Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
J.s.
Nie mam pojecia i to mnie przeraża...
Czwarta cesarska a nie ma szpitala ktoremu dalabym się pokroić...porażka na całości...bo ja mogę tez sobie chcieć, ale szpital musi być dobry w cc...
Wiem gdzie na pewno nie trafię...wpadł mi do głowy Międzychód. To już Wielkopolska...nie wiem gdzie uderzać. Mam możliwość do ordynatora w szpitalu powiatowym po sasiedzku(Drezdenko)ale średnie opinie. No i on przeciwnik tej czwartej ciąży. W najgorszym wypadku Międzyrzecz-bo blisko...
Mam kilka miesięcy by zdecydowac
Z wielką nadzieją że społeczność coś zdziała -
Edwarda, tak, mini-u pasta do wlosow arbuzowa
Teraz przypomnialam sobie o zmierzeniu, bardzo cie przepraszam, wroce do domu i yo zrobie, niemniej jednak my mamy rozmiar 22 i to bedzie na moje oko jakies 13,5-14 cm bo Igor ma 13 i ma jeszcze ciut luzu.
Kamcia, mam nadzieje ze szpital jednak zostanie
-
J.S wrote:Edwarda, tak, mini-u pasta do wlosow arbuzowa
Teraz przypomnialam sobie o zmierzeniu, bardzo cie przepraszam, wroce do domu i yo zrobie, niemniej jednak my mamy rozmiar 22 i to bedzie na moje oko jakies 13,5-14 cm bo Igor ma 13 i ma jeszcze ciut luzu.
Kamcia, mam nadzieje ze szpital jednak zostanie
Spoko ja tez zapomniałam :p zamowilam 21 i sa na styk wiec odsylam ale stwierdzilam ze juz nie bede zamawiać, wystarcza mu trampki i sandaly a jak jedzie w wózku to na gole nozki
-
Asix, powodzenia! Nigdy nie usłyszałam magicznego "szyjka miękka i rozwarcie" 😉
Byłam u gina i nic nie załatwiłam, wyprawa bez sensu. Dostałam skierowanie na usg, fajnie, umówię się na "po". Yhy... Najbliższy termin w połowie lipca i to pod Warszawą... Chyba oleję i będę miała nadzieję, że po mięśniakach śladu nie ma. Kiedyś przy okazji. Zrobiłam za to badania na toxo i cytomegalię w ramach przygotowań do ewentualnej ciąży (która nigdy nie nastąpi...)
Bożenka nie je piachu cośtam próbowała oblizać rączkę, ale nie było jedzenia celowego. Postępy 😉 ale zwiewa konkretnie. I jest duża. Był chłopiec 3 tygodnie młodszy to myślałam, że ze 3-4 miesiące różnicy... -
White Innocent wrote:To i ja zamawiam, najwyżej będziemy obie niezadowolone 😂 ja biorę 277, do niego pierwszego mi serce mocniej zabiło 😂 jeszcze tylko nie wiem czy druga strona szara czy miętowa 🤔
Edit: mięta!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2019, 18:00
-
nick nieaktualnyMała Matylda ja jestem przerażona tymi całymi poszukiwaniami, przeprowadzką i w ogóle nie lubię zmian.
Wowka, wynajmę Cię do urządzania, wypakowywania itp, chętnie oddam komuś całą tą robotę. Jak sobie pomyśle o szukaniu,chodzeniem po bankach, ekipie remontowej,lataniu po sklepach to mam dość😱
Niech ktoś zrobi to za nas, plisss😩
Jutro jedziemy do gwiazdek po fotelik, ciekawe co nam polecą, musimy jutro już kupić bo wyjazd w poniedziałek.
Asix kciuki ☺Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2019, 19:52
kattalinna, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
Majowa, pochwał się zakupem potem 😊 nie zazdroszczę całego zamieszania... Ja z tych co mieszkają w ruderze, żeby tylko nie trzeba było tego całego kupowania, ogarniania itp. Ale też nas niedługo czeka. Oby w sumie..
