Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamcia naprawdę ci życzę małej księżniczki ale ogórki,śledzie to chyba jednak kolejny kawaler wam rośnie.
Mi za to wyjątkowo dobry serniczek wyszedł
Muszę sobie umówić wizytę bo pewnie będzie trzeba cukier sprawdzić zeszła raza był podwyższony mam nadzieję że nie będzie za wysoki i nie będę musiała się kłuć i diety trzymać bo dieta to dla mnie coś strasznego ,niecierpie sobie odmawiać jedzeniaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2019, 09:56
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Pawojoszka
No ja już się kluje i dietkuje więc nawet nie mogę myśleć o słodkim
W jedzeniowe zabonony w sumie nie wierzę bo w każdej ciąży jadalam podobnie, monotonnie 😛 ale że Krzysiu będzie to my już wiemy-zrządzeniem losu i uporem czuwajacej nad nami Emilki 🤔 -
My z żadnym dzieckiem nie mieliśmy łatwo takie z nas poprostu niezdecydowane typy ilość dzieci nie ma nic do tego. Dla dziewczynki ( na co mam nadzieję ) chciałabym Pola ,Basia,albo Hania z przewagą jednak na Pole. Dla chłopca podoba mi się Andrzej ale ciężko to zdrobnic ewentualnie Tymon.
-
Kamcia ale przy bliźniakach byłaby szansa że będą różnej płci.
J.S ja jeszcze do końca nie przyjęłam że w ciąży jestem a ty mnie o poród pytasz 😁 . Z moich obliczeń wychodzi że między Bożym narodzeniem a Sylwestrem no chyba że będzie uparta sztuka i po nowym roku się urodzi . Termin ciężko ustalić bo ja mam bardzo nieregularne cykle więc po miesiączce nie dojdę ,pewnie po USG lekarz ustali, owulacja musiała być 4-5Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2019, 13:17
-
Jak tam, żyjecie, jecie?😉 My wracamy. Chyba te moje zrzucone w zeszłym tygodniu 3 kg wróciły... Oby nie na długo 😉
Już nie pamiętam która z Was pytała o płyn do kąpieli - mamy z hippa babysanft, obecnie w rossmanie w promocji za 24 zeta. Fajna sztywna piana i barwi wodę na niebiesko 🙂 skład fajny, bez śmieci, wydajny, duża litrowa butla na długo wystarczy dla całej rodziny. Od dawna czekałam na promocję na niego 😉
Skoro przegląd promocji to trwa teraz -55% na kolorówkę, czas uzupełnić zapasy 🙂
I butelka filtrująca dafi za 22pln, na spacery i podróże się przyda 🙂
Święta, Święta i już w sumie po. Przed nami kawał drogi, jeszcze jest luźno ale pewnie wjazd do Wawy będzie zatwardzony 😐
Bożenka jak Bożenka - cudna jak zawsze 😉 z każdym dniem chodzi bardziej. Za jedną rączkę tupa duże dystanse, samodzielnie pokonuje odległości do metra nawet. Przemieszcza się między osobami różnymi i między meblami. Poza potrafi "powiedzieć" jak robi krówka, wie jak robi nosem piesek (przede wszystkim wącha śmierdzące stopy 😂), w wózku zapina pasy i pałąk, rozumie polecenia i czasem wykonuje. Ogólnie już jest czym popisać się przed rodziną e święta. Bratanek to tylko leży 😉 -
Hahahaha
Szwagierka była u nas dwa tygodnie temu, potem pojechała na lubelszczyzne do domu, dziś wrócili do Holandii
I ciągle, ale to ciągle dostawalam mmsy z bocianami-że u nich na polu, że pod domem, że od lasem. Dostałam z jednym życzenia żeby nam cos przyniosl
Jeszcze godzinę temu mąż z matką gadał p tych bocianach-że co ma bocian u nich do nas(700km)
Ze pewnie do Marty(szwagierki)lub Laury(siostrzenica męża)
Trzymaja się tego że bocian 3lata temu przyniósł ciążę-moją
Bocian krazacy nad dachem konkretnego domu(mi kiedyś latal nad blokiem)
Ale ja mam już dosyć tej gadki o bocianach -
nick nieaktualny
-
Kattalinna głupie pytanie. Czy po kąpieli spłukujesz z Bożenki pozostałości tego płynu do kąpieli czy tylko wycierasz ręcznikiem? My mieliśmy tą wersję od 1 dnia życia, więc tam wiadomo bez spłukiwania. Chyba skorzystam z tej promocji. Tylko wtedy muszę kupić oddzielnie coś do mycia włosów.
Po obżarstwie świątecznym (mniejszym niż zwykle ze względu na konieczność krycia się z jedzeniem przed żarłocznym dzieckiem) znowu wymyśliłam sobie, ze zacznę biegać. Chyba z 5 razy próbowałam się przekonać do biegania i nigdy nie udało mi się złapać tego bakcyla. Czy któraś z Was biega lub biegała dłuższy czas?