WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majowe mamy 2018
Odpowiedz

Majowe mamy 2018

Oceń ten wątek:
  • D_basiula Autorytet

Wysłany: 30 maja 2019, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedny Adas, mysle o Was i tak mi Was szkoda, oby to juz wszystko minelo!!!

Aniolek [*] czerwiec 2017

Zaczynamy od nowa! Udało się w 2cpp.

Aniolek [*] sierpień 2024
  • olciabos Autorytet

Wysłany: 30 maja 2019, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia masa jest, teraz czas na formę 😃😄

3i49roeqvtlfpy4s.png
    Mala gwiazka 02/2019 *
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 30 maja 2019, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak u nas nie ma masy to nie ma z czego budowac :) śmieje się że Patryczek jest jak kurczaczek-czuć tylko te mini żeberka
    Bo Piotrek na pewno kogucik

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Cola87 Autorytet

Wysłany: 30 maja 2019, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olciabos śliczna córcia😍 Adaś zazwyczaj zjadał mleko na noc i w nocy zazwyczaj też, jakieś pojedyncze dni bez mleka się zdarzały. I zjada wtedy 150 ml. Czasem i 200 było. Teraz 60-80 ml i nie chce więcej. Dobrze że chudy nie był to ma z czego zrzucać, bo pewnie trochę schudnie Pawajoszka podejrzewają wirus z nadkażeniem bakteryjnym ewentualnie.

qdkk2n0ahanlnmk1.png klz9ej28mp9ifznz.png
  • Cola87 Autorytet

Wysłany: 30 maja 2019, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A właśnie Asix to chyba będzie już rodzić zaraz :) jak to zleciało...zaraz grudniówki też urodzą 😊

Asix lubi tę wiadomość

• pawojoszka Autorytet

Wysłany: 30 maja 2019, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cola może tak byc ,ale z kad taka kumulacja,może ty w totka zagraj z takim szczęściem . I nie strasz nas tu już porodami ja jeszcze tak daleko nie wybiegam, pamiętam moje przerażenie ostatnim razem ,teraz się na porodówce nie widzę

cf409fc7e7.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 30 maja 2019, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pawojaszka, z Twoim doświadczeniem to możesz już na porodówce szkolić położne 😉

Cola, ucałuj Adasia od cioci i od Bożenki 😘 spokojnej nocy W życzę! A jutro oczywiście znacznej poprawy. Dobrze, że mąż się opamiętał. Te chłopy...

Edit: Zosieńka wspaniała 😍 elegancka damula 😁

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2019, 22:10

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2019, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cola, jestem z wami myślami cały czas. Biedny Adaś 😢 oby jutro było lepiej 😘

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2019, 22:27

• Asix Autorytet

Wysłany: 30 maja 2019, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduje się. Nie urodziłam jeszcze.;)

Czytałam ale nie miałam nic mądrego do powiedzenia trochę smutków...mój dziadek zmarł w zeszłym tygodniu
    Staś się przeziębił. Na szczęście mąż wziął na niego.zwolnienie to trochę mnie odciążył bo kręgosłup to już mi daje trochę w kość.

relgpiqvtgsotfq2.png
    h84fqtkfi6qmoamc.png
  • Sela Autorytet

Wysłany: 31 maja 2019, 00:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynka u nas w żłobku drzemka jest przed 13 do 14:30 max ( bo wtedy wybudzają na podwieczorek). Dla Leosia to będzie wyczyn. On śpi ponad 2 h. Ma jedną drzemkę ale długą, czasami nawet 3h. Dzisiaj jak się obudził przed 7 to już o 11 była drzemka, bo aż płakał, a zasnął w sekundę.

Do żłobka na 7h oddaję :-( napiszę to pismo o kp, żeby go wozić na 8, a nie na 7.

Do Dąbrowy G. też mam blisko :-)

Ale Adasia wysypało. Kurcze dobrze, że zrobicie te rozszerzone badania. Zdrówka!

Super, że Julo już lepiej ;-)

Jakie śliczne damy ;-)

Katy kciuki za mieszkanie!

Asix przykro z powodu śmierci dziadka. Trzymaj się! A Staś już lepiej?

Katy lubi tę wiadomość

W końcu się udało...

qb3cwn152gntqsgf.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 31 maja 2019, 03:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mycha, co u Twojego wyszło po tym badaniu zaburzenia snu, przestał chrapać? Bo ja to kiedyś zbrodnię w afekcie popełnię...

Asix, współczuję skryci dziadka 😔 zdrowia dla Stasia i sił dla Ciebie. Już tak blisko! 😊

Sela, od razu 7 godzin czy uda się stopniowo?

age.png
  • J.S Autorytet

Wysłany: 31 maja 2019, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattalina, ja tez popelnie zbrodnie, u nas juz prawie ciagle spi w salonie moj, bo nie daje rady z tym chrapaniem... Zal po prostu.

Cola, jak tam Adas?

Asix, wspolczuje straty. Bardzo mi przykro. Dobrze ze mezowi udalo sie wziasc wolne.

U nas ostatnia noc porazka, ale mamy kolejna 3 takze znalazlam winowajce. Ogolnie mamy 12 zabkow. Dwie gorne trojki i czworki juz sa.

Od jutra u nas 30 stopniowe upaly. Jade dzis kupic mlodemu basen na ogrodek :P

Patk, w ogoleee gdzie ty?

