Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZapomnialam dodac, a bardzo się z tego ciesze. Patryk przerzucil sie na jedna drzemke. Dzięki temu chodzi spac okolo 20, a nie 22 Oczywiście czasem zdarzy sie jakies odstepstwo, no i nadal ciagle sie budzi na cycka
Eva85, kattalinna lubią tę wiadomość
-
Wyniki w miarę dobre pierwszy raz spotkalam się w morfologii z "niedojrzalymi granulocytami ig" i to mam podwyzszone ale ciąża tlumaczy czy moja niedawna infekcja
Toksoplazmozy nadal w zyciu nie przeszlam a ostatnio jadlam samo zielsko czy tatara...
I tsh niskie tzn dobrze że niskie ale wg lab-za niskie endo mówiła żeby pisać do niej jak tsh wzrośnie pow.2
Hehe
Hemoglobina mi spadła i wynosi"tylko" 13,5kattalinna lubi tę wiadomość
-
Wszystkiego najlepszego dla rocznego Filipka i 11 miesięcznego Patryka
Wowka przykro mi, dużo siły dla Was. Ciesze się że wrociłaś, nam Ciebie też brakowalo
Kamcia cukrzyca w ciąży nie zazdrosze dobrze że wiesz jak sobie radzić
Katy Zuzia też potrafi wyjąć jedzenie z buzi, potrafi tez mnie nakarmić a sama nic do buzi nie weźmie
Mamy drugiego zęba w zestawie z kataremNynka, Katy lubią tę wiadomość
-
Wszystkiego najlepszego dla Filipka z okazji roczku i dla Patryczka z okazji 11m :*****
Wowka współczuję, dużo sił dla Was.
Eh nadrabiałam od rana i jak zwykle połowy zapomniałam...
Katy ta obroża dla psów to najlepiej foresto, działa 7/8m jak dobrze pamiętam. Lepiej się opłaca niż co miesiąc zakrapiać kark (bo one tylko na tyle wystarczą). Fakt teraz jest ogrom kleszczy!
Nynka, Katy lubią tę wiadomość
W końcu się udało...
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry! ❤️
Wszystkiego dobrego dla swietujacych!🎂🎊🎁
Wowka, jestem w szoku. Jeszcze niedawno o nim rozmawiałyśmy... Strasznie mi przykro i dużo siły dla Was!
Nagła smierc to najgorsze co może być, bo nie ma możliwości się do niej przygotować 😔☹️
Bożenka, brawo!
Mania lata już na dwóch praktycznie cały dzien, od pokoju do pokoju. A jaka radość jej to sprawia! 😍
Kwiatkowa wiadomo, u swojej rodziny jednak bardziej swobodnie się człowiek czuje,bo jest u siebie...
Nynka tule. Ale głowa do góry, raz się udało, uda się drugi!
My od dwóch dni siedzimy w domu, bo przyjemności 0 ze spaceru w takim wietrze...
Jutro ma być już lepiej i 26stopni to poszalejemy. W piątek 29!😱Nynka, kattalinna lubią tę wiadomość
-
Sto lat, sto lat wszystkim obchodzacym swoje swieto!
Kamcia, gratulacje. Ciesze sie, ze wizyya udana!
Anula pieknie juz sobie pomyka. Brawo!
Nynka, uda sie. Czuje te ciaze u Ciebie juz niedlugo.
Wowka, przykro mi. Duzo sily dla Was.
My robimy roczek w knajpie, nie mam sily gotowac. Musze w koncu zarezerwowac miejsce.
Od dwoch dni sie czuje paskudnie. Zapomnialam jak to jest. Pamietam ze z Julkiem w ciazy przeklinalam przymuspwe lezenie, teraz za to bym sobie troche pospala z checia. Jutro lab i gin, zobaczymy co tam slychac u okruszka.kamciaelcia, kattalinna lubią tę wiadomość
-
Fermina, powodzenia na wizycie
Kamcia, super wiesci ;p
My mamy bilans dopiero 6 maja i ciekawa jestem co pediatra powie na to nie wkladanie do buzi, mysle czy nie poprosic o skierownie do neurologopedy bo chyba on sie tym zajmuje..
