X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majowe mamy 2018
Odpowiedz

Majowe mamy 2018

Oceń ten wątek:
  • pawojoszka Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2019, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia pytanie gdzie byli rodzice że nie zauważyli że dziecko śmierdzi papierosami ? Bo jak to już był nałóg to musiał palić więcej niż jednego od czasu do czasu

cf409fc7e7.png
  • jangwa_maua Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2019, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam xiaomi mi A1 i jestem zadowolona 😊

kamciaelcia lubi tę wiadomość

Aniołek - 27.11.2014 7/8 tc <3
    km5sgu1r1ftv47br.png
    ex2bupjyemen7jnh.png
  • Berbecia Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2019, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pawojoszka papierosy przyniósł kolega rok młodszy. Narazie na sucho próbowali bez ognia. Ale karę ma mega zero kolegi zero telefonu i konsoli na miesiąc.

11.05.18r. ,2280g ,50 cm
    7672190291.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2019, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia, na Samsungach się nie znam ale jeśli ten model nie jest z półki flagowych modeli to odradzam.

Rzuciłam okiem na te dwa xiaomi i... Którego nie weźmiesz, będziesz zadowolona 😁 chociaż ja bym chyba jednak skłaniała się ku redmi note 7. Ja z mojej 3 jestem 2,5 roku wciąż zadowolona 😉 opłaca Ci się w abonamencie? Ja jestem gorącą zwolenniczką zakupu telefonu na własną rękę, w przeliczeniu zawsze lepiej wychodzi, a często też fajniejsza oferta usługowa wychodzi przy utrzymaniu. Potwierdzam, że on line najlepiej. Chociaż telefonicznie czasem też można dostać dobra, ale to już zależy na kogo się trafi. I potwierdzam również, że najlepsze oferty jak się grozi odejściem. Tylko tak konkretnie, najlepiej składając papiery przeniesienia numeru do konkurencji 😉

White, dzięki za lalkę. Szmaciankę ma i zainteresowania brak. Bobasy się podobają, dziś pokazałam w pepco to była radość 😉

Mała Matylda, nie wszystkie dzieci w żłobku są na tym samym etapie, większość będzie już ogarniała sztućce. W interesie pań jest aby dziecko zjadło bo jak nie to zaraz będzie głodne, marudne itp. Rozwali harmonogram zajęć. Tak mi pani w żłobku wyjaśniła 🙂

kamciaelcia, White Innocent, Mała Matylda lubią tę wiadomość

age.png
  • jangwa_maua Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2019, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yeah ! W końcu kupiłam sobie zaległy prezent 😁 muszę umówić się na skok 🙈

kattalinna, wariancja, Wowka, Mała Matylda lubią tę wiadomość

Aniołek - 27.11.2014 7/8 tc <3
    km5sgu1r1ftv47br.png
    ex2bupjyemen7jnh.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2019, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samsungi mąż użytkuje, ia wcześniej ...w abonamencie wybieram relefon za powiedzmy 200zl , xiaomi trochę taniej wychodzi
    Kiedyś nawet sprawdzałam oferty konkurencji za przeniesienie numeru i lepiej wychodzilam na swoim
    Ale wypowiedzenie kablowce dało nam super warunki
    Jesteśmy poza domem
    Wieczorem na nowo temat otworzę

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2019, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jednorazowo 200 ale zliczyć miesięczne ile wiesz to wychodzi dużo drożej niż kupić samodzielnie.

A propos jedzenia samodzielnego łyżką 😂
    https://youtu.be/icyzAYJt6Ws

wariancja, kamciaelcia, Katy, Wowka lubią tę wiadomość

age.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2019, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś korzystamy pod blokiem
    Piotruś ma pierwszą próbę na prezencie imieninowo urodzinowym

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2019, 14:14

wariancja, Katy, Kwiatkowa24, pawojoszka, Wowka, Berbecia, kattalinna, D_basiula, Eva85, Mała Matylda lubią tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2019, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattalinna
    W sumie podobnie cenowo wychodzi telefon

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Katy Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2019, 06:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :p

Bozenka znowu je jak dama, przynajmniej na filmiku 😂

Jak Piotrusiowi sie prezent spodobal? :p

Bylismy wczoraj na wybiegu dla psow z psem, Kamil siedział ze mna na lawce i ciagle do nas podbiegal taki pies w typie dobermana, ale przyjazny i glaskalam go. W pewnym momencie zaczal Kamilowi lizac noge, a ten go łap za pysk 😮 Szybko mu ta reke wzielam na szczescie piesek nie zareagował agresja, ale sobie poszedł od razu...Naprawde sie nie spodziewałam, ze Kamil tak zrobi, mam nauczke zeby nie pozwalac mu na tak bliski kontakt z innym psem...

