Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
No pięknie Bozenka chodzi;)
Ja mialam na sobie dzisiaj pierwszy raz suknie slubna, kuzynka narzeczonego ma na sprzedaz i chyba ja kupie tylko trzeba byłoby sporo skrócić i nie wiem czy to by nie zmieniło jej wygladu za bardzo...O dziwo ładnie wyglądałam 😂kattalinna, Ewciaa83, Sela, Mycha666 lubią tę wiadomość
-
Feeve super rodzinka i śliczna mania
Ewcia współczuję 4 zębów naraz u nas wychodza pojedyńczo i ja wysiadam
Berbecia słodka łobuziara, musi pokazać kto rządzi
Widziałam też przystojnego Igorka z super furą
Katy napewno ślicznie wyglądałaś w końcu ładnemu we wszystkim ładnie
A jeszcze oglądałam śliczną damę która pięknie chodziWiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2019, 21:38
kattalinna lubi tę wiadomość
-
Wylazły, przebiły się, od razu inne dziecko. Jezdzi dzis autkami cały dzień opluty ale wesoły. Brrrrrrr
Swoja drogą takie małe te dzieci I już potrafią naśladować dzwięki itp. Ja to się nie mogę nadziwić kiedy i jak szybko się uczą.Eva85, kattalinna, Katy, Sela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam, jaka cisza na forum....
Ja od rana tescior...negatywny...troch mi sie poplakalo no ale cóż.
Dzisiaj mam.co świętować moje serduszko konczy rok❤❤❤😱jangwa_maua, Katy, Hoope, edwarda20, Sela, Feeva, Mała Matylda, Mycha666, D_basiula lubią tę wiadomość
-
Nynka sto lat sto lat sto lat! Rosnij zdrowy nasz roczniaczku ♥️
Trzymam jednak kciuki, aby test okazal sie pozytywny, majac na uwadze pawjoszki test, ze byl negatyw
No Bozenkoo jak pieknie chodzisz ♥️
Kattalina swoja droga jakby u mnie tak gral tv, to moje dziecko by nie odrywalo wzroku, zazdroszcze ze Bozenka tak go ignoruje, u nas to niemozliwe...Nynka, kattalinna lubią tę wiadomość
-
Nynka sto lat dla jubilata niech rośnie zdrowo. Nie jesteś w pracy więc mniemam że sprawa z szefem załatwiona. Co do testów ,bywa różnie dopuki nie ma @ nic nie wiadomo na pewno. Ja miałam przeczucie już zaraz po tym jak męża wykorzystałam. Nie martw się kiedyś przecież musi się udać.
Co do TV to dzieci są zainteresowane na początku potem już ignorują jak tv gra cały czas to przestaje ich interesowaćNynka lubi tę wiadomość
-
Filipku, serdeczności urodzinowe! 😘😘😘
Nynka, tulę z powodu testu ale może jeszcze się zmieni. Który masz dzień cyklu? No i co z bucem szefem?
JS, niedawno pytałam Was o dziecko vs telewizor bo też się wlepiała jak zaczarowana. Okazuje się, że jak gra dłużej to przestaje interesować. Spróbuj 😉
Wariancja, pamiętam o Tobie, wczoraj nawet zaczęłam preparować posta... Czy Ty już coś próbowałaś zgłębić temat wielopieluch czy zupełnie nie wiesz nic poza tym, że takie są? Chętnie spróbuję pomóc 😊
Kamcia, kciuki za wizytę!
Dawno zniknęła nam Mama32... Ciekawe co u Fatality. I Majowa też jakoś przepadła...Nynka, kamciaelcia, wariancja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziękuję w imieniu Filipa za życzenia😘
Co do szefa w piątek nastraszylam że na 8 przyjde we wtorek, odpisal natychmiast że mam urlop🙂
Js u mnie dużo tv jest włączony, mlody oglada reklamy a tak ignoruje już. Ogólnie im mniej zabraniam tym mniej go kusi.
Co do testu w piatek powinna byc @, nie wytrzymałam z tym.testem mialam ogromna nadzieję, bylam u gina akurat przed owulacja powiedziala dzialac wszystko pięknie...nie potrzebnie sie nastawialam....
Sto lat Patryczku!😘
Ps jakis roczniak jeszcze dzis powinnien być, ale nie pamiętam kto..🤔Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2019, 09:23
-
nick nieaktualny
-
Wszystkiego naj dla roczniaczka 🎂 zdrówka, szczęścia i rychlego rodzeństwa 😀 Nynka, trzymam kciuki mimo wszystko ✊
Sto lat dla Patryka 🎉
Kattalina nic nie wiem o tych pieluchach, oprócz tego że właśnie są. Nie chcę wprowadzać na stałe. Chciałabym kilka sztuk na upały.
Jeśli to za dużo pisania i tłumaczenia (rozumiem, że możesz nie mieć czasu ;P), to sobie poczytam i coś wybioręWiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2019, 09:54
Kwiatkowa24 lubi tę wiadomość