Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Hoope, jestem za :p Skarpetki zawsze mu sie tak zsuwaja xd
Teraz zasnal maruda w koncu, biedny męczą go zeby znowu, body do polowy mokre od sliny mial, a ja juz jestem padnięta przez te wrzaski i robienie wszystkiego w pośpiechu...Jeszcze drugie ciasto do zrobienia, odkurzanie i mycie podłogi i koniec xd -
Pawojoszka rośnij zdrowo.
Ciążowe fluidy możecie również do mnie odsyłać 😉
W tym roku wzięłam sobie do serca poniższą dewizę
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/48f5e9e04655.jpg
Wesolych świąt. Standardowo niech idzie w cycki 😄kamciaelcia, jangwa_maua, Nynka, Katy, Eva85, pawojoszka, Sela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Prawojaszka gratulacje
Dzieci cudne
Wesołych i spokojnych ŚwiątWiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2019, 19:32
Nina83, kamciaelcia, pawojoszka, D_basiula, Hoope, wariancja, Katy, Ewciaa83, Berbecia, Sela, J.S, kattalinna, Feeva, Kwiatkowa24 lubią tę wiadomość
-
Pawojoszka gratulacje!!!!
My dzis 11 miesiecy konczymy, ostatnia prosta przed roczkiem.
Katy moja Olcia dopiero teraz zajarzyla o co chodzi z raczkowaniem, nic na sile sam sie nauczy a Ty tylko mozesz mu delikatnie pomagac.
Dzieci cudne, nawet te ktorych nie zdazylam zobaczyc
Wszystkiego naj naj dla roczniakow i 11miesieczniakow!!!
Wesolych i spokojnych Swiat!kamciaelcia, pawojoszka, wariancja, Katy, kattalinna, Sela, Kwiatkowa24 lubią tę wiadomość
-
O jaaa Pawojoszka super!!!! Gratulacje ! Proszę mnie zarażać hehe
Dla świętujących wszystkiego naj naj
A w ogóle to zdrowych i pogodnych Świąt Wielkiej Nocy, smacznego jajka i mokrego dyngusa!!!!
Ach a dzieci cudne :-*pawojoszka, kamciaelcia, wariancja, D_basiula lubią tę wiadomość
W końcu się udało...
-
Tez wchodze tylko zyczyc wszystkiego najwspanialszego! Cudownych chwil w te swieta! :*
kamciaelcia, wariancja, pawojoszka, Katy, D_basiula, Sela lubią tę wiadomość