Słuchajcie, szok! Bożenka zasnęła BEZ CYCA! 😁 Fakt, że na rękach ale coś za coś. Metodą Seli nafutrowałam pod korek kaszą 😉
Sela, co u Was? Jak Leo w żłobku, jak Ty w pracy? Dajecie radę?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2019, 19:58
Katy, MajowaMamusia, Sela lubią tę wiadomość
-
Kamil dzisiaj zaliczyl pierwszego guza, na srodku czola
Nauczyl sie mowic kwiatki- kaki, kiaki zalezy jak mu wyjdzie xd
Zaczal wstawac bez trzymanki, ale jeszcze sie przewraca na tylek, nic dziwnego jak jeszcze dobrze nie opanował tego trzymajac sie xd
Nas czeka jutro sprzątanie w nowym mieszkaniu i ogarnianie rzeczy, ale stwierdzilismy, ze zabieramy najpotrzebniejsze, a po reszte bedziemy przyjeżdżać stopniowo bo tak to sie nie odkopiemy pewnie xd No i np lozeczka nie bierzemy w ogole poki co bo i tak w nim nie spi 😂
Zazdroszcze zasniecia bez cyca, u nas to nie przejdzie bo ostatnio Kamil ma bunt na jedzenie kolacji, nie tknal ani razu od kilku dni..
kattalinna, Wowka, Cola87 lubią tę wiadomość
-
Asix, powodzenia!
O rany, czytam i wyszło mi że Bożenka na kolację zjadła musztardę z granatem 🤪 chyba mózg mi się zlasował.
Tekst o miękkiej szyjce i rozwarciu sni mi się po nocach jako koszmar, punkt widzenia i tak dalej 😁
Majowa, a no nie ma problemu 😉 obecnie mieszkam w ósmym miejscu, wychodzi na to że średnio co cztery lata zmienialam miejsce zamieszkania 😀
No ale teraz osiadłam, mam przynajmniej nadzieję. Chociaż mąż w głowę się puka, jak mówię że zbudujemy jeszcze jeden dom 😁 Ja z tych co mają aż za dużo pomysłów i koncepcji na urządzanie. Gdybym tylko miała kasę, to mogłabym zmieniać wystrój co rok, bo remonty też są do przeżycia 😃.
Moje dziecko nie ma sandałów. A miałam dobre chęci, ale ja nie umiem przez neta. Co ładne to nie było rozmiaru, a z czego był to sam plastik w jaskrawych kolorach 😑
kattalinna, MajowaMamusia lubią tę wiadomość
-
Ja mam dziś kiepski dzień najpierw z tym żłobkiem, potem 1000 zł prawie zapłaciłam za naprawę mojego staruszka, później lekarz i odradze teraz urlopu, chce żebyśmy przełożyło, bo wysypka bo nie wiadomo bo w poniedziałek badania zróbmy i zobaczymy. I na koniec jeszcze Adaś się rozdarł i zobaczyłam przy tym wyrzynają w się dwie czwórki na dole 😱 już się boje. Przykro mi z powodu tych wakacji, bo już się tak cieszyłam...no ale zdrowie najważniejsze, potem bym sobie w brodę pluła jakby coś się stało. Mąż będzie próbował przekładać urlop ale szansę marne...
-
Kattalina umów się na kiedy bądź w końcu lepiej puzno niż wcale. No chyba że prywatnie to termin na jutro dostaniesz.
Katy powodzenia z przeprowadzką ,kiedyś lubiłam się urządzać od nowa teraz chyba już za stara jestem ale mam nadzieję już się nie musieć przeprowadzać.
Cola współczuję straty urlopu ale popieram lekarkę,nie wiadomo co to za dziadostwo się przyplątało ,jakiekolwiek pogorszenie to gdzie tam będziesz lekarzy szukać? Pozatym żeby do tego to i tak bys nie wypoczęła. Napewno jeszcze sobie odbijecie.Katy lubi tę wiadomość