X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majowe mamy 2018
Odpowiedz

Majowe mamy 2018

Oceń ten wątek:
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2019, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wowka, zepsułaś zabawę 😂

edwarda20 lubi tę wiadomość

age.png
  • Wowka Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2019, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przepraszam, już zabieram swoje zabawki i idę na inne podwórko 🤪

Julia ❤
    3ffafe9500.png
    Jano ❤
    c2513a0522.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2019, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wowka
    Na twoje tematy nie będę wylewna, wybacz😛
    Czasem lepiej przemilczeć

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2019, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lodozerca

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2019, 08:37

pawojoszka, kattalinna, Katy, Azzurra, wariancja, Feeva, Nina83, D_basiula, J.S, Cola87, Wowka, Mycha666 lubią tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2019, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po fryzjerze Patryk niepodobny do siebie. Ale buty fajne, babskie? 😉

Wczoraj Bożenka też jadła w końcu lody, zrobiłam owocowe. Wcinała aż miło 😍

Wowka, no zostań ostatecznie... 😉 Ja mojego kocham za to, że nie muszę wychowywać 😉 teraz ma jakieś zaćmienie ale ogólnie nie mam na co narzekać. Wytrzymuje ze mną, to wyczyn 😂

Wowka lubi tę wiadomość

age.png
  • pawojoszka Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2019, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Woowka odpowiedz na twoje pytanie, nie mam pojęcia. Ale autentycznie poprostu nie wiem, czasem mnie pytają czemu ja właściwie za niego wyszłam ani piękny ,ani bogaty ,nawet niezaradny życiowo. Ma zupełnie inne spojrzenie na wiele rzeczy, często czuje się jak jedyna dorosła osoba w tym domu. Ale skoro go nie udusilam jeszcze i nie zwialam przed teściową to coś musi w tym być ale za Chiny nie wiem co

Wowka lubi tę wiadomość

cf409fc7e7.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2019, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pawojaszka, może że ładne dzieci robi? 😉

Katy, pawojoszka, Wowka lubią tę wiadomość

age.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2019, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattalinna
    Wyświetlone jako sandały dla chłopca 😉

Babskie to chyba mialyby chociaż gdzieś kwiatuszka lub serduszko 😁

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2019, 19:15

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Katy Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2019, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wowka, plecy to jednak nerka na 80%, jutro zbadam mocz zeby miec 100% pewności poki co łykam żurawit i urosept chociaz niby przy kp nie mozna, ale ja juz karmie moze 3 razy na dzien to mysle, ze nic sie nie stanie...No i jest troche lepiej, boli tylko jak sie wygne do tyłu albo zle schyle :p

Co do mezow i niemezow to jak u wiekszosci denerwuje mnie to, ze nie wpadnie nigdy sam na to, ze trzeba cos zrobic itp. Kamilem sie malo zajmuje jesli chodzi o przebieranie itp, wcześniej zawsze on go kąpal, teraz ja tez to robie (wlasnie musze mu wypomniec), ale po za tym nie mam do niego zastrzezen :p Przez prawie 4 lata związku poklocilismy sie moze 2 razy, czasem byly ciche dni, ale bardziej przeze mnie, a po za tym zyjemy w zgodzie i mam nadzieje, ze tak zostanie:p

Wowka lubi tę wiadomość

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2019, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to się rozwiode chyba...

age.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2019, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasze kroczki
    Choć i tak wiecej widać, jak Patryk wscieka się, bo tata nie prowadzi po działce 😂

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2019, 12:22

Katy, pawojoszka, wariancja, Feeva, Nina83, edwarda20, J.S, Cola87, Wowka, Mycha666, kattalinna lubią tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • pawojoszka Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2019, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kattalinna wrote:
    Pawojaszka, może że ładne dzieci robi? 😉
    No chyba .

Kamcia jaki fajny ,jak śmiesznie rączki wyciaga ,jak mały zombi.

Katy nie macie przypadkiem twardej wody? Kiedyś właśnie przez wodę się piasku w nerkach nabawiłam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2019, 20:30

kamciaelcia lubi tę wiadomość

cf409fc7e7.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2019, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pawojoszka
    Piotrek długo tak biegał :)
    Chłopiec, który przychodził na odrabianie zawsze z tego zombi się śmiał
    Tyle że Piotrek to po pierwszym razie już biegał po mieszkaniu a Patryk jest bardzo ostrożny, długo były dwa mini polkroczki, od niedawna wiecej kombinuje 😉 a najlepiej złapać kogoś za rękę i go prowadzić gdzie się tylko chce zajść

