Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nynka, ja tez szukam kiecki. Mam wesele za miesiac i z braku sukienkowych pomysłów zdecydowałam sie na spodnicę i top (majtki wyszczuplajace pojda w ruch 😂) ale też potrzebuję sukienki na drugi dzień, może być mniej formalna. Ktoś coś? Z możliwością szybkiego wyciągnięcia cyca 😉
Jeny jakie macie rozgadane i mądre dzieci 😊 moja nie mówi nic, czasem mama, dada...
Wowka, dej tego loda 🍦 -
1. To nie opryszczka. Po moim mleku albo bez związku z nim kolor wrócił do normy, krostki niby są ale ledwo widoczne. Nie wiem co to. Nigdzie nie byłyśmy bo histeria za histerią a jak w końcu ogarnęłam nas do wyjścia to zasnęła przy cycu. A to był etap cyc, buty i spadamy. Miała spać na dworze, śpi w łóżeczku, w sypialni 29,5° 😔 drzwi i okno na oścież żeby jakiś przewiew był. Ja się nie ruszam żeby nie budzić. Teściowa w pociągu, będzie za godzinę. Pierdolnik w domu.
2. White, nie bawię się w wysyłkę, w Wawie raczej nie będzie problemu. Na olx głównie m kaucja 80 + wypożyczenie, ogólnie tak żeby wartość słuchawek wyszła właśnie. Spróbuj najpierw stacjonarnie z odbiorem osobistym, jak nie będzie w ogóle chętnych to zrobisz wysyłkę. Zadupia czasem lepiej działają niż duże miasta 😉 a jak konkurencji zero to tym bardziej. Próbuj!
3. Jak ktoś nie ma maszynki do lodów to polecam zamrozić banana a potem go blenderem, można dodać innych mrożonych owoców, kakao, bakalie czy co kto chce. Wychodzą świetne lody 😊
4. Fermina, współczuję! Jak Ty dajesz radę to wszystko?!
5. Wy odliczanie do wakacji, a ja chyba do ich końca 😫😫😫Wowka lubi tę wiadomość
-
Nie zdążyłam zobaczyć Igorka ale wierzę że pięknie gada 😊 mój to tak raczej tylko po swojemu, czasem mama, tata, baba ale to taki ciąg sylab. A piesek i kotek robi podobnie jak u Nynki 😊 ale nie powtarza jak go poproszę, tylko sam z siebie.
Kamcia właśnie boje się na tym urlopie że mi się całkiem poprzestawia. Dziś jest niedobry a wczoraj go chwaliłam że taki grzeczny przez dzień był.
Kattalina byłaś w tej aptece? Ja tridermu raz stosowałam u Adasia chociaż na ulotce jest że fdzieci powyżej 2 r.ż. mogą stosować. Raz użyłam i znikły krostki które miał przy odparzenia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2019, 15:56
-
Kamcia, no radosne dziecko, po prostu. Nie widze glupiej miny, ladnie wygladasz z tym brakiem wlosow.
Kattalinna, ciesze sie, ze Bozence lepiej. A odpowiadajac na pytanie-nie daje rady, marze o ucieczce.
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Kamcia ja myślałam że więcej włosów się pozbylas bardzo ładnie wyglądasz, chłopaki cudne jak zawsze no i ja to mówię zawsze brudne dziecko to szczęśliwe dziecko 😊
zasnął! Dałam dziś camillie i ostatnia drzemka skończyła się przed 14. Trzymajcie kciuki żeby noc była w miarę dobra!kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa ostatnio na komunii mialam ubrany kombinezon firmy lalous. Karmic bylo fajnie, bo mial kopertowy dekolt. Ta sukienka tez mi sie podoba https://lalous.pl/e-sklep/sukienka-prosta-w-gumke-su-0018-s-jroz ale na upaly ciezko.
Rutynowo zlozylam cv o prace z krotka notatka. Zaznaczylam ze mowie plynnie po angielsku i slabo po norwesku i zaproszona mnie na rozmowe kwalifikacyjna po norwesku... Mam mega stresa -
Kamcia, jam slepa, nie widze roznicy, naprawde 😂 Musisz wiecej ciachnac! 😂
Nie ma to jak brudne kolanka 😀
Przez ten upal zapomnialam co mialam napisac.
Wowka, ja dzis mlodego do kolka bo woda w basenie taka ciepla, a on taki ryk ze masakra, nie chcial za nic w swiecie do niego wejsc, az zalowalam ze tak pozno sie zdecydowalismy bo dziecko jakis mega stres przechodzi. Na szcsescie jego kolezanka z lipca byla u nas, bez problemu oczywiscie do kolka, dopiero jak zobaczyl, na spokojnje wszystko to dal sie wlozyc, obstawiam ze gdyby nie kolezanka to by nie plywal w nim.kamciaelcia, Wowka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Urlop po wielkich nerwach i sprzeczkach z mężem zaklepany. W czw jedziemy na Węgry, nie tam dokładnie gdzie chcieliśmy ale mam nadzieję że będzie spoko, że odpocznę, Adaś będzie grzeczny i z mężem nie będę się kłócić. Marzenia...
kattalinna, Mycha666 lubią tę wiadomość