Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamcia, świetna informacja! Bardzo się cieszę, że źle obstawiałam kolejnego chłopaka 😉
Ja pamiętam intelektualistkę Małgosię, a nie jej kość nosową, chociaż pewnie ta też niczego sobie 😂
Zosiu-najlepszego, spełnienia marzeń i zachcianek 😘
Zosia plażowiczka super 😍 chyba się jej podoba nad morzem 😊
Kamcio kochany, już lubi się huśtać? B9 chyba Katy pisałaś, że się bał, czy coś mi się mąci w głowie?
Mała Matylda, nu nu nu 😉 Tak myślałam, że przeprowadzka i nowe lokum wciagnelo Cię bezgranicznie.
Majowa, bezedury 😄 tzn. cieszę się że z Zuzią wszystko ok, a cała reszta to takie oklepane frazesy.Mała Matylda lubi tę wiadomość
-
Kattalinna, jeśli się rozchodzi tylko o usg to bym poszła. Nawet kiedyś specjalnie byłam na usg w 2 dniu cyklu, celem sprawdzenia ilości komórek w jajnikach i przepływów w macicy.
Kamcia, bez sensu z tym szpitalem... A jak daleko jakiś kolejny szpital?kattalinna lubi tę wiadomość
-
A czekaj czekaj, coś ostatnio pisałaś o jakiejś aferze szpitalnej? Może ma to związek? No bo skąd taka decyzja szpitala, przecież nie tak ot tak sobie.
Poruszyłam meandry swojej pamięci i ostatnim "naszym" dzieciakiem był Wojtek od Ewki, co mieszkają w UK 🙂 -
kattalinna wrote:White, zamówiłaś? Potwierdzałaś dostępność wzorów?
Jeszcze nie, czekam na matki boskiej pieniężnej 😁 na szczęście to już jutro więc jak znajdę chwilę (pewnie w nocy...) to zamówię. Jeszcze próbuje znaleźć to coś przez co ich odrzuciłam wcześniej, ale nie mogę 🤔 mam nadzieję, że wkładka będzie ok i będzie warta chociaż tej stówy 😛
A, a wzorów nie będę potwierdzać wcześniej chyba, zamówię i będę się próbowała dogadać jak się okaże, że nie ma 😛Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2019, 23:09
kattalinna lubi tę wiadomość
-
Wszystkiego najlepszego dla Zosi ❤️ Kamcia bardzo się cieszę że będziecie się mieć zdrowa dziewczynkę! Bardzo Wam kibicowałam w tym i dalej kibicuj! Już jej zazdroszczę, zawsze chciałam mieć starszego brata który by mi przystojnych kolegów zapraszał do domu 😂 no ale mam młodszego i musiałam radzić sobie sama
kamciaelcia, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
Kamcia super!!!
Zosia 100 lat😘
FeEva ślicznie wyglądałaś!!
Ja dzisiaj z moim obchodzimy 8 rocznicę sakramentalnego tak.
Ja dzisiaj jaka stara taka głupia przez przypadek wstadziłam palucha między drzwi wejściowe i przeciąg mi je zamknął. Myślałam że umieram w tym momencie.
A i żeby było ciekawiej syn przywlukł wirusowe zapalenie spojówek.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2019, 23:45
kamciaelcia, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny
Woowka to by się zgadzało ale jeszcze czas 13 czerwca moj majowy Wojtek. I ja zamykam pierwszy urodzinki😁
Wszystkim dziewczyną w kolejnej ciąży gratulacje, I dawac te wirusy bo ja juz nie moge sie doczekac brzucha.
Wszystkie dzieciaczki cudowne jak zwykle, az sie wierzyc nie chce ze to juz rok.
Hmmm a Wojtek chodzi, pyskuje, piszczy, wykupiłam wszystkie mozliwe zabezpieczenia do szafek itp bo on jest doslownie wszedzie.kattalinna, Wowka lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry! Noc lepiej przemilczeć, dołączam do klubu niewyspanych, przedwcześnie obudzonych . Nawet na dobrą kawę nie ma perspektyw – wczoraj ekspres kategorycznie zażądał wymiany uszczelki, więc mogę sobie tylko przygotować mierny produkt kawozastępczy w opcji rozpuszczalnej lub z fusami
Kamcia, gratuluję z całego serca! Nie mogło być lepiej, los wiedział co robi
Kattalinna, podczas okresu nie da się zrobić cytologii, inne badania nie stanowią problemu. Pytanie tylko czy Ty będziesz czuła się komfortowo, bo do usg nie ma przeciwwskazań.
