Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
Patryk zombie 😁😍
Co do tego, że jak facet ma wolne i znajduje milion powodów żeby wyjść z domu i spędzić poza nim połowę dnia - znam to. Tylko, że u mnie to akurat jest tak, że najczęstszym powodem jest wychodzenie w celu zarabiania (taxi), więc mogę przymknac oko ☺️
Kocham go za to, że jest świetnym tata, świata poza Mania nie widzi mimo, że niedobra się robi strasznie 😁
Za to, że jest bardzo zaradny życiowo i nie muszę się martwić o to co będzie jutro, że tak jak ja ceni spokój, że zgadza się na prawie wszystkie moje pomysły 😁 no i po prostu ze jest i tyle.
Pozdrawiam z trasy na Mazury ❤️kamciaelcia, Nina83, Cola87, kattalinna, Mycha666 lubią tę wiadomość
-
My już po badaniach, strasznie płakał ale wiecie co nie wiem czy nie przez to że go za mocno staza zacisnęła bo w domu patrzę a on w tym miejscu ma wybroczyny o takie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9b983e606efe.jpg .
czekamy na wyniki teraz, cześć będzie dzis, cześć za tydzień. W nagrodę że był dzielny dostał nową książeczkę 😊 A noc też była masakryczna, chyba brzuszek albo zeby dokuczały. Budził sie, jęczał, poplakiwał. Nie wiem z czego to znowu.
Feeva jeszcze raz udanego urlopu na Mazurach -
nick nieaktualnyDzien dobry, z bazy chorowitkow...
30 stopni mlody gile, a ja gradlo..masakra
Męża nie ma mi sie chce caly czas spać...słaby dzień
Sprzatanie, zakupy...ale jestem dzisiaj ja mendolina
Pytanie mam do Was zwlaszcza do tych mam co maja dzieci zlobkowe/przedszkolne i w górę.
Mlody ma gile, ktore juz przechodzą, teraz sa takie cieknace przezroczyste. Trzymać go nadal w domu? On zaraża nadal? Czy puścić?
Ja swojego drania kocham mocno, może dla mnie nikt nie istnieć moge spędzać czas tylko z nim (mimo ze drań chwilami) za poczucie humoru mamy takie samo, za to ze się o nas troszczy, za to że jest oaza spokoju w naszych sprzeczkach😁 ja jestem agresywna...Ze jest zaradny, że sam potrafi wiele zrobić, ze jest odważny, że kocha kawe tak jak ja i wszystkie grzeszki np czekoladki❤❤😂 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nynka, jeszcze przynajmniej 22 😁
Dawno nie było Bożenki. A ponieważ śpi (trzecia drzemka na dworze) to matka może zrobić spam 😉
Miało być tylko z dziś ale zobaczyłam to i co tam, macie 😊
Foto 1
Słuchawki na głowie na dwie sekundy dosłownie
A to z teraz 😁 matka karmiła żeby się dziecko nie upaćkało... 😉 Ona uwielbia truskawki 😊
Foto 2Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2019, 06:06
wariancja, kamciaelcia, Nynka, Katy, Nina83, J.S, Cola87, D_basiula, pawojoszka, Mycha666, Wowka lubią tę wiadomość
-
Nynka, wszystkiego najlepszego i szcześcia na kolejne lata 😊
Feeva, udanego wypoczynku na Mazurach ⛵
Cola, trzymam kciuki za wyniki badań!
Och, Bożenko!
Za co kocham mojego męża? Za to, że ze mną wytrzymuje 🤣
Moje dziecko ma 16 zębów 😁Nynka, kattalinna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziękuję dziewczyny🙂
Świetowalam z pizza i cola, pekam w szwach😁 a mężowi zyczylam wytrwałości ze mna co najmniej 50😁
Wariancja jak to 16😳
Mlody tenperatura, już nie wiem co do cholery...czy to zęby czy co...😢😢
Moje dziecko chodzi na golasa po domu, więc mi wisi czy sie brudzi...😁
A nie sprzedalam Wam co moje dziecię ostatnio zrobila w ramach wietrzenia odparzonej pupy...zrobilo kupe w sypialni, kuchni i salonie, postanowil obadac konsystencję i spróbować😳😳 mam nadzieje caly czas ze tylko tyle co zdarzylam powstrzymać....bleeeehWiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2019, 17:30
-
Patryk to się umie wozić😁
Skoro my na spacerze to i drzemka nie wypali-za dużo atrakcjiWiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2019, 10:14
wariancja, Nynka, Katy, kattalinna, Asix, J.S, Cola87, D_basiula, pawojoszka, Mycha666, Wowka, Sela lubią tę wiadomość