WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majowe mamy 2018
Odpowiedz

Majowe mamy 2018

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2019, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ten brzuch i wzrost na takie stylizacje😉

• wariancja Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2019, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynka, ja tez szukam kiecki. Mam wesele za miesiac i z braku sukienkowych pomysłów zdecydowałam sie na spodnicę i top (majtki wyszczuplajace pojda w ruch 😂) ale też potrzebuję sukienki na drugi dzień, może być mniej formalna. Ktoś coś? Z możliwością szybkiego wyciągnięcia cyca 😉

Jeny jakie macie rozgadane i mądre dzieci 😊 moja nie mówi nic, czasem mama, dada...

Wowka, dej tego loda 🍦

klz99vvj9pe2bh19.png

qb3c6iye83h3n4tx.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2019, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    1. To nie opryszczka. Po moim mleku albo bez związku z nim kolor wrócił do normy, krostki niby są ale ledwo widoczne. Nie wiem co to. Nigdzie nie byłyśmy bo histeria za histerią a jak w końcu ogarnęłam nas do wyjścia to zasnęła przy cycu. A to był etap cyc, buty i spadamy. Miała spać na dworze, śpi w łóżeczku, w sypialni 29,5° 😔 drzwi i okno na oścież żeby jakiś przewiew był. Ja się nie ruszam żeby nie budzić. Teściowa w pociągu, będzie za godzinę. Pierdolnik w domu.

2. White, nie bawię się w wysyłkę, w Wawie raczej nie będzie problemu. Na olx głównie m kaucja 80 + wypożyczenie, ogólnie tak żeby wartość słuchawek wyszła właśnie. Spróbuj najpierw stacjonarnie z odbiorem osobistym, jak nie będzie w ogóle chętnych to zrobisz wysyłkę. Zadupia czasem lepiej działają niż duże miasta 😉 a jak konkurencji zero to tym bardziej. Próbuj!

3. Jak ktoś nie ma maszynki do lodów to polecam zamrozić banana a potem go blenderem, można dodać innych mrożonych owoców, kakao, bakalie czy co kto chce. Wychodzą świetne lody 😊

4. Fermina, współczuję! Jak Ty dajesz radę to wszystko?!

5. Wy odliczanie do wakacji, a ja chyba do ich końca 😫😫😫

Wowka lubi tę wiadomość

age.png
  • Cola87 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2019, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie zdążyłam zobaczyć Igorka :( ale wierzę że pięknie gada 😊 mój to tak raczej tylko po swojemu, czasem mama, tata, baba ale to taki ciąg sylab. A piesek i kotek robi podobnie jak u Nynki 😊 ale nie powtarza jak go poproszę, tylko sam z siebie.
    Kamcia właśnie boje się na tym urlopie że mi się całkiem poprzestawia. Dziś jest niedobry :/ a wczoraj go chwaliłam że taki grzeczny przez dzień był.
    Kattalina byłaś w tej aptece? Ja tridermu raz stosowałam u Adasia chociaż na ulotce jest że fdzieci powyżej 2 r.ż. mogą stosować. Raz użyłam i znikły krostki które miał przy odparzenia.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2019, 15:56

qdkk2n0ahanlnmk1.png klz9ej28mp9ifznz.png
  • Cola87 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2019, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A już widzę Kattalina że wcześniej odpisałaś ;)

kattalinna lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2019, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stracilam pół włosów
    U fryzjera 😉

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Cola87 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2019, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia pokaż się 😊

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2019, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taaaa 😁

Nie widać 😉 włosów. No głupia minę widać jak zwykle 😛

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2019, 20:53

Berbecia, Asix, Katy, Cola87, J.S, kattalinna, Wowka, Mycha666, Mała Matylda, D_basiula lubią tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Fermina Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2019, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia, no radosne dziecko, po prostu. ;) Nie widze glupiej miny, ladnie wygladasz z tym brakiem wlosow. ;)

Kattalinna, ciesze sie, ze Bozence lepiej. :) A odpowiadajac na pytanie-nie daje rady, marze o ucieczce.

kamciaelcia lubi tę wiadomość

2018 - 👱🏻‍♂️
    2019 - 👱🏻‍♀️
    2025 -👶

age.png
  • Cola87 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2019, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia ja myślałam że więcej włosów się pozbylas ;) bardzo ładnie wyglądasz, chłopaki cudne jak zawsze :) no i ja to mówię zawsze brudne dziecko to szczęśliwe dziecko 😊
    zasnął! Dałam dziś camillie i ostatnia drzemka skończyła się przed 14. Trzymajcie kciuki żeby noc była w miarę dobra!

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2019, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    siegaja do ramion
    były do tyłka ;)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Fermina Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2019, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia, to nie jest taka duża różnica, bo przy twarzy nic się nie dzieje. Jak sobie ciachniesz nad ucho z jednej strony to będzie bardziej zauważalne. :D

2018 - 👱🏻‍♂️
    2019 - 👱🏻‍♀️
    2025 -👶

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2019, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ostatnio na komunii mialam ubrany kombinezon firmy lalous. Karmic bylo fajnie, bo mial kopertowy dekolt. Ta sukienka tez mi sie podoba https://lalous.pl/e-sklep/sukienka-prosta-w-gumke-su-0018-s-jroz ale na upaly ciezko.

Rutynowo zlozylam cv o prace z krotka notatka. Zaznaczylam ze mowie plynnie po angielsku i slabo po norwesku i zaproszona mnie na rozmowe kwalifikacyjna po norwesku... Mam mega stresa

• J.S Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2019, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia, jam slepa, nie widze roznicy, naprawde 😂 Musisz wiecej ciachnac! 😂

Nie ma to jak brudne kolanka 😀

Przez ten upal zapomnialam co mialam napisac.

Wowka, ja dzis mlodego do kolka bo woda w basenie taka ciepla, a on taki ryk ze masakra, nie chcial za nic w swiecie do niego wejsc, az zalowalam ze tak pozno sie zdecydowalismy bo dziecko jakis mega stres przechodzi. Na szcsescie jego kolezanka z lipca byla u nas, bez problemu oczywiscie do kolka, dopiero jak zobaczyl, na spokojnje wszystko to dal sie wlozyc, obstawiam ze gdyby nie kolezanka to by nie plywal w nim.

kamciaelcia, Wowka lubią tę wiadomość

<3
    mhsvqps6hiiqioin.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2019, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patryk tez panicznie boi sie kolka

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2019, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy przy zębach temperatura może być 37,5-38,5 aż?

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2019, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynka, u nas była powyżej 39 nawet...

age.png
  • Cola87 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2019, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fermina a jak Julek się czuje? Lepiej trochę? U mnie Panicz się budził już z krzykiem dwa razy. Położyłam go na naszym łóżku w końcu i póki co śpi.

• Cola87 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2019, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Urlop po wielkich nerwach i sprzeczkach z mężem zaklepany. W czw jedziemy na Węgry, nie tam dokładnie gdzie chcieliśmy ale mam nadzieję że będzie spoko, że odpocznę, Adaś będzie grzeczny i z mężem nie będę się kłócić. Marzenia...;)

kattalinna, Mycha666 lubią tę wiadomość

• Berbecia Autorytet

Wysłany: 12 czerwca 2019, 03:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cola a macie dokumenty dla małego jakkolwiek dowód tymczasowy albo paszport?

11.05.18r. ,2280g ,50 cm
    7672190291.png
‹‹ 2448 2449 2450 2451 2452 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