Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
No jak ma nie być czarnowidząco jak czytam od rana o chorobach 😂 Jakby Wam troje dzieci jedno za drugim lądowały w szpitalu, co zawsze jest bardzo traumatycznym przeżyciem, to bałybyście się jak ja. Nynka A poza tym jestem realistką 😋
I właśnie te kamienie, to powikłanie po mononukleozie jakie ma moja pierworodna! Nie wiedziałam, że to tak powszechny problem! 😬
My dziś mamy urodziny, średnia moja kończy dziś 8 lat. Z tej okazji mamy babski wypad do galerii, ale fajnie 😍 Zalety posiadania córki 😁😍
Prezes przerzucił się na jedną drzemkę dziennie, pochlastam się.kamciaelcia lubi tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami 15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Hoope najlepszego dla córki.
Moj najstarszy ma urodziny jutro i muszę jakiegoś torcika na szybko wykombinować bo po 14 ze szkoły wracają a ja siedzę i zjadam dzieciom truskawki. My z okazji urodzin jedziemy do Opola do Hoplandiijuz czuje jak mnie naciagnom ,już mnie uprzedzili że jak będziemy w Opolu to musimy zachaczyc maca ,w naszych okolicach nie ma więc jak jedziemy to mac musi byćHoope lubi tę wiadomość
-
Hoope, wszystkiego najlepszego dla corki
Wiedzialam, ze o cos mialam zapytac xd Czy ktoras
z Was ma dziecko gardzace ziemniakami do obiadu? Kamil ich strasznie nie lubi, a nie do wszystkiego pasuje kasza itp i nie wiem jak ogarnac ten temat xd Nie sole, ale zawsze daje troche masła do nich :pHoope lubi tę wiadomość
-
JS, super wybór, super wózek 😁 ja jestem mega zadowolona. Po różnym terenie jeździliśmy i daje radę a mamy piankowe koła. Pompowane to już w ogóle. Po plaży i tak żadne nie pojadą 😉 czasem tylko mi się coś przycina że nie mogę rozłożyć ale to przez ciężką torbę jak wisi.
Majowa, boli nie boli, wstać muszę bo sama z dzieckiem. -
Katy, Julek ziemniaki je, jak mu je pomieszam z avocado. Muszę oszukiwać dziecko.
Hoope, samych wspaniałości dla córki!Hoope, Katy lubią tę wiadomość
-
Hoope, stóweczka dla córki 😘 zdrowia i spełnienia marzeń 😘
Patk, jest biały barwnik 😊
Nie w valco, ale nasze pompowane kółka dały rade po plaży 😋
JS, trzymam kciuki aby to był Wasz wymarzony wózek 🙂 do trzech razy sztuka 😋
Katy, Skrzat nie zje samych ziemniaków z wody. Tylko jako składnik zupy. Albo frytkę. Skoro nie kasza to może makaron?
Marzę o fryzjerze. Co by tu wykombinować? 🤔 nie widzę nikogo chętnego na zajęcie się Skrzatem...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2019, 13:34
J.S, Hoope lubią tę wiadomość
-
Tanda wrote:Chodzi mi po głowie naked cake z żywymi kwiatami na górze. Zamówiłam już topper z napisem Roczek Matyldy, dokupię jeszcze świeczkę. Tylko zastanawiam się jak naked cake będzie wyglądał niski i szeroki, bo w necie same piękne wąskie i wysokie są a ja potrzebuję na 30 porcji, w piętrowy się nie chcę bawić, więc musi być duża średnica.
Pokaże Ci nasz tort, może coś pomoże w wyobrażeniach nie jest to może najpiękniejsze dzieło, ale to było tak, że cukiernia zrobiła takie szkaradztwo, że powiedziałam, że w życiu tego nie postawię na stole. Ściągnąłam wszystko z wierzchu i dwie godziny przed gośćmi gnałam do sklepu po cokolwiek do udekorowania. Wyszło coś takiego:Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2019, 14:02
Tanda, Patk, Wowka lubią tę wiadomość
-
Bardzo ładnie wyszło ostatecznie. Jednak cukiernia faktycznie czasem potrafi coś odwalić...na chrześniaka urodziny był tort myszka miki i to było takie szkaradztwo że aż się Dawid popłakał. Okropieństwo.
Ale widzę że Tobie wyszła bardzo ta poprawka 👍👍👏White Innocent lubi tę wiadomość
-
A w sumie to Wam pokaże. Oczekiwania vs. rzeczywistość
Teraz już się z tego śmieje, ale w dniu urodzin myślałam, że się zapłacze jak mąż to przywiózł. A wiecie jak jest, on pojechał, a nawet nie wiedział jak ma wyglądać więc wziął co mu dali
Smak się zgadzał, więc to na pewno był nasz tort, ale co tam się odwaliło to ja nie wiem
Tak, pepcowa patera, czekałam i czekałam żeby się pojawiły i się udało. Jak za 30 zł to jest super
Tanda, Patk, dzięki. Ale jakbym wiedziała jak to się skończy to bym zamówiła biały tort i bardziej się przygotowała do dekoracjiWiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2019, 14:02
-
nick nieaktualny