Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Wszystkiego najlepszego dla rocznej Darii, zdrowka i samych radosci 😘
Dla Ani i Adasia rowniez wszystkiego co najlepsze
Jeju nasze dzieci juz takie duze 😮
My w drodze na zakupy..oby Kamil wytrzymal bo troche nam zejdzie na pewno..Cola87, wariancja, kattalinna lubią tę wiadomość
-
Fermina, gratuluję! Cudowne wieści 😍
Aniu słoneczko, najlepszości! ❤😍
Adasiu graba chłopaku 😆❤
Wariacja witajcie w gronie nie-niemowlaków 😄😍🙌
Cola87, Fermina, wariancja, kattalinna lubią tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami 15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry,
wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych jubilatów! Zdrowia i uśmiechu dla rocznej Darii oraz jedenastomiesięcznych Ani i Adasia
Adaś to przystojniak, uwielbiam jego spojrzenie
Czekam na zdjęcia pozostałych świętujących
Sela, co u Was? Myślałam wczoraj o Tobie, dawno Cię nie było.wariancja, kattalinna, Cola87 lubią tę wiadomość
-
MałaMatylda dziękuję, że pytasz
Czytam codziennie, ale szydełko mnie pochłonęło i na pisanie czasu mało. Nadrabiam zawsze w nocy przh entych karmieniach.
Niestety noce bez zmian eh, Leo budzi się co chwilę, za chiny nie da się go uspokoić, pomaga tylko cyc
Od 2 tyg takie pogorszenie, nie wiem czy w końcu to zęby czy nie. Niby coś tam widzę (w sumie to od 7 mies coś widzę hehe)... Także w dzień jest super, noce koszmar. Czekam kiedy się zmieni.
Chodzić nie chodzimy, za to wstajemy i raczkujemy ile się da
Piszcie coś, bo nie będę miała co w nocy czytać
Mała Matylda lubi tę wiadomość
W końcu się udało...
-
Bylysmy 3h na dworze. Pogoda cudna, opalilam się nawet 😁
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0eb2c02f8902.jpg
https://youtu.be/88vxe45RkK8 😁❤️
Berbecia, Nynka, kamciaelcia, Mycha666, wariancja, Katy, Sela, olciabos, Mała Matylda, J.S, Kwiatkowa24, Hoope, Ewciaa83, jangwa_maua, Nina83, kattalinna, pawojoszka, Cola87, D_basiula lubią tę wiadomość
-
Skoro cisza i zdjęć jubilatów brak to ja pospamujr
Porządki nic a nic nie idą, gotowania nawet nie planuje to siedzimy na działce
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2019, 19:31
Berbecia, Nynka, Feeva, Mycha666, wariancja, Katy, Sela, olciabos, J.S, Kwiatkowa24, Hoope, Ewciaa83, Nina83, kattalinna, pawojoszka, Cola87, Mała Matylda, D_basiula lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny pomozcie. Maly obudzil sie dzis z czerwona pupa. Zasypywalam mu maka ziemniaczana i smarowalam sudocremen na zmiane. Ale nic nie pomaga a wręcz jest gorzej, teraz jak zmienialam to jest naprawdę brzydkie, czerwone i widac ze go szczypie. Placze bardzo nie wiem juz co robić. A weekend i swieta przed nami
-
nick nieaktualny
-
Edwarda
U nas tylko linomag maść, nałóż grubo na osuszona dupcie
Skad to odparzenie?
Alergia, zmiana pampkow czy innych?eliminacja przyczyny tez pomoże
Słyszałam też świetna opinię nt nivea s.o.s.
Jest ciepło, zdejmij pampersaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2019, 16:38
kattalinna lubi tę wiadomość
-
Kamcia nie mam pojecia. Pantsow pampersa używamy od kilku miesiecy. Wczoraj zrobil 4 duze kupy, myje go pod prysznicem po kupie, moze coś podraznilam? Moze mu bylo za ciepło bo w domu robi sie sauna w poludnie, nie wiem. Ida mu tez cztery czworki, tez podobno od ząbków moze byc...
Clotrimazolum mam. Linomag tez ale internety mowia zeby nie smarowac tlustym... ? Chodzil bez pampka, nosilam go tez bo płakał bardzo, obsikał mnie, ale kit z tym.
-
Ale tłuste właśnie tworzy tę barierę między dupcia a moczem i innymi z pampka
Może być to ciepło i więcej kup
Ale jeśli już teraz się odparza warto coś szukać na upały-zakładając że temperatura
Umyj wieczorem Henia w krochmaluWiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2019, 17:15
edwarda20, Tanda lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczynki.
Myślę że pomału kończymy tą nierówna walkę w wiosennych porządkach u rodziców w ogrodzie, zakładaniem klimy i małym remontem z tej okZji. Naprawdę jestem wykończona, boli mnie każdy cm ciała ale to pewnie dlatego że od wczoraj nic już nie robię i organizm dopiero ogarnia że już nic nie musi. Masakra. Dom z ogrodem super ale roboty jest tyle że trzeba być młody żeby podołać.
Z tego wszystkiego zapomniałam że Barbara skończyła 11 miesięcy. I nie mam zdjęcia z tego dnia.
Mam nadzieję że u wszystkich wszystko ok. Kamcia, Fermina Asix Jangwa i inne ciężarne(ktoś doszedł? Kogoś pominęłam?... Hoope może Ty 🤔🤔🤔😂😂😂) jak znosicie ten stan? Jak tam?
Edwarda pimafucort działa super na takie coś. Basia miała jak kupiliśmy jakieś pampki z Tesco. Zeszło po 2 dniach.
W ogóle dziecko jest już bardzo mobilne. Potrafi przejść sama jakieś 5 kroków. Ale chce szybko więc zaraz zalicza glebę. Łazi na boso ciągle po trawie. I tak o.
Gada jak najęta. Przysypia całe noce (troll), naprawdę nie mogę narzekać. Takich dzieci mogłabym mieć nawet tyle co Pawojoszka 😂😂😂. Nie choruje, je wszystko. Zęby wyszły bez objawów. Nie wiem. Odpukac jest spoko. Postaram się odezwać chociaż święta zapowiadają się tłoczone i intensywne.
Dlatego na wszelki.wypadek życzę Wam zdrowych spokojnych i rodzinnych Świąt. 🐣🐣🐣Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2019, 17:37
edwarda20, kamciaelcia, Mycha666, wariancja, Katy, Kwiatkowa24, Fermina, Hoope, kattalinna, pawojoszka, Cola87, D_basiula lubią tę wiadomość
-
Trochę wyszłam z wprawy z fotkami ale proszę:
U nas na brzydkie oparzenia działała masc pieciornikowa, bardzo cienka warstwa na pupę i po dwóch dniach nie było śladu 😀
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2019, 12:02
Feeva, Sela, Katy, kamciaelcia, Kwiatkowa24, Nynka, Hoope, Nina83, kattalinna, pawojoszka, Cola87 lubią tę wiadomość