Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuje dziewczyny :*
Klamczucha ze mnie, okres wgl nie przyszedł, ale jakbym Wam napisała to moja siostra by przeczytała więc najpierw jej się musiałam przyznać 😂
Pawojoszka nie miałam, ale po tym porodzie na pewno zakładam :p
W ogóle to jak na złość telefon mi się zepsuł, tzn chyba wejście od ładowarki bo się nie ładuje w ogóle więc póki co pisze od narzeczonego
Póki co czuje się ok, tylko spać mi się chce i trochę mi się kręci w głowie, termin z miesiączki wychodzi na 2marca więc wolałbym żeby się dziecku nie spieszylo tym razem :p 11.07 mam pierwszą wizytę u giną dopiero
Moja pierwsza reakcja był płacz, nie ukrywam, że chciałam jeszcze trochę poczekać, ale cóż, damy radę
Beta przedwczoraj wynosiła 1221 o ile dobrze pamiętam, ale nie będę powtarzać badania:pWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2019, 21:46
jangwa_maua, Ewciaa83, Wowka, kattalinna, Nina83, D_basiula lubią tę wiadomość
-
Pozdrawiamy siostrę Katy 😂😂😂
Katy, super. Jak będziesz w moim wieku to będziesz miała dzieci odchowane i samodzielne, stabilną sytuację i tylko relaks a nie jak ja teraz stara baba po placach zabaw zadyszki łapię 😉 Marcowe dzieci fajne 😉 czuję u Ciebie dziewczynkę. Pamiętaj, że Kasia to ładne imię 😂 jak z kp?J.S, Szczesliwa ledwo zywa, Katy, Tanda lubią tę wiadomość
-
Dobry,
Katy-gratulacje, uściski i buziaki 😀 ja obstawiam chłopaka 😉 u Kamci nie trafiłam, słaba ze mnie wróżka 😉
Także pozdrawiam siostrę, pewnie zna nas lepiej niż my ją 😀
Kattalinna, a to Katy nie jest Kasia...?
JS, też uwielbiam Igorka, taki psotek mały 😊 ubranko śmieszne, ciekawe jak w wodzie będzie.
W razie jakby interesowało kogoś urządzenie do pływania to kapoki ratunkowe (nie asekuracyjne) plywają zawsze głową do góry, a dla takich bąbli mają trzymanie pod tyłkiem.
Co to jeszcze chciałam?
Pisalysmy ostatnio o smyczach. Na wyjeździe sprawdza nam się taka zapinana na rączkę, jak kabel telefoniczny. Nie asekuruje przed upadkiem, ale nie pozwala się oddalić. Allegro za parę złotych, ale robi robotę.
Pozdrawiam i przepraszam, że nie odniosę się do wszystkiego 😊J.S, Szczesliwa ledwo zywa, Katy, kattalinna lubią tę wiadomość
-
Cały dzień mnie tu nie było a tu takie wieści 😄
Katy gratulacje!Zdrów ka dla Ciebie i Fasolki!!!
Ja byłam dzisiaj się obciąć a teraz siedze z farbą na głowie. Mam nadzieje że nic nie poknociłam i jako tako wyjdą.
J.S przypomniałam mi tym strojem że coś podobrego mam na strychu.
Jutro jadę badać tarczycy i testosteron bo okres przyszedł jak nigdy regularnie.
Katy lubi tę wiadomość
-
Ja tak na szybko, miałam tylko poczytać co u Was, ale po takiej wieści nie mogłam milczeć
Katy, gratulacje!!! Spokojnej ciąży
Obstawiam dziewczynkę
J.S, Igorek w stroju do pływania podbił moje serce
W pamięci utkwił mi jeszcze cudny brzuszek Kamci i nowa fryzura Pawojszki – krótka ale twarzowa, bardzo ładny kolor włosów
Kwiatkowa, śliczni jesteście oboje! Gratuluję praktyk oraz perspektyw na rozwój i większą niezależność.
Cola, Tobie gratuluję zdanych egzaminów . Widać już koniec studiów, podziwiam że dałaś radę przy małym dziecku.
Nynka, bardzo się cieszę że w pracy jest lepiej niż się spodziewałaś. Trzymam kciuki aby tak zostało.
Zosia też zaczęła gorączkować, rano wydawała mi się cieplejsza niż zwykle, ale termometr pokazywał 37.2-37.3, więc zgodnie z planem wybrałyśmy się do żłobka. Po południu temperatura zaczęła rosnąć, było maksymalnie 38.7, po ibuprofenie równo 38. Gorączka to jedyny objaw, poza tym Zosia jest wesoła, energiczna, bawi się i gada jak zwykle, ma apetyt. Rano zamierzam pobrać mocz do badania, kupiłam te woreczki do przyklejenia, jestem ciekawa jak sobie z nimi poradzę. Kwiatkowa, jak się czuje Patryczek?
Co do żłobka – plan był taki, że dzisiaj odwiedzimy jeden, jutro drugi i wreszcie dokonam ostatecznej decyzji, ale wyszło jak wyszło i jutrzejsza wizyta poczeka. Muszę się jednak pochwalić i jednocześnie podzielić swoim zdziwieniem –Zosia bardzo łatwo odnalazła się w żłobku. Moje dziecko, które ledwie kilka razy zostało na godzinkę z babcią, co zwykle kończyło się wielkim płaczem nie chciało wyjść z sali . W międzyczasie ja wyszłam do innego pomieszczenia na ok. 15 minut, a Zosia najpierw zupełnie na to nie zareagowała, a później dawała się zabawić pani. Żłobek sam w sobie mnie nie zachwycił, jestem ciekawa tego drugiego, ale wstąpiła we mnie nadzieja, że dla Zosi nie będzie to tak trudne jak się obawiałamKaty, J.S, Wowka, pawojoszka, kattalinna lubią tę wiadomość
-
Tak, ja nie Kasia, ale tez na K :p Gdyby nie to, ze pierwsza miłość mojego narzeczonego tak ma na imie to bym rozwazyla :p Poki co karmie Kamila normalnie, ale po cichu licze, ze sie sam odstawi jak zacznie siara lecieć
Dziekuje za wszystkie gratulacje 😘
Niby 2 lata to spoko roznica, ale i tak sie boje :p
Narzeczony liczy na coreczke, ale postanowilismy, ze nie chcemy znac plci wiec bedziemy trzymac wszystkich w niepewnosci do konca
Kamil mi dzisiaj w nocy napedzil strachu bo mnie obudzil swoim gadaniem i jak otworzylam oczy to siedzial kolo mnie, chyba nie trwalo to dlugo bo szybko zasnal dalej, ale jakby spadl z tego lozka to na pewno by sie zle skonczylo
Wowka, kattalinna lubią tę wiadomość
-
Wowka, psotek maly, chyba krol psot 😂
Ja wlasnie zamowilam plecak i oddalam, bo jakos nie za bardzo mi pasowal, nawet nie przymierzylam, stwierdzilam ze to glupi pomysl zeby chodzil ciagle z takim plecakiem, ale taka smycz muszs zobaczgc na allegro.
Wowka, jak wakacje? 🤩
Mala Matylda, super ze Zosia tak zaregowala w zlobku. Oby tak dalsj! A co konkretnie ci sie nie podobalo w tym zlobku? Zdaj z delacje z ogladania kolejnego
Katy, no wez nie rob jaj 😂 Nie bede mogla sie doczekac co tam sie kryje, ja obstawiam drugiego chlopaka 😋
Mała Matylda lubi tę wiadomość