Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Aniu i Adasiu - samych wspanialosci dla was ♥️
U nas roczek za 9 dni
Az wczoraj analizowalam to rok temu byla rownie piekna pogoda, a ja kwitlam w szpitalu, masakraWiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2019, 07:30
Cola87, kattalinna lubią tę wiadomość
-
Ani i Adasiowi wszystkiego naj naj 🎉
Fermina super, rośnijcie zdrowo 😚
Moja córka kończy dziś roczek ❤
Nie mam pojęcia kiedy to zaleciało...
edwarda20, Cola87, Fermina, MajowaMamusia, Feeva, kamciaelcia, Nynka, Kwiatkowa24, pawojoszka, Mała Matylda, Berbecia, kattalinna, D_basiula lubią tę wiadomość
-
Wszystkiego najlepszego dla z okazji pierwszych urodzin🎂🎈
Aniu Adasiu wszystkiego dobrego 😊😊😊
Ja mam w końcu męża w domu to trochę odespałam ostatnią noc. Zuzia wstała o 6 ale mąż ją przejął a ja dopiero wstaje☺☺☺ tak to ja mogę żyćCola87, wariancja, kattalinna lubią tę wiadomość
-
J.S., pamiętam jak leżałaś w szpitalu i narzekałaś, że pogoda taka wspaniała za oknem a Ty w łóżku. Też nie wierzę, że to JUŻ prawie kolejny maj.
Samych wspaniałości, dla Prawie-Roczniaków! Ostatnia prosta przed Wami i koniec niemowlęctwa. No i dla Roczniaczki - wszystkiego Naj!
U nas pierwsza drzemka, bo noc była bardzo ciężka. Chyba pełnia, nie wiem. Mąż mówi, że Julo zazdrosny. Dziś idziemy na plażę, bo podobno nam trochę wichury przeorganizowały krajobraz i trzeba sprawdzić. Może się trochę opalę, bo jak zwykle wyglądam jak córka młynarza.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2019, 08:19
Cola87, wariancja, kattalinna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMałaMatylda, ale Zosia się zmieniła pamiętam ją jako małego dzidziusia, a tu już taka panna. Zuzia też rośnie w oczach, zwłaszcza ostatnio, jak patrze na zdjęcia to widzę, że już z niej jest dziecko, a nie dzidziuś
Fermina, super, gratuluję
Sto lat świętującym.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2019, 08:18
Cola87, wariancja, Mała Matylda, kattalinna lubią tę wiadomość
-
Wszystkiego najlepszego dla 11-miesiecznych Ani i Adasia 🎂🎁🎊😍❤️ oraz dla Twojej corci, wariancja (zapomniałam imienia 🙈) 🎁🎊😍❤️🎂
U nas druga jedynka górna w natarciu, dziaslo w krwiakach, Mania niespokojna, poplakuje, wisi mi na nodze i wyje. Teraz do drzemki usypialam ja 3x...Cola87, wariancja, kattalinna lubią tę wiadomość
-
Jak w tym całym ferworze uda mi sie uruchomić telefon, ba, musze uruchomić telefon, to będzie fota 😀
Moja ma na imię Daria, nie wiem czy wspominałam 🙈
Feeva współczuję tych zębów u nas czworki w natarciu i co druga noc z dupy... Ale znosi chyba lepiej niż siekacze, wiec to może jakieś pocieszenie dla Ciebie? -
A tu z maseczka z awokado fryzura nowa jest to i o cerę trzeba zadbać
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2c3b5816e15e.jpgJ.S, Katy, wariancja, kamciaelcia, pawojoszka, Sela, Mała Matylda, Kwiatkowa24, olciabos, Berbecia, Feeva, Mycha666, kattalinna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny