Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, helpunku! Moje żarłoczne dziecko od dwóch dni nic nie chce jeść. Wszystko na nie. Wyjmuje z buzi, pluje. Za chwilę to je przez moment a potem znowu nie. Tylko by cyca chciała. Od wczoraj mleczna kupa. Mam rocznego noworodka. Nie wiem czy mam się martwić bo to może jakieś żołądkowe historię i dlatego nie chce stałego? Nawet owoców nie bardzo chce...
-
Kattalina u mnie Ula je normalnie ale Patryk juz któryś dzień tylko mleko ,upały są to się dzieciom jeść nie chce,coś tam pomymla od czasu do czasu,staram sie do tego mleka kaszki dodawać na mleku mm to przynajmniej jakieś witaminy przyswaja. Patryk ma z czego chudnąć ma zapasy sadelka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2019, 20:32
-
Kattalina a może jakiś ząbek szykuje się do wyjścia?
Dzwoniłam dzisiaj do przychodni odebrała ta miła pielęgniarka i od mówiłam szczepienie,powiedziała ze jak będę gotowa to żeby się zapisać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2019, 21:25
kattalinna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA u nas problem jedzenia jest od zawsze. Patryk nie je prawie nic, ostatnio jest jeszcze gorzej (i to nie wina upalow, bo u nas ich nie ma). Zjada porcje dla polrocznego dziecka. Wszystko co zaproponuje jest be. Juz nie wiem jak mam sobie z tym radzic. Nawet jak mu cos smakuje to wezmie dwa kesy i koniec. Kupy sa. Je moje mleko
Nie odzywam sie ostatnio. Mam duzo stresu i troche zmeczona jestem wszystkim -
nick nieaktualnyhttps://naforum.zapodaj.net/thumbs/d014230ed923.png
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/247e2571927d.png
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/17878b80af53.png
A to ja z moim skarbemkamciaelcia, Berbecia, kattalinna, Katy, Feeva, Nina83, jangwa_maua, wariancja, D_basiula, Mała Matylda, Sela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kattalina ja tak jak Berbecia pomyślałam o ząbkach, może jakiś będzie wychodził? A jogurty naturalne? U nas właśnie przy ząbkach dobrze wchodzą. Kamcia chłopaki super Kwiatkowa Twój Patryczek nie wygląda na zabiedzonego, więc nie jest źle ale rozumiem niepokój że jeść nie chce. Ale śliczny jest Mała Matylda zdałam egzamin pisemny, jutro mam ustny. Muszę zdobyć na nim dwa punkty żeby zdać cały angielski bo punkty z ustnego i pisemnego się sumują. Także mam nadzieję że dam radę ale stresa mam mega braki w słownictwie z angielskiego i jak będą zadawać pytania to jeśli ich już zrozumiem pewnie będę odpowiadać kali pić kali jeść ;p
-
Wreszcie burza krąży już dobrą godzinę a jak się przyjemnie zrobiło po tym upale dzisiejszym.
A wrzucę wam efekt dzisiejszego fryzjera , sporo obcięte.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/798c43794863.jpgkattalinna, kamciaelcia, Katy, Berbecia, Nina83, Feeva, jangwa_maua, wariancja, D_basiula, Sela lubią tę wiadomość
-
Pawojaszka,i to są krótkie włosy 😊 fajnie 😊
Na zęby nie wygląda. Fakt, że czekamy ciągle na któreś ale nie zachowuje się jak akcja "ząb". Ale tę opcję też brałam pod uwagę. Teraz rano znowu mleczna kupa. Dobrze, że w nocnik. Ostatnio ładnie już siada ale żeby nie uciekać musi mieć swoją poduszkę albo jakąś przytulankę 😂 -
Żeby nie było, że tylko narzekam 😉 Bożenka w końcu osiągnęła skill półrocznego dziecka 😂 nauczyła się wkładania przedmiotów to pojemników 😂 i zaczyna kminić sorter. Próbuje wkładać klocki tylko oczywiście pod kątem i nie we właściwe otwory. Cierpliwa to ona nie jest bo zaraz się wścieka się tendencja dobra. I przynosi książeczki. Najchętniej tacie 😊 trzeba trzymać, czasem można coś zagadać ale głównie chodzi o to, żeby sobie kartki chwilę poprzerzucała i idzie po kolejną.
Kwiatkowa, piękni jak zawsze 😊 Patryk norweski blondynek boski jest 😊 jak z Twoją pracą? Kiedyś pisałaś, że masz rozmowę. -
nick nieaktualnyKattalina, mialam 3 dni probne. Praca pielegniarki, na dodatek jest sie w pojedynke na dyzurze. Z tego wzgledu język musi byc perfekt, dzis podpisuje umowe w sprawie praktyki jezykowej u nich. Niestety za bardzo slabe pieniadze, ale taka praktyka mi sie przyda, a i tak siedze w domu. Jedynie szkoda, ze nie bede synka widziec, ale ten moment i tak musial kiedys nastapic. Moj partner jest od dluzszego czasu na chorobowym (I jeszcze troche bedzie), więc to idealny czas. Syn ma z kim zostac, no i chlopaki calkiem niezle sobie radza. Nie ma mamy, nie ma cycka, więc moze zacznie wiecej jesc..
-
Super zdjęcia wszystkie widziałam ❤️
Pawojoszka też kiedyś marzyłam o krótkich włosach, ale mi szkoda
Kwiatkowa a jak, właśnie, sytuacja z chlopem?
Mani chyba przedwczoraj wbił się włos lub coś wlosopodobnego w stopę. Najpierw myślałam, że się zaciela bo biegała chwilę boso po ogrodzie u teściów, ale wczoraj się przyjrzałam bo już szła czerwona pręga, że włos siedzi wbity. Od razu do zabiegowego do ośrodka i musiały dlubac igłą, bo peseta nie dało rady.
Płakała bidulka, ale grunt, że wyjely.
W ogóle Mania to ostatnio dziecko wojny. O wszystko się potyka, przewraca, obija. Ciągle coś. Ostatnio rozwalila sobie wargę od wewnątrz o stół, wczoraj znowu o stół wygrzmocila policzkiem, aż ma siniaka. No tragedia.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/26fe60d154a1.jpg
Tutaj i tak juz było blade.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2019, 09:28
-
O kurde, takie delikatne te małe stópki? 😔 Muszę obejrzeć Bożenkowe... Dobrze, że już po wszystkim 😘 u nas też siniaki, zadrapania, wczoraj guz na głowie. Ale jak się biega, włazi itd to tak jest. U nas ostatnio nowa zabawa: wdrapuje się na narożnik i wkłada nóżki niegdy oparcie a parapet. Ono się zwęża więc czasem jest w takim miejscu, że się zakleszczy i tragedia gotowa. Wyjmie się jej i od nowa... Ale przynajmniej po parapecie już nie biega