Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majowe mamy 2018
Odpowiedz

Majowe mamy 2018

Oceń ten wątek:
  • edwarda20 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2019, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katy wow wow! Gratulacje!
    A pisałas ze jednak okres przyszedl, czyli to nie byl okres? :O

Katy lubi tę wiadomość

dqprqps6kaqxmc83.png
  • jangwa_maua Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2019, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katy gratuluję ☺️

Katy lubi tę wiadomość

Aniołek - 27.11.2014 7/8 tc <3
    km5sgu1r1ftv47br.png
    ex2bupjyemen7jnh.png
  • pawojoszka Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2019, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ładnie tak kłamać o spóźnionym okresie? Wydaje mi się czy ty miałas spiralkę? Gratulacje . To znów będzie kwietniowo- majowe dziecię

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2019, 21:15

Katy lubi tę wiadomość

cf409fc7e7.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2019, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie musiała kłamać, mogła nabrać się 😁 Katy, gratuluję! 😁

Katy lubi tę wiadomość

age.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2019, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katy
    gratulacje XD
    ale ja wiedziałam ;) hehehe
    mozna to zycie sobie planować :P

Katy lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2019, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety, w drugą stronę też...

Katy, gdzie Ty? Opowiadaj co i jak, jak się czujesz, kiedy rodzisz i w ogóle. 😁

age.png
  • Katy Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2019, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje dziewczyny :*

Klamczucha ze mnie, okres wgl nie przyszedł, ale jakbym Wam napisała to moja siostra by przeczytała więc najpierw jej się musiałam przyznać 😂

Pawojoszka nie miałam, ale po tym porodzie na pewno zakładam :p

W ogóle to jak na złość telefon mi się zepsuł, tzn chyba wejście od ładowarki bo się nie ładuje w ogóle więc póki co pisze od narzeczonego :)

Póki co czuje się ok, tylko spać mi się chce i trochę mi się kręci w głowie, termin z miesiączki wychodzi na 2marca więc wolałbym żeby się dziecku nie spieszylo tym razem :p 11.07 mam pierwszą wizytę u giną dopiero :)

Moja pierwsza reakcja był płacz, nie ukrywam, że chciałam jeszcze trochę poczekać, ale cóż, damy radę :)

Beta przedwczoraj wynosiła 1221 o ile dobrze pamiętam, ale nie będę powtarzać badania:p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2019, 21:46

jangwa_maua, Ewciaa83, Wowka, kattalinna, Nina83, D_basiula lubią tę wiadomość

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
  • Ewciaa83 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2019, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam bardzo chciałam drugie, ale dobrze ze chociaz dwa 2lata roznicy prawie bedzie. A potem tez zamykam warsztat, zaszywam sie itp😂😂😂

kattalinna, Katy lubią tę wiadomość

d7f2b9e95e.png
    yaw6drw.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2019, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pozdrawiamy siostrę Katy 😂😂😂
    Katy, super. Jak będziesz w moim wieku to będziesz miała dzieci odchowane i samodzielne, stabilną sytuację i tylko relaks a nie jak ja teraz stara baba po placach zabaw zadyszki łapię 😉 Marcowe dzieci fajne 😉 czuję u Ciebie dziewczynkę. Pamiętaj, że Kasia to ładne imię 😂 jak z kp?

J.S, Szczesliwa ledwo zywa, Katy, Tanda lubią tę wiadomość

age.png
  • J.S Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2019, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To samo chcialam napisac, ze pozdrawiamy siostre 😂

kattalinna, Szczesliwa ledwo zywa lubią tę wiadomość

<3
    mhsvqps6hiiqioin.png
  • pawojoszka Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2019, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katy to mi się coś pokręciło z obliczeniami w każdym razie wiosenne dziecko ,super będzie dobrze ,dwa lata różnicy to w sam raz.
    Coraz nas tu więcej.

cf409fc7e7.png
  • Wowka Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2019, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry,

Katy-gratulacje, uściski i buziaki 😀 ja obstawiam chłopaka 😉 u Kamci nie trafiłam, słaba ze mnie wróżka 😉

Także pozdrawiam siostrę, pewnie zna nas lepiej niż my ją 😀

Kattalinna, a to Katy nie jest Kasia...?

JS, też uwielbiam Igorka, taki psotek mały 😊 ubranko śmieszne, ciekawe jak w wodzie będzie.

W razie jakby interesowało kogoś urządzenie do pływania to kapoki ratunkowe (nie asekuracyjne) plywają zawsze głową do góry, a dla takich bąbli mają trzymanie pod tyłkiem.

Co to jeszcze chciałam?

Pisalysmy ostatnio o smyczach. Na wyjeździe sprawdza nam się taka zapinana na rączkę, jak kabel telefoniczny. Nie asekuruje przed upadkiem, ale nie pozwala się oddalić. Allegro za parę złotych, ale robi robotę.

Pozdrawiam i przepraszam, że nie odniosę się do wszystkiego 😊

J.S, Szczesliwa ledwo zywa, Katy, kattalinna lubią tę wiadomość

Julia ❤
    3ffafe9500.png
    Jano ❤
    c2513a0522.png
  • olciabos Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2019, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katy wow.. Gratulacje ♥️😄👶

Katy lubi tę wiadomość

3i49roeqvtlfpy4s.png
    Mala gwiazka 02/2019 *
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2019, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wowka, z tego co kojarzę to Katy jest inaczej na K ale nie będę jej zdradzać publicznie. Chociaż to akurat siostra już wie 😂

Katy, Tanda lubią tę wiadomość

age.png
  • Berbecia Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2019, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cały dzień mnie tu nie było a tu takie wieści 😄

Katy gratulacje!Zdrów ka dla Ciebie i Fasolki!!!

Ja byłam dzisiaj się obciąć a teraz siedze z farbą na głowie. Mam nadzieje że nic nie poknociłam i jako tako wyjdą.

J.S przypomniałam mi tym strojem że coś podobrego mam na strychu.

Jutro jadę badać tarczycy i testosteron bo okres przyszedł jak nigdy regularnie.

Katy lubi tę wiadomość

11.05.18r. ,2280g ,50 cm
    7672190291.png
  • Cola87 Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2019, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katy gratulacje 😄 ale nam tu z tymi ciążami idziecie jak burza 😁

Katy lubi tę wiadomość

qdkk2n0ahanlnmk1.png klz9ej28mp9ifznz.png
  • Mała Matylda Autorytet

Wysłany: 3 lipca 2019, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tak na szybko, miałam tylko poczytać co u Was, ale po takiej wieści nie mogłam milczeć :D
    Katy, gratulacje!!! Spokojnej ciąży :)
    Obstawiam dziewczynkę :P

J.S, Igorek w stroju do pływania podbił moje serce <3

W pamięci utkwił mi jeszcze cudny brzuszek Kamci i nowa fryzura Pawojszki – krótka ale twarzowa, bardzo ładny kolor włosów :)
    Kwiatkowa, śliczni jesteście oboje! Gratuluję praktyk oraz perspektyw na rozwój i większą niezależność.

Cola, Tobie gratuluję zdanych egzaminów :). Widać już koniec studiów, podziwiam że dałaś radę przy małym dziecku.

Nynka, bardzo się cieszę że w pracy jest lepiej niż się spodziewałaś. Trzymam kciuki aby tak zostało.

Zosia też zaczęła gorączkować, rano wydawała mi się cieplejsza niż zwykle, ale termometr pokazywał 37.2-37.3, więc zgodnie z planem wybrałyśmy się do żłobka. Po południu temperatura zaczęła rosnąć, było maksymalnie 38.7, po ibuprofenie równo 38. Gorączka to jedyny objaw, poza tym Zosia jest wesoła, energiczna, bawi się i gada jak zwykle, ma apetyt. