Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuję ☺
Kattalinna, bluzka z... zeszłego roku 😉 z Housa, w zeszłym roku było mnóstwo tym podobnych na wyprzedażach.
Za brzuszkiem nie tęsknię, ale za noworodkiem tak, taaaak. Nie nacieszyłam się dostatecznie, ale czy w ogóle się da?
Mogę Wam powiedzieć jedynie to, że mam okres, niestety 😉 ale, kiedyś przyjdzie i na nas pora pewnie.kattalinna lubi tę wiadomość
-
Kurcze Cola i znowu gorączka nie wiadomo o co chodzi.
Wasze dzieci tyle mówią że w szoku jestem ,to mój dwulatek mówi tylko mama tata, nie ,nie można i Jack. Ula umie tata głównie. Wogole to Patryk dużo mówi tylko po swojemu ,co wam powiem to jest chyba taki język bo ostatnio słyszałam identyczny dialekt u chłopca jak byłam w mieście tylko my poprostu go nie znamy.
Co do szczepień to nie ma przeciwwskazań co do upałów bo u nas szczepią normalnie tylko nie kazala pani wychodzić dziś na słońce ,u nas w domu jest znośnie tak że się ukrywamy. Ula pokazała że jest charakterna dziewczyna po tym szczepieniu zła jest jak osa. Teraz odsypia mam nadzieję że obędzie się bez gorączki i bez ingerencji na następną jesteśmy umówieni na za miesiąc.
Feeva spory ten tatuaż.
Woowka fajnie wyglądasz myz Asią mamy fryzjera na poniedziałek i chyba zetne jeszcze krócej ,okaże się na miejscu.
Wowka lubi tę wiadomość
-
kattalinna wrote:Jeszcze czekam. Ale w takim razie moja będzie lada moment 😊 zadowolona jesteś? Ja też żałuję, że ciemną wzięłam...
To u nas tak
...Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2019, 09:42
kattalinna, J.S, Wowka lubią tę wiadomość
-
Bardzo ładnie 😀 kurcze, niby realizacja 14 dni roboczych, zamówiłam 5 czerwca... White, Ty potwierdzałas zamówienie mailowo? Dziś odkryłam że mam na koncie w szczegółach że nie potwierdzone... W jednym sklepie pieluchowym tak miałam ale dostałam info że i tak realizują po otrzymaniu kasy. Albo się kontaktują a tu nic.
-
Wowka fryzura super, pasuje Tobie, ale krótkie to one nie są. Ja też się zastanawiam nad ścięciem tylko jakoś umówić się nie mogę
Feeve tatuaż śliczny. A mania bardzo dużo mówi, Zuza dopiero zaczyna coś tam po swojemu i powtarza mi kilka razy jak mówię że jej nie rozumiem ☺
U nas też szczepią mimo upałów
Zuzia też ma gorączkę, tylko w nocy ale zadzwilam do naszej pediatry i powiedziała żeby przyjść osluchac zuzie. Ma zapalenie oskrzeli i czerwone gardłoWowka lubi tę wiadomość
-
Wowka 😍😍
Pieknie wygladasz 😍
Cola, mam klime Daikin Siesta Atxb25C-Arxb25C
Z montazem placilam 2300
W ogole Wowka przez twoje foto z brzuchem sama wrocilam do swoich zdjec jak maly byl w nrzuchu, ja to moglabym w ciazy chodzic bo uwielbialam czuc ruchy dziecka ♥️
Potem lezenie mnie dobilo wiec tego nie lubie
Ale patrze na zdjecia jak byl takim malutkim noworodziem, ten zapach, cos pieknegoWiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2019, 21:07
Cola87, Wowka lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry... Noc tropikalna, dziecko spać nie może. Przed 1 się zbudziła chyba, leżała cichutko tylko się wierciła, nie wiem jak długo bo ja odpływałam. Teraz o 4 się zbudziła. Już spania nie będzie. Burza miała być i nie było 😔 ale jest chłodniej już znacznie.
-
U nas z rana 38.5 stopnia po 11 h od podania ostatiego leku. Kurcze masakra z ta gorączka. Chyba się będę jednak z lekarzem konsultować. Choć prócz tego nic nie ma. Mój wczoraj zasnął o 23, biedne te dzieci w te upały Kamcia powodzenia u diabetologa.