Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Sliczne dzieci! Widac, ze nasze, majowe! (Piotrus tez nasz, nawet nie majowy i tez cudny )
Odparzenia mielismy raz, na poczatku, ale dlugo i babrzace sie. Z tego, co odkrylam, to fakt, ze kazdemu pomaga cos innego, trzeba znalezc swoje. U nas ani maka, ani linomag, nivea, bepanthem i pare innych rzeczy nie daly rady. Tormentolum zalatwilo sprawe w dwa dni.
Patk, pozazdroscic dziecka idealnego! Ja tez nie narzekam, gdyby drugie bylo tak pogodne i dobrze nastawione do swiata jak Julek, to nawet te noce nieprzespane jestem w stanie poswiecic. ;
Dziekuje ze pytasz. Troche mdli, troche slabo, kreci sie w glowie, czyli wszystko tak, jak powinno byc. Jeszcze oboje nie wierzymy, ze w grudniu bedzie nas czworka.
Julek nauczyl sie nowej frazy: "toko-toko". Od wczoraj wszystko jest: tokotokotokotokotokotoko. W nocy z ta cudowna piesnia na ustach okladal ojca rekoma po twarzy. Jak nie kochac?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2019, 20:45
kamciaelcia, edwarda20, kattalinna, Katy lubią tę wiadomość
-
Posmarowalam tormentiolem. Niepotrzebnie przeczytałam ulotke, zeby nie stosować ponizej 12 roku zycia... Ale oprocz Was, smsowo zalecila tez pediatra. Wiec posmarowalam i zobaczymy co bedzie rano.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2019, 20:49
-
Kamcia, Feeva, Wariancja śliczne dzieciaczki :-*
Edwarda jak u nas była czerwona pupcia to prawie cały dzień był bez pampka, co chwile się przebierałam, bo bylam zalana. Zasypywałam mąką ziemniaczaną i dosłownie na drugi dzień już było cacy.kamciaelcia, wariancja lubią tę wiadomość
W końcu się udało...
-
Patk nieee ja 3 nie. Druga daje mocno w kość 😂. My dziś byliśmy na placu zabaw zamkniętym. Małe to takie strachliwe, starsze jak dzikus 😂. Ale Iga chociaż ćwiczyła stanie. Jak trzymała butelkę to nawet długo tak stała 😜. Ale do roczku obstawiam, że na 99% chodzić nie będzie. Starsza to już fiakała w tym wieku 😁
-
Ufff przeczytałam!
Fermina, gratuluję! Aż mi się łezka wzruszenia pojawiła w związku z Twoim dzieciem ❤
Adasiu, Bożenka przesyła buziaki 😘 matka nie miała kiedy wcześniej przekazać, wybacz 😘😘
Darusia piękna dziewczyna 😍 wszystkiego najlepszego na urodzinki 🎂🎈💟🎁
Wszystkiego nie dam bo już padam. Ale jeszcze odparzenia... 😔 Wietrzyć jak najwięcej się da. Sudocrem to zło, cynk bardzo wysusza. Mąka ziemniaczana, krochmal do kąpieli. Kamcia dobrze pisała z.linomagie, tworzy barierę ochronną przed wilgocią. Masło shea jest super, olej ze słodkich migdałów też. Oby ten termentiol pomógł. Niestety zaczynają się upały... Ja oczywiście zawsze zachęcam do pieluch wielorazowych 🙂 ryzyko odparzeń jest dużi, dużo mniejsze. No i jąderka się nie grzeją tak.
Piękne dzieci w wydaniu wiosenno letnim 🙂 czy tylko Bożenka bez obuwia jakiegokolwiek?
Zdjęcia okolicznościowego nie było ale jakieś się znajdzie ze spaceru 😉 teraz poluję żeby nagrać kroczki 🙂 już coraz lepiej jej idzie, już nie podbiega za każdym razem a ze dwa kroki stawia na wyproście i wolno żeby kolejnym się rzucić do przodu 🙂 wędruje za to za jedną rączkę, choć głównie to trzymanie to pic na wodę 😉 a wczoraj była pierwsza kąpiel z pianką. Ale był zaciesz😁🛀 oczywiście pianę jadła. Mąż sprawdził - bez smaku 😉Fermina, wariancja, edwarda20 lubią tę wiadomość
-
Nie chce mi się edytować 😉
Jedyne zdjęcie z dziś znalazłam
Foto
Czapka jest cieniutka i dopiero założona bo strasznie wiało a szłyśmy pod wiatr. Była prawie 18 to był sweterek.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2019, 11:25
Cola87, kamciaelcia, Hoope, Berbecia, olciabos, wariancja, J.S, pawojoszka, Mała Matylda, Sela lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry.
Chociaż czy taki dobry to nie jestem taka pewna. W każdym bądź razie piękny słoneczny świąteczny poranek .Nie zgadnięcie co też króliczek wielkanocny mi przyniósł.
Kamcia nie znasz dnia ani godziny ,spodziewaj się sanepidu 😂.
Z takimi krechami nie ma mowy o pomyłce
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8272e6e9cb48.jpgkamciaelcia, Fermina, edwarda20, Patk, Hoope, J.S, jangwa_maua, kattalinna, Mała Matylda, wariancja, Katy, Nynka, Asix, Mycha666, olciabos, D_basiula, Nina83, Kwiatkowa24, Eva85, Feeva lubią tę wiadomość
-
Pawojoszka wybacz
Ale pierwsze co przyszło mi na myśl: hahahahahahahahahahahaha
Zajaczka masz hojnego ten kwietnio/marzec był nie teges dla cykli😂 mi to na prima aprilis żarcik zrobili
Tak szczerze
Wierzę że pod noskiem się usmiechasz
Dla mnie siódme brzmi niewyobrazalnie
Sześcioro wychowywac to wyczyn
Siódemka ponoć szczęśliwa
Składam nieśmiałe gratulacje
Haha
3x ten post dodało
Jeszcze jedno
Też Cię straszyć bliznietami???Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2019, 09:43
pawojoszka lubi tę wiadomość
-
Mialam pierwsza mysl jak Kamcia.
Gratulacje! Pawojoszka, kolejny kurczaczek do kompletu. Mysle, ze mina tesciowej bedzie ogromnym bonusem.
Rozwijaja sie nam majowki ciazowo pieknie!pawojoszka lubi tę wiadomość
-
O jaaaaa Pawojoszka 😂😂😂 Zerknęłam lewym okiem i aż zeza dostałam 😛
Gratulować? Jak to się stało? 😂😂😂
Patk a kysz maro nieczysta 😂😂😂
Idę z tego forum, tu są złe wibracje, zarażają ciążami.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2019, 10:08
pawojoszka lubi tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami 15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka