Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Zareagowałam tak samo 😉 Pawojaszka, gratuluję! Bardzo się cieszę bo wiem, że choć zaskoczenie to i tak dla Ciebie wielka radość. 7 biblijnie chyba oznacza pełnię czy jakoś tak, zatem będziecie mieć wszystko 😁 chyba kolejna dziewczynka.
Kochane majowe grudniówki, tylko nie uciekajcie nam stąd!pawojoszka, Dariah lubią tę wiadomość
-
Pawojszka, króliczek wielkanocny był wyjątkowo hojny w tym roku
Gratuluję serdecznie!
Może to niespodziewane, ale gdy minie pierwszy szok będzie wielka radość. Znamy się już trochę – nie wierzyłam że Uleńka będzie Twoim ostatnim dzieckiem, za duże masz serce
Na wypadek gdyby później brakło mi czasu już teraz przesyłam życzenia radosnych, rodzinnych świąt :*
pawojoszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPawojoszka gratuluję ☺
Tyle tu ciąży po 1 razie, że mam ogromną nadzieje, że i u nas się uda 😀
Wesołych świąt dziewczyny, przede wszystkim spojnych,spędzonych w gronie najbliższych.
Dzieci wiosenne cudne ❤wariancja, pawojoszka lubią tę wiadomość
-
Jeju, ale sie tu ciążowo robi, chyba tez uciekne na wszelki wypadek 😂 Pawojoszka gratulacje 😘 Az nie wiem co jeszcze napisać bo dla mnie 4 dzieci to juz duzo, a 7 toz to nie do ogarnięcia 😂
Nie zdazylam zobaczyc Bozenki
Wesołych i Spokojnych Świąt dziewczyny 😘🐰🐣🐇
A tu Kamil przy jogurcie i po swieceniu koszyczka:p
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b2b80645c772.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3f3de07f8fc3.jpg
Jak widac on tez butow nie nosi i raczej do jesieni juz tam pozostanie chyba, ze w koncu zacznie chodzic :p
Ogolnie u nas bunt przy jedzeniu, przy usypianiu i ciagle histerie, ale chociaż w Kosciele byl grzeczny 😂Nynka, olciabos, Hoope, Szczesliwa ledwo zywa, pawojoszka, Magda33, jangwa_maua, Ewciaa83, wariancja, Kwiatkowa24, Eva85, Cola87, Sela lubią tę wiadomość
-
Zdrowych, radosnych Świąt Wielkanocnych życzy nasza mała rodzinka wszystkim dzieciaczkom i e-ciociom
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2019, 19:27
Katy, Nynka, olciabos, Mycha666, kattalinna, edwarda20, wariancja, Hoope, pawojoszka, Magda33, jangwa_maua, Ewciaa83, D_basiula, Kwiatkowa24, Eva85, Cola87, Sela lubią tę wiadomość
-
Pawojoszka gratuluje 😄 chciaz dla Katy 4 dzieci to duzo dla mnie trójka to max 😃😃 dobrze przeczuwalas, ściskam 😘
Wesolych Swiat, pysznosci na stolach, rodzinnej milej atmosfery i pogody ducha zyczy zajączek z rodzicami ♥️Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2019, 11:22
kamciaelcia, kattalinna, pawojoszka, Magda33, jangwa_maua, Nynka, wariancja, Ewciaa83, Katy, D_basiula, Kwiatkowa24, Eva85, Cola87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPawojoszka no cóż reakcja jak u Kamci😂
Ale z calego serca gratuluje!😘 ma byc nudno i zdrowo! Wierze, że się cieszysz😘
A wczoraj zajac nam na droge chcial wybiec...mowie mmmm może szczęście nam przyniesie🐇😂
Dzieci jak zwykle cuda. Moj swieconke przespal....ale jak sie wstaje o 3 w nocy na dobre to coz sie dziwic....
Katalina z czego piana bo szukam plynu dobrego?
Spokojnych świąt Wam życzę dużym i małym 😘🐇🐇🐇wariancja, pawojoszka lubią tę wiadomość
-
Bożenkę widziałam, ale tylko jedno zdjęcie (?), czuję niedosyt. Matka popraw się.
Dwa, że Pawojoszka zaszalała i zamydliła mi oczy 😉
Kamcia miałaś uprzedzać!! Zajączki masz cudowne!
Olciabos u Ciebie obstawiam wiosennego króliczka 😍
Kamcia Kamilka jak zawsze przeurocza, zacnie zsunięte skarpetki 😆😄. Musimy założyć tu jakiś obóz antyciążowy!kattalinna, Katy lubią tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami 15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Dzięki dziewczyny za gratulacje narazie jestem na etapie wyparcia ,mąż oczywiście nic nie wie ,muszę to jakoś przekazać żeby mi na zawał w te święta nie zszedł. Dziwnie mi trochę , wszystkie dzieci były takie wystarane ,już 8-9 dni po obu robiłam testy i oglądałam pod światło szukając cieni ,pierwszy raz się zdążą że nie było tego w planie . Ciężko jestem rozdarta między sercem a rozsądkiem gdzieś wgłębi się cieszę ale mam takiego moralniaka ,i ciągle pytanie jak ja im to wszystko powiem?
Tak wogole kończąc smedzenie to dzieciaczki piękne w świątecznych odslonach , Wesołych Świąt niech dla was króliczek też będzie hojny 😁.
Ps.my was tu wszystkie pociągniemy za sobą ,mamy silny szczep wirusowy 😝Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2019, 14:45
wariancja, kamciaelcia, Fermina lubią tę wiadomość
-
Ja też chce wirusa, może jakoś z powietrza wchłone 😂😂😂.
Wesołych zajączków i kurczaczków😊😊😊
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/91f6ed8c98b6.jpgKaty, Nynka, kamciaelcia, pawojoszka, D_basiula, Eva85, Cola87, Sela, kattalinna, Feeva lubią tę wiadomość
-
pawojoszka
ja dokładnie to samo moge napisać-każde dziecko wystarane, testy owulacyjne, maraton 9-dniowy, conceive plus, dietka cukrzycowa...
a tu bach-raz i to kiedy uznałam za pewny że bezpiecznie
ja chyba jeszcze wypieram
ale dwie ulgi poczułam-że czwarte cc nie takie straszne
i że to nie bliźnietakattalinna lubi tę wiadomość