Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamcia, na Samsungach się nie znam ale jeśli ten model nie jest z półki flagowych modeli to odradzam.
Rzuciłam okiem na te dwa xiaomi i... Którego nie weźmiesz, będziesz zadowolona 😁 chociaż ja bym chyba jednak skłaniała się ku redmi note 7. Ja z mojej 3 jestem 2,5 roku wciąż zadowolona 😉 opłaca Ci się w abonamencie? Ja jestem gorącą zwolenniczką zakupu telefonu na własną rękę, w przeliczeniu zawsze lepiej wychodzi, a często też fajniejsza oferta usługowa wychodzi przy utrzymaniu. Potwierdzam, że on line najlepiej. Chociaż telefonicznie czasem też można dostać dobra, ale to już zależy na kogo się trafi. I potwierdzam również, że najlepsze oferty jak się grozi odejściem. Tylko tak konkretnie, najlepiej składając papiery przeniesienia numeru do konkurencji 😉
White, dzięki za lalkę. Szmaciankę ma i zainteresowania brak. Bobasy się podobają, dziś pokazałam w pepco to była radość 😉
Mała Matylda, nie wszystkie dzieci w żłobku są na tym samym etapie, większość będzie już ogarniała sztućce. W interesie pań jest aby dziecko zjadło bo jak nie to zaraz będzie głodne, marudne itp. Rozwali harmonogram zajęć. Tak mi pani w żłobku wyjaśniła 🙂kamciaelcia, White Innocent, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
Samsungi mąż użytkuje, ia wcześniej ...w abonamencie wybieram relefon za powiedzmy 200zl , xiaomi trochę taniej wychodzi
Kiedyś nawet sprawdzałam oferty konkurencji za przeniesienie numeru i lepiej wychodzilam na swoim
Ale wypowiedzenie kablowce dało nam super warunki
Jesteśmy poza domem
Wieczorem na nowo temat otworzę -
Dziś korzystamy pod blokiem
Piotruś ma pierwszą próbę na prezencie imieninowo urodzinowym
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2019, 14:14
wariancja, Katy, Kwiatkowa24, pawojoszka, Wowka, Berbecia, kattalinna, D_basiula, Eva85, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry :p
Bozenka znowu je jak dama, przynajmniej na filmiku 😂
Jak Piotrusiowi sie prezent spodobal? :p
Bylismy wczoraj na wybiegu dla psow z psem, Kamil siedział ze mna na lawce i ciagle do nas podbiegal taki pies w typie dobermana, ale przyjazny i glaskalam go. W pewnym momencie zaczal Kamilowi lizac noge, a ten go łap za pysk 😮 Szybko mu ta reke wzielam na szczescie piesek nie zareagował agresja, ale sobie poszedł od razu...Naprawde sie nie spodziewałam, ze Kamil tak zrobi, mam nauczke zeby nie pozwalac mu na tak bliski kontakt z innym psem...
Z pozytywów to chyba mamy pierwsza przespana noc bez pobudek 😍 Na dodatek zasnal przed 19, a wstał o 6 xd To pewnie zasluga 20min drzemki na caly dziebn i spędzenia duzej ilosci czasu na polu, a no i psa narzeczony zostawił u tesciow na noc wiec nikt w nocy nie tupał pazurami po panelach 😂kattalinna lubi tę wiadomość
-
katy
z czasem zobaczymy czy prezent sie podoba
Piotrus od zawsze nie był zainteresowany "pojazdami"
na roczek pchaczem oraz odpychaczem
na 2 latka rowerkiem biegowym
na tym kilka razy posiedział, dał sie spokojnie przewieźć , pedałowanie nie jest takie proste nawet trzymanie kierownicy, pomijam kierowanieKaty lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Bożenka ❤️ 😁
Wowka, gdzie smigacie? Bo chyba mi umknęło 🤷♀️😁
My kupiliśmy nowe meble. Używane. Dill życia, we wszystkich meblowych sklepach takie meble (komplet) zaczynają się od 10tys wzwyż, a my kupiliśmy za 2200zl od ludzi, którzy chyba nie zdają sobie sprawy ile takie meble kosztują 😱 Użytkowane 5lat przez starsza Panią w domu 200m2,w ogóle nie zniszczone, kanapa używana sporadycznie na jakiś świętach. Wygląda jak nowa.
Chcą się pozbyć bo Pani zmarła i im wadzą w garażu. W skład wchodzą dwie duże komody, dwa słupki-witryny, wielkie lustro, stół i 6krzesel,kanapa. No jaram się jak dziecko.
Dzisiaj jedziemy je odebrac 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2019, 08:32
kattalinna, Katy, jangwa_maua, Mała Matylda, Wowka lubią tę wiadomość
-
Wowka, pieknych, udanych wakacji!
Ja juz sie doczekac swoich nie moge, odliczam.
Bozenke ogladalam, jak zawsze urocza ☺️
Kamcia, fajowe chlopaki!
Feeva, gratki za dill zycia 😋
Mala Matylda, dzieki, ale niestety nie udalo sie pospac, drzemka byla krotka i beznadziejna bo coagle sie rzucal, ale mam winowajce - rozpulchnione, brzydkie dziaslo, czyli dolne trojeczki bo tylko one nam zostaly i piatki. Niech wylaza i bedzie spokoj. A jak u was noc? Zosia byla laskawa i dala pospac rodzicom?
Katy, ile sie spoznia?
Ja mam przyszly tydzien szalony bo we wtorek fryzjer, w czwartek paznokcie i wyjazd do gina, bo musze zeobic cytologie i cos mnie jajnik prawy ciagle boli, niech tam zobaczy co i jak, takze caly dzien mnie nie bedzie bo to wyjazd prawie 80 km w jedna strone. We wtorek idziemy do znajomych na roczek, zamowilam taka miarke do wzrostu z imieniem oraz zdjeciami tego malego, zobaczymy co przyjdzie, mam nadzieje ze w miare spoko bedzie wygladac + 300 zl dajemy do koperty bo oni tez nam tyle dali.
Jak chwalilam lupilu tak teraz mnie wkurzaja, jakies takie grube, beznadziejne i wracam do pampersow spowrotem. Lupilu bede zakladac tylko na noc bo sa ok, fajnie trzymaja ale na dzien tylko pampers oryginalny. Ogolnie to mamy cyrki z przewijaniem i chyba przejde na pieluchomajty Moze cos sie poprawi.
kamciaelcia, Mała Matylda, Wowka lubią tę wiadomość