Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak widzę takie piękne brzuszkach to mam momenty że też bym chciała,ale nie wiem czy dałabym rade z 3.
Byłam dzisiaj u lekarza rehabilitanta dzisiaj z synem i stwierdził że ma niskie napięcie mięśniowe przez 7 lat żaden lekarz nie zareagował,super jest nasza służba zdrowia.
A z takich milszych dla mnie wiadomości jutro ja idę do fryzjera. -
nick nieaktualny
-
Na razie chodzi tylko przy kanapie :p wczoraj probowal przejsc od kanapy do mnie, ale sie nie odwazyl ostatecznie chociaz dzielily nas dwa kroki moze a jak postępy Twojego synka?
Dzien dobry tak wgl
Kamil dalej spi, ostatnio taka pozna pobudka sie nie zdarzala :p a ja zaluje, ze nie próbowałam jeszcze zasnac, ale bylam pewna, ze sie zaraz obudzi... -
kattalinna wrote:Dzięki! Bez alkoholu te ampułki? Bo to różnie bywa...
kattalinna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry, witam sie z pracy dzień trzeci 💪
O dziwo barddzo dobrze, szef jakby znalazł rozum. Na wszystko się zgodził, z wszystkim się dogadalismy....ale nie chwale bo to może być bomba jakaś nie długa...🙂
Już nie pamiętam kiedy pisalam, ale mieliśmy weekendowe goraczki po 39 stopni temp rosla, w nocy krzyki po 3h 😢 byłam przerażona...wyslalam do lekarza wszystko niby ok, i goraczka i krzyki zniknęły ot tak...
Wtrace się odnośnie włosów jako że się nimi zajmuje jeśli chcecie działać apteka tylko klorane, ducray, rene furterer, pilfood. Zależy jaki problem....😉
Nie odniosę się bo czytalam ale tak pobierznie, pamietam piekny brzunio Kamci❤ pawojoszka a jak Twój?🙂
Śliczna Kwiatowa, nowe wlosy Wowki?🤔
I biedna Bożenke, zdrówka😙
Chetnie sie dowiem o pincet bo tez chce złożyć wniosek a nie wiem gdzie, w moim banku nie moge znaleźć😡kamciaelcia lubi tę wiadomość