Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry :p
U nas na odmiane noc do d..Milion pobudek i ostateczna o 6
Wowka, dzieki za odpowiedz tez myslalam o tej Sunbrelli i jeszcze bralam pod uwage Mustele bo ona ma to ppd wysokie (czytalam, ze to tez jest wazne, a nie tylko filtr), moze poki co wykorzystam razem z Kamilem ta Ziajke, a potem kupie cos nowego :p
Jedziemy dzisiaj na 12 z ta suknia w koncu, faktycznie babka buty kazala wziac, biore zimowe 😂kattalinna lubi tę wiadomość
-
To u nas rekord 4.00 i narazie lata.. Do 5 cos probowala spac, ale gadala itd. Wkoncu jux jak sir rozwyla, zaczela uciekac z lozka.. Wiec poszla sir bawic i dalej trwa w tej zabawie 😃 naszczescir mąż rano ja przejal to trochę dospalam..
-
My 5.30.. 😭
Juz po sniadaniu, teraz wisi na mnie i jeczy. Zapowiada sie piekny dzien!
A'propos liczenia terminow skokow z OM to u nas sie sprawdza, czesto zaczynamy tydzien wczesniej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2019, 07:27
-
a u mnie nietypowy poranek
podsumowując na wstepie-może pół łyka samotnej kawy zaliczyłam i to takiej prawie samotnej, bo mąż ostatnio ciut później wyjeżdza i rano się "spotykamy"
Najpierw...tup tup tup
Piotrek wybiegł z pokoju
1.skubaniec nauczył sie wychodzić z łózeczka
2. nauczył sie wychodzić z pokoju
3. odkąd nie ma smoczka spi krócej, ale 6:30 z usmiechem nagebusi to rekord
5 minut póxniej Patrynio
też z usmiechem mąż szybko wyszedł, żeby Patryk go nie dojrzał, nie usłyszał (bo u nas totalna tatoza)
tak wiec buszują po mieszkaniu od niemal 7
ba!
zmywarkę mam już opróżniona, bo przecież Piotrek dzień w kuchni zacznie
i cud-pada u mnie, delikatnie, ale pada deszcz hura -
nick nieaktualny
-
Pobudka ok 5:40 i od razu marudziła, że spać. Nie, jeszcze nie zasnęła. Ale wolę już tak niż o 4.
Krótka przerwa w pisaniu bo to to zmęczone jak nie wiem i tragedia za tragedią. Żeby nie było, próbowałam uśpić. Poczekam chwilę i ponowię próbę...
Teraz siedzi sobie w przedpokoju i grzebie sobie w buzi. Normalne. Nagle ryk, łzy jak grochy. Żwirek w buzi... Drewno chyba nie smakuje. No i chodzi po mieszkaniu i wyje co chwilę. Chyba mi pms wraca... -
Kattalina u nas też tragedia za tragedia, ja po okresie ledwo co a też jakbym pms miała wczoraj przyjechał tatuś to poszedł spać po 21, spał źle, wiercił się popłakiwał. Finalnie wstaliśmy 6.40. W ogóle jak zobaczył tatę to wtulił się we mnie, niby z uśmiechem ale...mamoza straszna. Ja nie wiem jak on do tego żłobka pójdzie a kot i Bożenka przeuroczy ❤️ uwielbiam dzieci i zwierzęta razem
Olciabos Zosia ślicznotka 😍
Kamcia gdzie kupujesz szparagi? Chyba pisałaś ale mi umkneło.
Wowka zapomniałam Ci napisać, spoko mi się ostatnio że w ciąży jestes. Może to sen proroczy 😊 jak ucho?kattalinna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKatalina, albo dzieciom hormony buzuja 😆 gdzie i jakie ozdoby kupiłaś? Długo czekałaś na przesyłkę? Mnie ali wystawił i nie przyszły,a takie pięknie za grosze kupiłam 😕
Ktoś jeszcze zamawiał ozdoby przez Internet?
Gwiazda wstała ☺
Eva świetnie, że Zuzia tak pięknie nadgoniła rówieśników i zdrowo się rozwija ☺ pewnie czujecie niesamowitą ulgę że wszystko dobrze.
Dopiero zobaczyłam Anie i kota 😍 cóż za miłość między nimi ☺Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2019, 08:04
kattalinna, Eva85 lubią tę wiadomość
-
Dzień doberek,
I my się zwlekamy. Przerwa w dostawie snu od 3 do 4:20. W sumie moja, bo Skrzat spał, tyle że kręcił się, rzucał, marudził, popłakiwał.
No ale pospalismy prawie do teraz, więc wybaczam 😀
Cola, co za sen ☺ nie wykluczam, nie zaprzeczam i nie nastawiam się 😃 tak bardzo się nie nastawiam, że kupiliśmy autko na dojazdy do pracy 😂
Ucho, dziękuję za troskę, w porządku. Krew nie powtórzyła się, nie boli-na spokojnie obserwuję 🙂
Kamcia, współczuję Piotrusiowych nauk 😉 wychodzenie z łóżeczka mnie przeraża 😱Cola87, kamciaelcia, kattalinna lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
Ja nie zauważam skoków jakoś od 3 miesiąca życia kiedy to moje dziecko stało się permanentnie jęczące i marudzące. Czasem ma przebłyski, wtedy cieszę się i nie przyzwyczajam 😂
Super Bożenka tuli kotka😍 Chciałabym żeby moje dziecko wychowywało się ze zwierzakiem, ale w tej kwestii stary jest póki co nieugięty, nie chce zwierzaka. Z różnych względów.
Eva świetnie, że córka nadgoniła i prawidłowo się rozwija 😊
Jenyyyy uwielbiam kalarepe, pomidory, surowiznę, ale moja alergia nie daje mi żyć jak tylko zjem coś co się krzyżuje z pyłkami, wiec unikam jak mogę 😑
kattalinna lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny chwalę się! Adaś dziś zrobił pierwsze samodzielne kroczki po 3-4 robi, ale jak się cieszy przy tym
kamciaelcia, J.S, olciabos, Nynka, Wowka, MajowaMamusia, kattalinna, jangwa_maua, Fermina, D_basiula, Katy, Tanda, Mycha666 lubią tę wiadomość