Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Olciabos śliczna córcia😍 Adaś zazwyczaj zjadał mleko na noc i w nocy zazwyczaj też, jakieś pojedyncze dni bez mleka się zdarzały. I zjada wtedy 150 ml. Czasem i 200 było. Teraz 60-80 ml i nie chce więcej. Dobrze że chudy nie był to ma z czego zrzucać, bo pewnie trochę schudnie Pawajoszka podejrzewają wirus z nadkażeniem bakteryjnym ewentualnie.
-
Pawojaszka, z Twoim doświadczeniem to możesz już na porodówce szkolić położne 😉
Cola, ucałuj Adasia od cioci i od Bożenki 😘 spokojnej nocy W życzę! A jutro oczywiście znacznej poprawy. Dobrze, że mąż się opamiętał. Te chłopy...
Edit: Zosieńka wspaniała 😍 elegancka damula 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2019, 22:10
-
nick nieaktualny
-
Melduje się. Nie urodziłam jeszcze.
Czytałam ale nie miałam nic mądrego do powiedzenia trochę smutków...mój dziadek zmarł w zeszłym tygodniu
Staś się przeziębił. Na szczęście mąż wziął na niego.zwolnienie to trochę mnie odciążył bo kręgosłup to już mi daje trochę w kość. -
Nynka u nas w żłobku drzemka jest przed 13 do 14:30 max ( bo wtedy wybudzają na podwieczorek). Dla Leosia to będzie wyczyn. On śpi ponad 2 h. Ma jedną drzemkę ale długą, czasami nawet 3h. Dzisiaj jak się obudził przed 7 to już o 11 była drzemka, bo aż płakał, a zasnął w sekundę.
Do żłobka na 7h oddaję napiszę to pismo o kp, żeby go wozić na 8, a nie na 7.
Do Dąbrowy G. też mam blisko
Ale Adasia wysypało. Kurcze dobrze, że zrobicie te rozszerzone badania. Zdrówka!
Super, że Julo już lepiej
Jakie śliczne damy
Katy kciuki za mieszkanie!
Asix przykro z powodu śmierci dziadka. Trzymaj się! A Staś już lepiej?
Katy lubi tę wiadomość
W końcu się udało...
-
Mycha, co u Twojego wyszło po tym badaniu zaburzenia snu, przestał chrapać? Bo ja to kiedyś zbrodnię w afekcie popełnię...
Asix, współczuję skryci dziadka 😔 zdrowia dla Stasia i sił dla Ciebie. Już tak blisko! 😊
Sela, od razu 7 godzin czy uda się stopniowo? -
Kattalina, ja tez popelnie zbrodnie, u nas juz prawie ciagle spi w salonie moj, bo nie daje rady z tym chrapaniem... Zal po prostu.
Cola, jak tam Adas?
Asix, wspolczuje straty. Bardzo mi przykro. Dobrze ze mezowi udalo sie wziasc wolne.
U nas ostatnia noc porazka, ale mamy kolejna 3 takze znalazlam winowajce. Ogolnie mamy 12 zabkow. Dwie gorne trojki i czworki juz sa.
Od jutra u nas 30 stopniowe upaly. Jade dzis kupic mlodemu basen na ogrodek
Patk, w ogoleee gdzie ty? -
Asix przykro mi z powodu dziadka u nas był koło 23 okropny napad płaczu, płakał tak że myślałam że już będę gdzieś jechać. I to tak przysypiał między tymi atakami placzu i znów. W końcu potem zasnął. Byliśmy na badaniach, też bardzo płakał przy pobieraniu, ma już dość wyniki między 14 a 20.
-
Cola, ja też zaciskam, oby wyszło dobrze. Jak wysypka dziś?
J.S. wow, ile ząbkow!! U Jula produkcja stanęła już dawno. Chyba mu te sześć zostanie.
U nas noc względnie lepsza niż ostatnie i chyba za dużo snu miałam w stosunku do przyzwyczajeń, bo czuję się jak wrak człowieka. Obwiniam pogodę, może u nas też idzie jakaś zmiana, bo mam wrażenie, że nie mam w ogóle ciśnienia.
Asix, współczuję straty..
Grudniówki się jeszcze nigdzie nie wybierają, proszę nas na porodówkę nie pchać, ja muszę uwierzyć, że jestem w ciąży jeszcze!
Całą wczesną młodość mam we wspomnieniach chrapanie Taty, rodzice spali w oddzielnych pokojach ale to się i tak niosło przez ściany. Masakra. Dobrze, że obok mnie śpi niechrapiący egzemplarz. -
My specjalnie nad morze wybraliśmy okres przed sezonem bo chłodniej i mniej ludzi.. A tu trafimy na pierwsze upaly. Im jestem starsza tym bardziej mnie męczą.. Ale mam nadzieję na chlodna bryze od morza 😃 dziewczyny ktore dluzej podrozuja autem. Co polecacie zeby zająć dziecie w aucie ..? My jezdzilismt tylko krótkie trasy bo wszystkich mamy blisko.. A to nasz pierwszy urlop z Zofia. Zosiq typ wiercipiety czasami problem żeby 30 min wytrzymać.. 😬
-
Dzień dobry.
Asix współczuję straty
J.S 12 zębów? Toż to szok Ulce ósmy wychodzi długo miała 6 i nic się nie działo , ostatnio dwa doszły ,u nas to parami idzie.
Dajcie spokój z tą pogodą dzisiaj dzieci do szkoły ubrałam na długi rękaw i jeszcze bluzę na wierzch bo rano chłodno i pochmurno było a teraz słonko i upał biedactwo się ugotują w tej szkole.
Na weekend może być pięknie bo planujemy wyjazd, jeszcze nie wiem czy się uda bo auto u mechanika ,mają dziś zrobić ale różnie może być . Mam nadzieję że się wyrobią bo już wszystko przygotowane
Cola kciuki za wyniki oby wreszcie doszli co to za chorubsko i umieli wyleczyćWiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2019, 09:54
-
kattalinna wrote:Mycha, co u Twojego wyszło po tym badaniu zaburzenia snu, przestał chrapać? Bo ja to kiedyś zbrodnię w afekcie popełnię...
Kattalinna był dopiero na pierwszej wizycie. Ogólnie na skierowaniu do przychodni zaburzeń snu musiała być przyczyna bezdech senny, bo tylko takie tam leczą. W przeciągu 2 miesięcy mają zadzwonić kiedy ma przyjść na badanie. Będą go podłączać i monitorować całą noc. Jutro jedziemy do rodziny na Warmię na cały tydzień. Chyba kazę mu w ogródku spać, bo razem z nim na pewno nie dam rady. I innych domowników pobudzi 😉 poza tym mam stresa bo to pierwsza taka daleka wyprawa Z Kubusiem. I do tego ja prowadzę. Lubię kierować, ale wizja jazdy autostradą z dzieckiem mnie mega stresuje.
Asix nie wyobrażam sobie być w tak zaawansowanej ciąży przy moim dziecku. Ale Ty dajesz radę więc się da 😄
Byliśmy u kardiologa. Tak jak pisała Leira jest struna w serduszko która powoduje szmery niewinne. Kontrola jak skończymy 3 lata. Jest ok.
Miłego dnia.
Kwiatkowa24, kamciaelcia, Nynka, kattalinna, Wowka, Katy, D_basiula lubią tę wiadomość