Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja nie znalazłam informacji w aplikacji, za to maila w "ofertach" 😊
Właśnie mi przypomniałyscie o odbiorze, a byłam dziś w Rossmannie.
Kupiłam za to tam dwupak body z krótkim rękawem za chyba 16,99. Mamy zestaw z zeszłego roku, fajnie się noszą, bardzo je lubię. Szkoda, że nie ma więcej wersji kolorystycznych. W kazdym razie-warto 😊
Panna Daria bardzo ładna 🤩 ja za to myślałam, że Diana 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2019, 14:24
wariancja lubi tę wiadomość
-
Ja od rossmanna nic nie dostałam. Ani przy pierwszej córce, ani teraz. Nawet te pieluchy za grosz mnie ominęły 😑.
Ale duszno dziś...znów pewnie będzie padać i burza. Uwielbiam 😁.
Dziś miałam spotkanie z doradcą i nauczyłam się pp 😁. Wcale nie taki trudny jak wygląda. Na dodatek odświeżyłam sobie kangura i zapomniałam, że to tak wygodne wiązanie 🤪. Najlepsze, że za free bo wygrałam konkurs 😂.kattalinna lubi tę wiadomość
-
Śliczna Darunia.
Przeczytałam o Dianie i mi przyszło na myśl, że niektóre imiona kojarzą mi się tylko ze zwierzakami. W mojej miejscowości rodzinnej było kilka psów: Dian i Roksan i teraz jak słyszę takie imię to widzę od razu psiaka, nie dziecko.
Majowa, masz rację z tą rywalizacją. Mi się wydaje, że nawet moja siostra, która ma pół roku starszą córeczkę, porównuje do niej Julka, co mnie wkurza nieziemsko..wariancja lubi tę wiadomość
-
Fermina, ja tak mam z imieniem Cezary. Mój kot tak miał na imię i jak ktoś wymawia to od razu on stoi mi przed oczami 😀 co ciekawe, imię psa Mańka już nie wzbudza takich skojarzeń 😀
U nas grad, ulewa i burza. Też uwielbiam ♥️ dopóki jestem w bezpiecznym domu... 😉
-
Dzięki dziewczyny, weszłam teraz w apke i już jest prezent 🙂 z tego przynajmniej skorzysta bo pieluchy oddałam 😉
Nynka i inne, które zostają na dłużej same z dziećmi - szacun! Ja dopiero kilka godzin, normalny dzień roboczy ale ze świadomością, że nie będzie zmiennika... Zresztą, wczoraj był i co z tego? Takiej koszmarnej marudy jeszcze nie miałam. Chyba ten skok z mega mamizmem dołączył do zębów. Dobrze, że w niedzielę była normalna...
-
edwarda20 wrote:Za to jedynki i dwojki dały nam ostro popalic :p
Wowka, jak z rozmiarówką rossmanowską?
Edit bo nikt nic 😉
Zrobiłam dziecku (no dobra, sobie bo ona tylko trochę) pierwszy raz koktajl zielony. Trzeba było jarmuż wyjąć z zamrażarki 😉 użyłam blendera jak zawsze ale mnie kawałki liści nie przeszkadzały nigdy. Bożence niby też nie ale wolałabym żeby lepiej było zmielone. Mam taki kielich jako przystawka do miksera zelmera - to się lepiej nada niż zwykła ręczna żyrafa?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2019, 17:48
-
nick nieaktualnyNie pisze bo czekam na odpowiedzi
Pytanie nr 1 dziewczyny w ciąży, szczepicie normalnie dzieci na ospę, świnkę, różyczkę? wiem, ze ryzyko zarażenia jest znikome, ale ja z tych panikujących.
Pytanie nr 2 co zrobić z tablicą manipulacyjną, żeby dziecko sobie nie zrzucało jej na głowę? przywiercić do ściany- odpada, a tak to muszę ją trzymać, żeby się dziecko pobawiło, bo ciągnie wtyczkę i tablica leci na nią
Jedziemy w przyszłym tygodniu po fotelik (ktoś pytał, czy nadal jeździmy w łupnie).
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2019, 18:11
-
Nie wiem jak z tym blenderem, ale wydaje mi sie, ze te kielichowe zawsze maja wieksza moc xd
Kamil stal w lozeczku ponad minutę i to trzy razy 😮
A w ogole zapomnialam, ze mialam Was pytac o porade, otoz na nasze wesele mielismy miec opiekunke dla Kamila, ale kuzynka narzeczonego sie zadeklarowala, ze może sie nim zająć. Problem w tym, ze dziewczyna ma 16lat, doswiadczenie ma bo nie raz sie zajmowala dziecmi starszej siostry i wiem, ze ma dobre podejscie do dzieci tylko ten wiek mnie troche odstrasza. Z drugiej strony wiem, ze ja bede miala ich caly czas na oku i beda tez inni dorosli...No i wtedy by nam odpadl spory koszt bo byśmy jej cos odpalili, ale na pewno mniej niz opiekunce trzeba byloby dac 😂 Co myslicie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2019, 18:12