Majowa, ogromnie się cieszę, że logopeda rozwiał Twoje wątpliwości i jednoznacznie orzekł że z Zuzią wszystko w porządku
Reszta to mity i bzdury.
Życzę Ci powodzenia w szukaniu odpowiedniego mieszkania, a w zasadzie mieszkań oraz podczas przeprowadzek. Łatwo mi się wczuć w Twoją sytuację, bo w naszym salonie wciąż zalega sporo pudeł. Od wczoraj mamy nowe szafy więc dzisiaj działam
Cola, że też to okropne choróbsko nie pozwala raz na zawsze o sobie zapomnieć tylko jeszcze wysypką straszy. Dzisiaj już lepiej? Najważniejsze, że Adaś jest w dobrej kondycji, powodzenia na wizycie!kamciaelcia, MajowaMamusia lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry! U nas pobudka o 5.40, ale odstawiamy smoka, wiec niczego innego sie nie spodziewalam.
Olciabos, slicznie! Jak Wy to robicie, ze Wasze dzieci nie boja sie piasku?!
Katy, gratuluje sukcesow w diecie. Kamilek ma mine malego zawadiaki.
Matylda, milo Cie widziec! No i sto lat dla Zosi!
Kamcia, da to sie jeszcze zatrzymac, czy klamka zapadla?
Berbecia, najlepszego!
Krol Wojtus, uroczynek.
Cola, kciuki za pozytywny wynik kontroli!
Czy tylko ja sie zastanawiam gdzie jest Hoope?!
Kattalinna, prosze:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0bbdec95cd1b.jpg
;P
Nie widac tego bardzo, ale jak usiade to nie mam brzucha ale wielka falde tluszczu, tak mi sie dziecko obudowuje w tej ciazy. Musi byc zmarzluchem, jak ja.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2019, 07:59
kattalinna, Wowka, Katy, jangwa_maua, pawojoszka, wariancja, Mycha666, Mała Matylda, Sela lubią tę wiadomość
-
Mała Matylda wysypka lepiej niż wczoraj ale i tak jest spora na rączkach i nóżkach najbardziej. W przyszłym tyg chcieliśmy jechać na urlop na Węgry. Muszę zapytać dziś pediatry czy nie widzi przeciwskazań. Mam nadzieję że będzie ok bo bardzo bym chciała odpoczac od codzienności Kattalina Adaś dziś chodził i mówi Ania Ania czyżby o Bożenke chodzilo? i muszę się pochwalić! Mam zatwierdzona prace mgr, daje do budowania i w pt oddaje 😊 w końcu! I tak jak myślałam wczoraj promotorke podpisywałam oświadczenie że zgadzam się na publikację jeśli się jej uda to załatwić. Będzie miała babka dorobek
Wowka, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
Cola, gratulacje! To jej ciśnienie było podejrzane 😉 mam nadzieję dostaniecie zielone światło od pediatry i oderwiesz się od wszystkiego. Adaś słusznie ćwiczy wołanie za Anią bo ja robię to ciągle. Jak tylko stanie na podłożu to zwiewa gdzie się da 😉 szczerze mam już dość, szczególnie tych wędrówek bez trzymanki po parapecie...
Fermina, mam taki sam brzuch albo i większy... Ale zawsze byłaś chudzina 😊 dziękuję za foto 😘 rosnijcie zdrowo ❤
Jadę do tego gina. Wolny termin w połowie lipca. Chyba że prowadzenie ciąży to i jutro cały dzień 😉 poprzednim razem byłam na prowadzenie, teraz chciałam zwykłą. Mój okres 4dc zamiast się kończyć to się rozkręca... Zostawię to do decyzji lekarza 😊Cola87, Fermina lubią tę wiadomość