Z pozytywów to chyba mamy pierwsza przespana noc bez pobudek 😍 Na dodatek zasnal przed 19, a wstał o 6 xd To pewnie zasluga 20min drzemki na caly dziebn i spędzenia duzej ilosci czasu na polu, a no i psa narzeczony zostawił u tesciow na noc wiec nikt w nocy nie tupał pazurami po panelach 😂

kattalinna lubi tę wiadomość

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2019, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katy, gratuluję i zazdroszczę 😁

Katy lubi tę wiadomość

age.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2019, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o naszej nocy nie napisze XD ale mamy na własne życzenie
    i trzeba iść za ciosem...na dowód-Piotrek, który wstaje po 6 jeszcze odsypia :)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2019, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katy
    z czasem zobaczymy czy prezent sie podoba
    Piotrus od zawsze nie był zainteresowany "pojazdami"
    na roczek pchaczem oraz odpychaczem
    na 2 latka rowerkiem biegowym
    na tym kilka razy posiedział, dał sie spokojnie przewieźć , pedałowanie nie jest takie proste ;) nawet trzymanie kierownicy, pomijam kierowanie XD

Katy lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Feeva Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2019, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!

Bożenka ❤️ 😁

Wowka, gdzie smigacie? Bo chyba mi umknęło 🤷‍♀️😁

My kupiliśmy nowe meble. Używane. Dill życia, we wszystkich meblowych sklepach takie meble (komplet) zaczynają się od 10tys wzwyż, a my kupiliśmy za 2200zl od ludzi, którzy chyba nie zdają sobie sprawy ile takie meble kosztują 😱 Użytkowane 5lat przez starsza Panią w domu 200m2,w ogóle nie zniszczone, kanapa używana sporadycznie na jakiś świętach. Wygląda jak nowa.
    Chcą się pozbyć bo Pani zmarła i im wadzą w garażu. W skład wchodzą dwie duże komody, dwa słupki-witryny, wielkie lustro, stół i 6krzesel,kanapa. No jaram się jak dziecko.
    Dzisiaj jedziemy je odebrac 😁

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2019, 08:32

kattalinna, Katy, jangwa_maua, Mała Matylda, Wowka lubią tę wiadomość

Kocham Cię <3
    12.05, godz. 5:30, 3510g, 53cm, 10/10pkt <3
    k3pcdgm.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2019, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Feeva, pokaż jak ustawicie 😊

age.png
  • Katy Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2019, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Feeva, no to faktycznie sie Wam udalo z tymi meblami :p

Kamcia, pewnie w koncu mu sie spodoba;)

A ja dalej nie mam okresu, zaczynam sie bac 😂

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2019, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katy, ile to "dalej"? 😎

age.png
  • Feeva Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2019, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattalinna pokaże 😁😁

Mi się ostatnio spóźnił 4dni, ale to przez podróże - Bieszczady, Mazury. Cała Polskę wzdłuż zjechalismy 😁

Kocham Cię <3
    12.05, godz. 5:30, 3510g, 53cm, 10/10pkt <3
    k3pcdgm.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2019, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja nie wiem czy się spóźnia bo nie wiem jakie mam cykle 😉 jest krótszy niż 2 miesiące temu ale dłuższy niż ostatni. Wiem, że nic nie wiem 😁

age.png
  • J.S Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2019, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wowka, pieknych, udanych wakacji!
    Ja juz sie doczekac swoich nie moge, odliczam.

Bozenke ogladalam, jak zawsze urocza ☺️

Kamcia, fajowe chlopaki! ;)

Feeva, gratki za dill zycia 😋

Mala Matylda, dzieki, ale niestety nie udalo sie pospac, drzemka byla krotka i beznadziejna bo coagle sie rzucal, ale mam winowajce - rozpulchnione, brzydkie dziaslo, czyli dolne trojeczki bo tylko one nam zostaly i piatki. Niech wylaza i bedzie spokoj. A jak u was noc? Zosia byla laskawa i dala pospac rodzicom?

Katy, ile sie spoznia?

Ja mam przyszly tydzien szalony bo we wtorek fryzjer, w czwartek paznokcie i wyjazd do gina, bo musze zeobic cytologie i cos mnie jajnik prawy ciagle boli, niech tam zobaczy co i jak, takze caly dzien mnie nie bedzie bo to wyjazd prawie 80 km w jedna strone. We wtorek idziemy do znajomych na roczek, zamowilam taka miarke do wzrostu z imieniem oraz zdjeciami tego malego, zobaczymy co przyjdzie, mam nadzieje ze w miare spoko bedzie wygladac + 300 zl dajemy do koperty bo oni tez nam tyle dali.

Jak chwalilam lupilu tak teraz mnie wkurzaja, jakies takie grube, beznadziejne i wracam do pampersow spowrotem. Lupilu bede zakladac tylko na noc bo sa ok, fajnie trzymaja ale na dzien tylko pampers oryginalny. Ogolnie to mamy cyrki z przewijaniem i chyba przejde na pieluchomajty :/ Moze cos sie poprawi.

kamciaelcia, Mała Matylda, Wowka lubią tę wiadomość

<3
    mhsvqps6hiiqioin.png
‹‹ 2480 2481 2482 2483 2484 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