Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamil humor ma raczej dobry, spi juz bo mial tylko jedna drzemke dzisiaj:p
Co do filtrow to mamy Ziajke spf30 jeszcze z tamtrgo roku, podobno w naszym klimacie 30 jest wystarczajaca, ale sama nie wiem, co myslicie? Uzywacie filtrów chemicznych juz, podobno po roku mozna? A dla siebie co uzywacie bo przyznam szczerze, ze nigdy sie niczym nie smarowalam i czas to zmienic xd
Dzisiaj mielismy pierwszy raz z budyniem, wszystko bylo lepiaco-budyniowe, ale raczej smakowal xd
Kamil tez ostatnio po jedzeniu sie domaga piersi, ale tak raczej dla possania, a nie jedzenia... -
Jesteśmy w szoku jak ten kot spokojnie dawał się tak głaskać. Stęskniony był bardzo po tygodniu, teraz już ma coraz mniej cierpliwości 😉
U nas skok jeszcze nie jest tak wyraźny. Je chętnie 😊 reszta niby się zgadza ale jakoś tak delikatnie. Oby tak zostało.
Dziś sezon na szparagi otworzyliśmy 😁 no dobra, ja bo reszta to tylko udawała, że je. Polecam przepis z jadłonomii na szparagi z sosem tahini. Mega 😁 tylko chyba przesadziłam z ilością jednak i teraz mi niedobrze... 😐Wowka lubi tę wiadomość
-
jak zaspokoję pierwszy głód (w co wątpię ) to pomyslę o dodatkach kocham szparagi
jedynie w pierwszej ciązy tylko chwilę wchodziły-a dostawalam od koleżanki z pracy reklamówkami dosłownie! jej tata miał pole , ona co ranopomagała zbierać-stąd też wiem, że te co kupuje to sa "nasze", po sąsiedzku -
w trosce o cukry-malymi łyczkami w ciągu 1,5 h wycmokałam karton pikantnego soku pomidorowego nie jest trudno mnie zaspokoić
zapas ogórkow chili mam
ale oprzez jabłko tez jestem w stanie zabić
i kalarepa-wieeeelka, swieża ojej mniam mniamFermina lubi tę wiadomość
-
O! Kalarepa! Kalarepę bym zjadła..
Ja mam już siebie dość, chciałam ciasto, zrobiłam ciasto i już nie chcę ciasta. Za to wysłałam Męża po pierogi..D_basiula, Katy, kattalinna, Eva85, Sela lubią tę wiadomość
-
Dziś przyszły roczkowe body Patryka i CHYBA będą dobre rozmiarem?
Balony również dotarły 😉
Imprezy nie organizujemy tzn gości się nie spodziewamy (może na lipiec chrzciny wymyslimy??) Ale strój,oprawa i tort muszą być
I to sobota po urodzinach
Mąż z tablicą manipulacyjną nieźle się ociąga-wiedziałam że tak będzie a miał 2miesiące 😂😂😂
-
Ale zachciewajki 😃 jedzcie i zdrowo rosnijcie 😘
A to Zofija na 11 mcy. Matka przebrala, jakby co najmniej 25 st bylo 😂 ale do zdj pięknie pozowala.. Moje.. Moje ♥️♥️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2019, 08:54
kamciaelcia, Kwiatkowa24, jangwa_maua, Katy, Berbecia, pawojoszka, Wowka, kattalinna, Hoope, Nynka, Eva85, Mycha666, Cola87, Sela lubią tę wiadomość
-
Ale jestem wykończona dzisiejszym dniem. Dziś słowo "mama" powinno być zakazane. Jak jedna skończyła histerię to druga zaczęła 🤦. Młoda tylko miała kontakt z podłogą to wielki ryk i "mamamamammamamamamamma" . Dobrze, że zasnęły. Matka się wykąpie i zasiada do LM. 😂
Edit: u mnie cyc jakby mała co najmniej była noworodkiem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2019, 21:12
-
Hmmm... Jangwa, co to LM? Bo nie mogę rozszyfrować się tylko fajki mi do głowy przychodzą 😉
Zosia cudna modelka 😘😍
Edit: też mi przyszły dziś dekoracje. Ale miałam radochę jak oglądałam te balony, girlandy i inne bzdurki. Mąż był przerażony 🙃🙃🙃Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2019, 22:29
Wowka lubi tę wiadomość
-
Hehe janga nie wpadła bymi na to tez LM kojarzy mi się z papierosami.😃
Katalina jak Bożenka ślicznie głaska kota tak delikatnie ☺
Zofia prześliczna widać że lubi pozować
Kamcia też uwielbiam kalarepe nawet bez ciąży 😊 ale za szparagami nie przepadam.całe szczęście bo nie są tanie hehe
My dzisiaj mieliśmy wizytę u profesora do spraw metabolicznych, żywienia i powiedział że nie spodziewał się że Zuza tak szybko fizycznie dogoni rówieśników myślał że zejdzie jej 2 lata ☺
A na większości wizyt straszył mnie ze Zuza jest mała ma małą głowę więc mózg ma mało miejsca żeby się rozwijać itp itd całe szczęście że go nie słuchałam☺☺☺kattalinna, Wowka, kamciaelcia lubią tę wiadomość
-
Olcia, śliczna Zosia 😍
Fermina, ja za to chętnie zjadłabym ciasto 😀 a jakie? 😀 mogę Ci za to wylepić pierogi 😉
Nie przepadam za szparagami. Siuśki po nich śmierdzą 😀
Katy, ja nadal stawiam na filtr mineralny i kupiłam Dermedic Baby Sunbrella 50. Skrzata smaruję 50. Te wartości oznaczają na jaki czas jest przedłużona ochrona skóry, więc dla mnie jest sens 50- w szczególności dla nordyckiego Skrzata, gdzie jego naturalna ochrona jest i tak krótka.
Doczytałam, że pytałaś o to co my stosujemy. W zeszłym roku miałam dla siebie chyba bielendę 30. W razie większego opalania pożyczę 50 od Skrzata 😉
JS, wg tego kalkulatora skoków to u nas już ostatni tydzień i zapanuje ład i pokój 🙂 tyle, że gdzieś czytałam, że powinno się brać tp z om, bo bla bla bla, a chłopaki się pospieszyli 🙃
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2019, 22:59
Katy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny