Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Zosia piękna!
Berbecia nasz strój na rok z ali też przyszedł, we wtorek ❤️❤️ podobny do Twojego, tylko różowy i opaska ciensza 😁
Ja właśnie zakończyłam maraton pazurowy. Złożyłam stolik, podkurzalam, pomylam podłogi.
Jutro pół dnia siedzę na dworze ❤️❤️
Nynka i dobrze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2019, 19:24
Mała Matylda lubi tę wiadomość
-
Jaka przecudowna, wiosenna Zosia!
Nynka, ja tez chce do fryzjera! Zazdro! W ogole mam zamiar obciac sie na krociutko tej wiosny, zobaczymy, czy mi starczy odwagi.
Roczkowa stylizacja piekna!
Ja czekam na wizyte i sie stresuje bardzo. Czlowiek sie jednak niczego nie uczy. Tak samo sie denerwuje jak przy pierwszej ciazy, mimo ze staram sie nie.
Przypomnialo mi sie o co chcialam spytac! Czy Wasze dzieci zgrzytaja zebami? Julo ma 6 zebow, juz takich wyrosnietych i zachowuje sie jakby sie nie mogl przyzwyczaic ze ma cos w buzi. Ciagle wysuwa brodke. No i zgrzyta! A mi sie wszystko skreca w srodku. Nie moge zniesc tego dzwieku! To dla mnie jak drapanie paznokciami po tablicy dla niektorych.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2019, 19:47
-
nick nieaktualny
-
Feeva ja specjalnie brałam szerszą opaskę bo ja jeszcze wykorzystam na pole. Moja musi miećwiczenia uszy zakryte bo zaraz łapie zapalenie uszu.
Co do stroju to myślę teraz że mogłam wybrać wzór biedroneczki no ale za 5gr się nie wybrzydza😄.
Milena też zgrzytanie zębami.
A z ciekawostek zdrowotnych to syna w listopadzie czeka wycięcie migdałów zajebiście kolejna operacja.
Włosy zawsze odrosną wiec ✂✂✂ jeśli się nie spodoba to zawsze można założyć👒
Fermina ✊Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2019, 20:20
Fermina lubi tę wiadomość
-
Tez juz mamy stroj na roczek.
Cisza tutaj wszyscy wiosne poczuli. My ciagle na spacerach, jest tak cudownie ze az chce sie zyc, tez juz sie mlody opalil od jutra wdrazam filtr bo sie boje, ze mi sie spiecze
Fermina, kciuki, dzisiaj masz czy kiedy? Przeoczylam, przepraszam
Chyba to nigdy nie minie, ten stres o fasolkeWiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2019, 20:27
Fermina lubi tę wiadomość
-
Ja mialam dzisiaj Kamila posmarowac, zapomnialam i jak na zlosc slonce go troche chwycilo na buzce xd
Trzymam kciuki Fermina
W ogole tegoroczne majowki dopiero sie zaczynaja rozpakowywac :p Mojej siostrze juz ostatnia prosta została, jakis tydzien do donoszonej xd
Kamil juz nie zgrzyta zebami, ale robił tak i okropne to bylo
Berbecia, super bedzie Milenka wystrojona
Sliczna Zosia 😍Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2019, 20:38
Berbecia, Fermina, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mam całe 4,8 mm dzidzia z serduszkiem. Co za wspaniała wiadomość przed świętami! Dziękuję za kciuki.
Julek też ma brązowe łapki.kamciaelcia, Feeva, J.S, Berbecia, Nynka, Katy, Leira, wariancja, pawojoszka, Mała Matylda, Eva85, Cola87, Asix, Magda33, edwarda20, Hoope, Kwiatkowa24, jangwa_maua, Sela, kattalinna, D_basiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fermina👍
Tak teraz siedzę i analizuje (czytam wujka google)informacje jakie uzyskałam od lekarza.
Dzisiaj się dowiedziałam od laryngolog syna że Milenka ma w nosie bakterie paciorkowca ale tego od pneumokoków. Ona przez te choroby miała tylko 1 szczepionkę.
Nie wiem w jaki sposób,kiedy mogła się zarazić i czemu pediatra tego nie rozpoznał.
Od tych wszystkich wiadomości z neta martwię się coraz bardziej.