Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak to 16 zębów? Wow
Nynka wszystkiego dobre na dalsze lata;)
A tu moja mała chuda wielopupka
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/950f65c1631d.jpgkamciaelcia, Nina83, Nynka, J.S, jangwa_maua, Katy, D_basiula, pawojoszka, Cola87, Kwiatkowa24, kattalinna, Mycha666, Wowka, Berbecia, olciabos, Sela lubią tę wiadomość
-
No jak mam Tymcia a potem Staś nagle w ramionach to on jest taki gigant. I ma taki wielki łeb! Haha
Tymek jest szczuplejszy. Mieści się teraz w r.50 a ja nie byłam nawet na taki rozmiar przygotowana.;p niby miał być duży .kamciaelcia, J.S, kattalinna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bożenka ❤️ jakie ma fajne słuchawki 😊 Kamcia jakiej firmy są te sandałki Patryczka? Asix te nóżki w skarpetkach boskie😍 i mnie też 16 zębów zaskoczyło. Wariancja zazdroszczę że już tyle za Wami 😄 a my pierwsze wyniki mamy dobre(reszta wyników jakoś później ma być) i pani dr dała nam błogosławieństwo i możemy jechać na wakacje 😊 jeszcze nie wiem gdzie, ale już się cieszę, chyba w czwartek wyjedziemy a tak poza tym to moje dziecko nie chce dziś iść spać...
Nynka, wariancja, kattalinna lubią tę wiadomość
-
Kattalina ja nadal nie rozumiem po co Bozence te słuchawki?
Cola dobrze że wyniki ok.tylko co to za cholerstwo go dopadło nadal nie wiadomo.
Feeva oby mazury były równie udane co Bieszczady.
Asix prawie 3800 to sporo ,nie martw się Tymek Stasia szybko dogoni.
Nynka najlepszego dla was na dalsze lata.
Wariacja no nieźle moja nawet połowy tego nie ma.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2019, 21:51
Nynka lubi tę wiadomość
-
Asix, ale malusie nozki ♥️
Nie wiem jak ja operowalam moimi 2770 jak sie urodzil Teraz niepojete.
Bozenka jak zawsze urocza, u nas tez truskawki kroluja 🥰
U nas 13 zebow 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2019, 22:08
kattalinna lubi tę wiadomość
-
Adaś dopiero padł. Wiecie gdzie zasnął...na balkonie...może mu za gorąco w domu strasznie ciepło jest.
Pawajoszka może się dowiemy co to było po tych następnych wynikach na które się czeka, albo wykluczymy czego nie było na pewno.
My mamy 8 zębów ale czwórki dolne już są bardzo bardzo na wylocie.kattalinna lubi tę wiadomość
-
Asix, jestem podwójnie zachwycona 😍😍😍 jak Stanisław z bratem?
Pawojaszka, słuchawki są ochronne na imprezy typu koncert, wesele czy wybuchy armatnie 😉 po co? Żeby chronić słuch młodej. Często decybele są za duże nawet dla dorosłych. My nie często bywamy ale jak mi zdarzy to wolę mieć spokojną głowę o słuch Bożenki. Pewnie za kilkanaście lat zacznie go sobie sama psuć ale do tego czasu chcę zachować go bez uszczerbku.White Innocent lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bożenka, haha, co za mina na pierwszym zdjęciu! 😂 cudowna jest 💖
Patryk chyba wyrywa laski na zimny łokieć 😂
Chude nóżki Tymka ❤
Nynka, najlepszości! 😘
Cola, cieszę się z Waszych dobrych wyników i możliwości wyjazdu na wakacje. Korzystajcie ☺
Zostałam lodarianką. Zakupiłam maszynkę do lodów i robię, robię, robię... 🍦🍦🍦kattalinna, Nynka lubią tę wiadomość
-
A Stanisław widać że jest zazdrosny szczególnie jak karmię Tymka rano to się domaga więc wtedy Staś na siedząco do jednej piersi a Tymek do drugiej.
A tak wgl wiecie co? Po wyjściu ze szpitala z jednej piersi leciała mi siara a z drugiej normalne mleko. Jaki ten organizm jest mądry ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2019, 00:25
kattalinna, Nynka lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry :p
Nie opłaciło mi sie wcale to, ze do labo mialam dwa kroki bo wyniki dopiero dzisiaj beda..
A propo nozek to ostatnio porownywalam nogi Kamila z nogami jego kuzyna xd
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cc9dd897dd8a.jpg
Wowka, zazdroszcze tej maszyny, tez bym chciala xd
Cola, współczuję
Jeju 16 zebow, u nas zaraz bedzie dopiero polowa z tego bo druga dolna dwojka sie szykuje do wyjscia chyba :p
Nynka, Wowka lubią tę wiadomość