Eva, no to przynajmniej nie jestem sama bo juz myslalam, ze Kamil jedyny taki z tym jedzeniem :p Nic Wam żaden lekarz na to nie mowil? Mnie to martwi coraz bardziej:(
W piatek rehabilitacja, mam nadzieje, ze Kamil bedzie robil cwiczenia chociaz sie nie łudze, ze obedzie sie bez płaczu
Wowka, trzymajcie sie 😘Fermina lubi tę wiadomość
-
Katy mówił nam lekarz żeby zachęcać ją w różny sposób np podać kolorowe jedzenie i niech wybiera, smarować jej palce czymś innym wkładać do buzi albo smarować jej dłoń i raz ja liżę raz Zuzia ale to nic nie działa i Pani doktor powiedziała że tym mam się nie przejmować jedynie zdziwieni wszyscy że ona ma apetyt ale sama jeść nie będzie. Jak to Pani doktor powiedziała: chcieliście mnie to karmncie mnie. U nas jedynie długą chrupkę kukurydzianą jak hej dałam do rączki i włożyłem do buzi to trzymała i jadła. A inne rzeczy nawet jak jej pomagam zjeść to przed ustami otwiera rękę żeby nie wsadzić jedzenia do ust
-
Wowka, współczuję bardzo 😔 trudny czas przed Wami, szczególnie przed mężem. Ściskam Was mocno 😘
Wariancja, tutaj masz takie kompendium pieluszkowe. Najlepszym rozwiązaniem wg mnie będzie u Was otulacz lub kieszonka z wkładem chłonnym (w tym artykule jest wyjaśnione co jest co). Najlepsza byłaby wełna, przynajmniej ja uwielbiam. Poczytaj, a jak będzie Ci coś już świtać w głowie to pytaj.
Katy, Bożenka też wyjmuje jedzenie z buzi i mnie nim karmi. Taki etap rozwoju chyba. Kamil to jest ogólnie leniuszek i wydaje mi się, że jemu jest po prostu wygodnie tak jak jest.
Wowka, JS, jakie macie rozmiary antipasków? Rozważam zakup, ale wyszło mi w każdej stopie ciut inaczej i to już dwa różne rozmiary... Chcę kupić stacjonarnie żeby mieć na wyjazd bo jedziemy w niedzielę.
Nynka, tulę...Katy, wariancja, Wowka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tez czasem wydaje mi sie, ze jemu jest wygodnie z tym, ze go karmie..No, ale kurcze moglby chociaz probowac, a jak mu daje do raczki i chce mu ją skierować do buzi to protestuje bardzo, ale wie o co chodzi bo jak mu cos wypadnie na brode to sobie czasem "dopchnie" reka...Dzisiaj dalam mu miseczke z owsianka, lyzeczke mi musial wziac tez oczywiscie i myslalam, ze moze w ten sposob cos zje, ale niestety narobił taki balagan, ze masakra i tyle :p Ogolnie ostatnio za kazdym razem zabiera mi lyzeczke/widelec i wiekszosc jedzenia musze mu reka dawac, nawet jogurtu ukochanego dzisiaj nie chcial jesc lyzeczka tylko z doidy pil..
-
Piotrek też nie chce sam jeść😂
A kocha jeść 😂😂😂
kiedys miał zapędy do jedzenia ręką czy łyżeczka a teraz cieszę się że chociaż buzię otwiera
Ale ale ale
Raz mnie nakarmil
Innym razem łyżeczkę chwycił...
Jakby wiedział co i jak ale sam nie zrobi
Cha cha
Mam wrażenie że i z mową jest podobnie
Najwyzej schudnie w przedszkolu 😂😂😂😂😂Eva85 lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny za słowa wsparcia. Jakoś sporo spadło na nas w krótkim czasie, jednakże daje to nadzieję na czekającą nas kaskadę dobrych zdarzeń, tak dla kontrastu 😉
Czytam, że Mania już biega! Świetnie, gratuluję 🙂
Kattalinna, attipasy rozmiar L. Mimo że z mierzenia wychodziło raczej XL-były zdecydowanie za duże. Też kupowałam stacjonarnie i była możliwość przymiarki.
Fermina, kciuki za jutrzejszą wizytę i podgląd Okruszka 🙂
Kamcia, cieszę się z wyniku wizyty 😊 i z wyników krwi. Z tą toksoplazmozą to jakaś ściema jest że większość przechodziła i tak łatwo się nie zarazić 😐
Nynka, głowa do góry. Jeszcze kilka dni i wracasz do gry 😉 dziewczyny Cię tu pozarażają 😃kattalinna, kamciaelcia, Fermina lubią tę wiadomość