X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majowe mamy 2018
Odpowiedz

Majowe mamy 2018

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2019, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ten brzuch i wzrost na takie stylizacje😉

• wariancja Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2019, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynka, ja tez szukam kiecki. Mam wesele za miesiac i z braku sukienkowych pomysłów zdecydowałam sie na spodnicę i top (majtki wyszczuplajace pojda w ruch 😂) ale też potrzebuję sukienki na drugi dzień, może być mniej formalna. Ktoś coś? Z możliwością szybkiego wyciągnięcia cyca 😉

Jeny jakie macie rozgadane i mądre dzieci 😊 moja nie mówi nic, czasem mama, dada...

Wowka, dej tego loda 🍦

klz99vvj9pe2bh19.png

qb3c6iye83h3n4tx.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2019, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    1. To nie opryszczka. Po moim mleku albo bez związku z nim kolor wrócił do normy, krostki niby są ale ledwo widoczne. Nie wiem co to. Nigdzie nie byłyśmy bo histeria za histerią a jak w końcu ogarnęłam nas do wyjścia to zasnęła przy cycu. A to był etap cyc, buty i spadamy. Miała spać na dworze, śpi w łóżeczku, w sypialni 29,5° 😔 drzwi i okno na oścież żeby jakiś przewiew był. Ja się nie ruszam żeby nie budzić. Teściowa w pociągu, będzie za godzinę. Pierdolnik w domu.

2. White, nie bawię się w wysyłkę, w Wawie raczej nie będzie problemu. Na olx głównie m kaucja 80 + wypożyczenie, ogólnie tak żeby wartość słuchawek wyszła właśnie. Spróbuj najpierw stacjonarnie z odbiorem osobistym, jak nie będzie w ogóle chętnych to zrobisz wysyłkę. Zadupia czasem lepiej działają niż duże miasta 😉 a jak konkurencji zero to tym bardziej. Próbuj!

3. Jak ktoś nie ma maszynki do lodów to polecam zamrozić banana a potem go blenderem, można dodać innych mrożonych owoców, kakao, bakalie czy co kto chce. Wychodzą świetne lody 😊

4. Fermina, współczuję! Jak Ty dajesz radę to wszystko?!

5. Wy odliczanie do wakacji, a ja chyba do ich końca 😫😫😫

Wowka lubi tę wiadomość

age.png
  • Cola87 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2019, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie zdążyłam zobaczyć Igorka :( ale wierzę że pięknie gada 😊 mój to tak raczej tylko po swojemu, czasem mama, tata, baba ale to taki ciąg sylab. A piesek i kotek robi podobnie jak u Nynki 😊 ale nie powtarza jak go poproszę, tylko sam z siebie.
    Kamcia właśnie boje się na tym urlopie że mi się całkiem poprzestawia. Dziś jest niedobry :/ a wczoraj go chwaliłam że taki grzeczny przez dzień był.
    Kattalina byłaś w tej aptece? Ja tridermu raz stosowałam u Adasia chociaż na ulotce jest że fdzieci powyżej 2 r.ż. mogą stosować. Raz użyłam i znikły krostki które miał przy odparzenia.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2019, 15:56

qdkk2n0ahanlnmk1.png klz9ej28mp9ifznz.png
  • Cola87 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2019, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A już widzę Kattalina że wcześniej odpisałaś ;)

kattalinna lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2019, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stracilam pół włosów
    U fryzjera 😉

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Cola87 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2019, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia pokaż się 😊

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2019, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taaaa 😁

Nie widać 😉 włosów. No głupia minę widać jak zwykle 😛

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2019, 20:53

Berbecia, Asix, Katy, Cola87, J.S, kattalinna, Wowka, Mycha666, Mała Matylda, D_basiula lubią tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Fermina Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2019, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia, no radosne dziecko, po prostu. ;) Nie widze glupiej miny, ladnie wygladasz z tym brakiem wlosow. ;)

Kattalinna, ciesze sie, ze Bozence lepiej. :) A odpowiadajac na pytanie-nie daje rady, marze o ucieczce.

kamciaelcia lubi tę wiadomość

2018 - 👱🏻‍♂️
    2019 - 👱🏻‍♀️
    2025 -👶

age.png
  • Cola87 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2019, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia ja myślałam że więcej włosów się pozbylas ;) bardzo ładnie wyglądasz, chłopaki cudne jak zawsze :) no i ja to mówię zawsze brudne dziecko to szczęśliwe dziecko 😊
    zasnął! Dałam dziś camillie i ostatnia drzemka skończyła się przed 14. Trzymajcie kciuki żeby noc była w miarę dobra!

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2019, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    siegaja do ramion
    były do tyłka ;)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Fermina Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2019, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia, to nie jest taka duża różnica, bo przy twarzy nic się nie dzieje. Jak sobie ciachniesz nad ucho z jednej strony to będzie bardziej zauważalne. :D

2018 - 👱🏻‍♂️
    2019 - 👱🏻‍♀️
    2025 -👶

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2019, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ostatnio na komunii mialam ubrany kombinezon firmy lalous. Karmic bylo fajnie, bo mial kopertowy dekolt. Ta sukienka tez mi sie podoba https://lalous.pl/e-sklep/sukienka-prosta-w-gumke-su-0018-s-jroz ale na upaly ciezko.

Rutynowo zlozylam cv o prace z krotka notatka. Zaznaczylam ze mowie plynnie po angielsku i slabo po norwesku i zaproszona mnie na rozmowe kwalifikacyjna po norwesku... Mam mega stresa

• J.S Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2019, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia, jam slepa, nie widze roznicy, naprawde 😂 Musisz wiecej ciachnac! 😂

Nie ma to jak brudne kolanka 😀

Przez ten upal zapomnialam co mialam napisac.

Wowka, ja dzis mlodego do kolka bo woda w basenie taka ciepla, a on taki ryk ze masakra, nie chcial za nic w swiecie do niego wejsc, az zalowalam ze tak pozno sie zdecydowalismy bo dziecko jakis mega stres przechodzi. Na szcsescie jego kolezanka z lipca byla u nas, bez problemu oczywiscie do kolka, dopiero jak zobaczyl, na spokojnje wszystko to dal sie wlozyc, obstawiam ze gdyby nie kolezanka to by nie plywal w nim.

kamciaelcia, Wowka lubią tę wiadomość

<3
    mhsvqps6hiiqioin.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2019, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patryk tez panicznie boi sie kolka

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2019, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy przy zębach temperatura może być 37,5-38,5 aż?

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2019, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynka, u nas była powyżej 39 nawet...

age.png
  • Cola87 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2019, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fermina a jak Julek się czuje? Lepiej trochę? U mnie Panicz się budził już z krzykiem dwa razy. Położyłam go na naszym łóżku w końcu i póki co śpi.

• Cola87 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2019, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Urlop po wielkich nerwach i sprzeczkach z mężem zaklepany. W czw jedziemy na Węgry, nie tam dokładnie gdzie chcieliśmy ale mam nadzieję że będzie spoko, że odpocznę, Adaś będzie grzeczny i z mężem nie będę się kłócić. Marzenia...;)

kattalinna, Mycha666 lubią tę wiadomość

• Berbecia Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2019, 03:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cola a macie dokumenty dla małego jakkolwiek dowód tymczasowy albo paszport?

11.05.18r. ,2280g ,50 cm
    7672190291.png
‹‹ 2448 2449 2450 2451 2452 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