Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
kattalinna wrote:Ja mam musztardę 😁 mam nadzieję, że będzie fajnie wyglądać z granatem. A ten 277 też miałam na oku 😁
Edit: mięta!
Aja jaj, zamówiłam koło południa szary 😁 ja też mam jaśniejszą tapicerkę w wózku, pewnie do tej ciemniejszej też bym brała galaktykę 😊
Dzięki za cynk z wkładami, ale ja chyba potrzebuje tych 12.5... Zaraz pójdę sprawdzić.
Edit. Te wkłady, które mam w komplecie z pieluszkami mają 13.5 cm, to chyba te 10 się nie nadają?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2019, 22:14
-
Kamcia, i co? Było dziś to usg? Powiedzieli coś o tej kosmówce/łożysku?
Cola, ale seria u Was. Współczuję straty urlopu, może jednak uda się mężowi przełożyć. Rozumiem, że jest Ci przykro- Adaś, żłobek, wydatki, praca dyplomowa, urlop-jakoś wiele masz na głowie.
Strategicznie idę spać, albo tylko się położę w sypialni. Małżonek mnie wkurza setnie, a nie mam ochoty się kłócić. -
Dziś dzidzia miała 77mm a wiek ciąży niemal pokrywa się z terminem z om(inny sprzęt inny lekarz inne wyniki)
Na wyniku kosmowka na tylnej scianie, nie ma nic o nachodzeniu na szyjke
Wszystko wygląda prawidłowoWowka, Eva85, wariancja, Mała Matylda, kattalinna, J.S, jangwa_maua, Katy, Mycha666, D_basiula, Sela lubią tę wiadomość
-
No dobrze. Już jesteśmy.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/19b25c2382f2.jpg
Oto mój mały królewicz Tymoteusz
3775g 56cmMała Matylda, kamciaelcia, kattalinna, olciabos, Nina83, pawojoszka, edwarda20, Wowka, J.S, jangwa_maua, Cola87, Berbecia, Katy, Mycha666, D_basiula, Fermina, Sela, Kwiatkowa24, Tanda, Leira lubią tę wiadomość
-
Asix, gratuluję serdecznie
Piękny, duży chłopczyk! Życzę zdrowia Wam obojgu, wypoczywajcie i cieszcie się sobą😘
A tak w ogóle to dzień dobry!
Zosia przebudziła się o 4:20, już myślałam że to koniec nocy bo chciała jeść, ale jeszcze zasnęła, a ja nie mogę😒
Też muszę zabrać Zosię do piaskownicy. Wczoraj kupiłam jej wiaderko z akcesoriami, dziewczyna tak zawzięcie grabi podłogę, że żal marnować potencjał 😉. Jestem ogromnie ciekawa jak jej się spodoba piasek.
Fermina, brzuszek prezentuje się ładnie, ale zupełnie nieciążowo 😉
Rośnijcie zdrowo🙂
Kamcia, wspaniałe wieści!
Cola, gratulacje z powodu pracy☺️
Przykro mi, że teraz wyjazd nie dojdzie do skutku, mam nadzieję że urlop tylko się odwlecze, ale nie przepadnie. Zasłużyłaś na odpoczynek, tyle się u Was ostatnio dzieje.
Odnośnie żłobka bardzo nie podoba mi się takie kręcenie, podzielam Twój spadek zaufania do tej placówki. Jeśli masz taką możliwość rzeczywiście rozważyłabym inny żłobek.
Katy, widzę że dużo dobrego u Was😊. Cieszę się razem z Wami z tej przeprowadzki, uważam że to najlepsza decyzja jaką mogliscie podjąć. Niedawno tak się martwiłaś rozwojem ruchowym Kamilka, a tu proszę jakie postępy ☺️
Majowa, życzę udanych zakupów, pochwal się co wybraliście. My tydzień temu zmieniliśmy fotelik, kupiliśmy Britax, obracany tył-przód, też w ośmiu gwiazdkach. Na razie furory nie zrobił, ale może Zosia musi się przyzwyczaić. Skorupy nienawidziła. Jeździmy tyłem, chce aby tak zostało możliwie najdłużej, ale nie za wszelką cenę. Wychodzę z założenia, że prowadzenie samochodu przy dźwiękach histerycznego płaczu też nie jest bezpieczne. Wiem, że może być i tak, że obrót do przodu nic nie da.
Kattalina, jak Wam noc minęła po tak niecodziennej formie usypiania? Karmienie po korek też polecam😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2019, 05:39
kamciaelcia, Katy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asix, gratulacje! Piękny synio 😍
Mała Matylda, cyc był po godzinie, noc normalna, zakończona wyjątkowo o 4:45. Teraz szykujemy się na drzemkę. Ja ciągle bez kawy bo muszę asekurować alpinistkę. Ćwiczy na szczęście też schodzenie z parapetu. Oraz chodzenie po nim i kanapie bez trzymanki, po krawędzi też...Mała Matylda lubi tę wiadomość
-
White Innocent wrote:Dzięki za cynk z wkładami, ale ja chyba potrzebuje tych 12.5... Zaraz pójdę sprawdzić.
Edit. Te wkłady, które mam w komplecie z pieluszkami mają 13.5 cm, to chyba te 10 się nie nadają?White Innocent lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry, noc nawet spoko. Oczywiście wieczorne przebudzenia by i mleko po 3, ale przynajmniej pospaliśmy do 7. On jeszcze chyba długi będzie się tak przebudzal...mąż próbuje coś zdziałać, lipiec na pewno odpada, może chociaż trochę ten urlop uda się przesunąć. Kierownik ma posprawdzac i da mu znać. Adaś dziś chwycił moja szklankę z wodą i się napił nie rozlewając, dobry jest ale potem wsadzał tam rączkę 😂