Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas to póki co chyba nie prędko będzie odwrócona kolejność... Ale jak się uda zasypiać na drzemki bez cyca to będziemy próbować i na noc 😊
Tymczasem zgodnie z życzeniami cioć forumowych, gorączka przeszła. Po 15 jeszcze dałam syrop ale bardziej p.bolowo niż gorączkowo. Po drzemce niby było tak na granicy a w pewnym momencie po prostu pstryk i 36,6. Po zachowaniu i oczkach widać to było najpierw 😊 po kąpieli nawet mogłam normalnie i bez walki założyć pieluchę i piżamkę. Aż się mąż zdziwił, że cisza taka u nas 😂
Spokojnej nocy Wam i mam 🙂kamciaelcia, Wowka, Wowka, Wowka, edwarda20, Cola87, Berbecia, Katy, Hoope, wariancja lubią tę wiadomość
-
Kattalinna, tak bardzo ucieszyła mnie wiadomość o zdrowiu Ani, że polubiłam trzy razy 😋
Btw, Skrzat dziś runął jak kłoda na ziemię, w piasek i taki był zdziwiony konsystencją że chciał KONIECZNIE spróbować 😀
Też wszystkim życzę spokojnej nocy.kattalinna, wariancja lubią tę wiadomość
-
Hej,
też bym pospała do 8, ba! w nocy bym pospała... To nocne wiszenie na cycku zaczyna mnie przerastać
Kattalinna, super, że z Bożenką już lepiej
Katy, powodzenia u neurologa!
Niewiele pamiętam z tego co czytałam, ale było pytanie o rzodkiewkę, daję rzodkiewkę starta na tarce jako dodatek do serka:) obieram ze skorki póki co
Asix, piękne zdjęcie!
Wczoraj wzielam córke na wycieczkę do ikei i jak była spiaca w samochodzie tak w sklepie zero spania ale była grzeczna i usnęłą w drodze powrotnej
Chociaż tyle, że jazda samochodem i w wózku się u nas poprawiła
kattalinna, Katy, edwarda20 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mi się dzień zaczął dość kiepsko miałam pozałatwiać różne swoje sprawy, a wczoraj gdzieś mąż złapał kapcia w moim samochodzie, do swojego zgubił klucze i mu teraz włamywacz.pl dorabia...jestem złą i zrezygnowana a jeszcze dziecko się drze od rana, wszystko na nie. Wiecie co zaczął robić, raczkuje, jęczy i nagle kładzie się na podłogę i normalnie tragedie odstawia. No masakra jakaś nie wiem czy z tym nowym sposobem usypiania nie poczekam do jutra jak dziś taka masakra...