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • olciabos Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2019, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z pozytywow to zdecydowanie wole takiego energicznego niz jakąś mameje. Cieszę się że ma pasje. Gra w piłkę. Nawet ostatnio przynosi z tej przyjemności kase. Wiec to taka rekompensata za jego nieobecnosc gdy jest na treningu czy meczu.
    Uwielbiam patrzex na to jak okazuje milosc Zosi, jaki jest dla niej czuły i jak na nia patrzy. Za to ze rano siedzi z nia przed praca a ja jeszcze leze 😊 😂 za to ze nie jest pedantyczny i nie musze prasować mu jego rzeczy 😂 bo tego nienawidzę. Za to ze jest.
    A najbardziej za to ze po urodzeniu Zosi wspieral mnie bardzo. Tego tego tu nie pisałam chyba ale otarlam sie o depresje poporodowa. Moze to byla deptesja albo silny baby blus. Wymyslalam Zosi choroby, swirowalam okropnie. Jeździłam od lekarza do lekarza. A on byl przy mnie, wspieral. I powtarzal ze Zosia jest wszystko ok. Nie raz sie klocilismy ale byl. Wytrwal a dla niego tez bylo to trudne. A ja pierwse 4 mce zycia Zosi nic nie pamietam tylko to ze choroby, lekarze itd. Troche żałuję ze nie bylem u psychologa wtedy bo to do teraz siedzi mi to w glowie i czesto o tym mysle. Ze zmarnowalam ten czas ktory powinnwm jej w pełni poświęcić.
    Teraz jak o tym gadamy to tez mi mówi ze to za nami ze trzeba patrzex w przyszłość i to jest wazne..
    Ehhh no to polecialam 😃😁

Nina83, Wowka, Katy, kattalinna lubią tę wiadomość

3i49roeqvtlfpy4s.png
    Mala gwiazka 02/2019 *
  • edwarda20 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2019, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katy z nerkami to nie przelewki. Biegnij do lekarza, porob badania.

dqprqps6kaqxmc83.png
  • J.S Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2019, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wowka, no szkoda ze nie mieszkamy blizej, naprawde. Wspieralybysmy sie w tej obesesji.
    A uwierz, ze nasza trawa tez rosnie jak glupia i ciagle ja kosi, a auto mamy teraz zasyfione, cos czuje ze jutro bedzie dzialal bo ma wolne, wiec wykorzysta 😁
    Ale za to na jutro zorganizowal opieke dla malego, bo przyjdzie jego siostra, a maly ja bardzo lubi, wiec ja ide sie jutro opalac i relaksowac chociaz troche :)

A kocham go za to, ze ma dla mnie wspaniale poczucie humoru, potrafi mnie rozbawic jak nikt inny. Czesto w roznych kryzysach jakie mam, to wspiera mnie nawet telefonicznie jak nie ma go obok, spelnia moje wymyslanie czyli kupowanie roznych sprzetow, podziela moja pasje do gadzetow 😂 Ogolnie super jest, poza tymi niektorymi wadami. Kryzysy sa wszedzie 🤷🏽‍♀️

Kamcia, fajowych masz tych chlopakow 😊

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2019, 22:11

kamciaelcia, Wowka, kattalinna lubią tę wiadomość

<3
    mhsvqps6hiiqioin.png
  • Cola87 Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2019, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eh ja dziś też się wkurzalam na mojego :/ ale ogólnie to jest świetnym tata i ma do mnie anielska cierpliwość 😂 synu znów wstał przed 5 :/ o 7 już spał...ja nie wiem co to mu się porobilo...jutro badania kontrolne, znów go będą kłuć :( mam nadzieję że ostatni raz.
    Feeva piękne zdjęcia, cieszę się że urlop udany, Mazury na pewno też będą super 😊
    Kamcia chłopaków masz super, a Patryczek pięknie chodzi, kochaś 😍

qdkk2n0ahanlnmk1.png klz9ej28mp9ifznz.png
  • Wowka Autorytet

Wysłany: 9 czerwca 2019, 23:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia, zombi Patryk juz nieźle sobie poczyna. Tylko patrzeć, jak się ośmieli i pobiega sam 😊

Chłopaki na zdjęciu zbiorowym jak Minionki 😉 fajna z Was rodzinka 😃

Cola, kciuki za jutrzejsze badania. Tez mam nadaieję, że ostatni raz. Jak ta wysypka?

Cieszę się, że jednak rasa męska nie taka zła, jak ją malują 😉

Idę spać. Właśnie, JS, przypomniałaś mi, że trzeba się strzaskać na heban przed urlopem 😀 żart oczywiście, w moim wydaniu może to być co najwyżej soczysta malina 😉

Julia ❤
    3ffafe9500.png
    Jano ❤
    c2513a0522.png
  • Katy Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2019, 07:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry, pobudka o 5.30 bo pies sie zaczal krecic, a potem dziad poszedl spac dalej, a my juz nie oczywiście xd

Odkrylam, ze na naszej ulicy jest labo, wiec jak tylko otworza lece zaniesc siuski, a potem sie rejestruje do lekarza xd

Pisze tego posta od godziny, pierwszy spacer z psem i Kamilem juz zaliczony, latwo nie bylo :p

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2019, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry 😊

Po kawie, przed drzemką i wyprawą do sklepu. To jest minus niemania auta - muszę ją ogarniać zakupy 😓

Katy, Cola, kciuki!

Katy lubi tę wiadomość

age.png
‹‹ 2444 2445 2446 2447 2448 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