<3
    mhsvqps6hiiqioin.png
  • Cola87 Autorytet

Wysłany: 31 maja 2019, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asix przykro mi z powodu dziadka :( u nas był koło 23 okropny napad płaczu, płakał tak że myślałam że już będę gdzieś jechać. I to tak przysypiał między tymi atakami placzu i znów. W końcu potem zasnął. Byliśmy na badaniach, też bardzo płakał przy pobieraniu, ma już dość :( wyniki między 14 a 20.

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 31 maja 2019, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cola
    zatem najmocniejsze kciuki

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Fermina Autorytet

Wysłany: 31 maja 2019, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cola, ja też zaciskam, oby wyszło dobrze. Jak wysypka dziś?

J.S. wow, ile ząbkow!! U Jula produkcja stanęła już dawno. Chyba mu te sześć zostanie. :D

U nas noc względnie lepsza niż ostatnie i chyba za dużo snu miałam w stosunku do przyzwyczajeń, bo czuję się jak wrak człowieka. Obwiniam pogodę, może u nas też idzie jakaś zmiana, bo mam wrażenie, że nie mam w ogóle ciśnienia. ;)

Asix, współczuję straty..

Grudniówki się jeszcze nigdzie nie wybierają, proszę nas na porodówkę nie pchać, ja muszę uwierzyć, że jestem w ciąży jeszcze!

Całą wczesną młodość mam we wspomnieniach chrapanie Taty, rodzice spali w oddzielnych pokojach ale to się i tak niosło przez ściany. Masakra. Dobrze, że obok mnie śpi niechrapiący egzemplarz. ;)

2018 - 👱🏻‍♂️
    2019 - 👱🏻‍♀️
    2025 -👶

age.png
  • J.S Autorytet

Wysłany: 31 maja 2019, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cola, kciuki! Daj koniecznie znac.

Fermina, tez tak czesto mam jak za duzo spie :D Albo moze w koncu sie wyspalas.
    U nas tez pogoda jest taka sobie, ogolnie duszno jest i glowa mnie boli, od jutra podobno taki hardcore pogodowe.

<3
    mhsvqps6hiiqioin.png
  • olciabos Autorytet

Wysłany: 31 maja 2019, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My specjalnie nad morze wybraliśmy okres przed sezonem bo chłodniej i mniej ludzi.. A tu trafimy na pierwsze upaly. Im jestem starsza tym bardziej mnie męczą.. Ale mam nadzieję na chlodna bryze od morza 😃 dziewczyny ktore dluzej podrozuja autem. Co polecacie zeby zająć dziecie w aucie ..? My jezdzilismt tylko krótkie trasy bo wszystkich mamy blisko.. A to nasz pierwszy urlop z Zofia. Zosiq typ wiercipiety czasami problem żeby 30 min wytrzymać.. 😬

3i49roeqvtlfpy4s.png
    Mala gwiazka 02/2019 *
  • pawojoszka Autorytet

Wysłany: 31 maja 2019, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry.
    Asix współczuję straty

J.S 12 zębów? Toż to szok Ulce ósmy wychodzi długo miała 6 i nic się nie działo , ostatnio dwa doszły ,u nas to parami idzie.

Dajcie spokój z tą pogodą dzisiaj dzieci do szkoły ubrałam na długi rękaw i jeszcze bluzę na wierzch bo rano chłodno i pochmurno było a teraz słonko i upał biedactwo się ugotują w tej szkole.

Na weekend może być pięknie bo planujemy wyjazd, jeszcze nie wiem czy się uda bo auto u mechanika ,mają dziś zrobić ale różnie może być . Mam nadzieję że się wyrobią bo już wszystko przygotowane

Cola kciuki za wyniki oby wreszcie doszli co to za chorubsko i umieli wyleczyć

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2019, 09:54

cf409fc7e7.png
  • edwarda20 Autorytet

Wysłany: 31 maja 2019, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj maz też na szczęście nie chrapie. Ale pamietam jak byly facet chrapal, katorga. Takze wspolczuje bardzo.

U nas tez 12 zebow, tyle ze wszystkie jedynki, dwojki i czworki.

JS jakie sandalki kupilas?

dqprqps6kaqxmc83.png
  • Mycha666 Autorytet

Wysłany: 31 maja 2019, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kattalinna wrote:
    Mycha, co u Twojego wyszło po tym badaniu zaburzenia snu, przestał chrapać? Bo ja to kiedyś zbrodnię w afekcie popełnię...

Kattalinna był dopiero na pierwszej wizycie. Ogólnie na skierowaniu do przychodni zaburzeń snu musiała być przyczyna bezdech senny, bo tylko takie tam leczą. W przeciągu 2 miesięcy mają zadzwonić kiedy ma przyjść na badanie. Będą go podłączać i monitorować całą noc. Jutro jedziemy do rodziny na Warmię na cały tydzień. Chyba kazę mu w ogródku spać, bo razem z nim na pewno nie dam rady. I innych domowników pobudzi 😉 poza tym mam stresa bo to pierwsza taka daleka wyprawa Z Kubusiem. I do tego ja prowadzę. Lubię kierować, ale wizja jazdy autostradą z dzieckiem mnie mega stresuje.

Asix nie wyobrażam sobie być w tak zaawansowanej ciąży przy moim dziecku. Ale Ty dajesz radę więc się da 😄

Byliśmy u kardiologa. Tak jak pisała Leira jest struna w serduszko która powoduje szmery niewinne. Kontrola jak skończymy 3 lata. Jest ok.

Miłego dnia.

Kwiatkowa24, kamciaelcia, Nynka, kattalinna, Wowka, Katy, D_basiula lubią tę wiadomość

‹‹ 2422 2423 2424 2425 2426 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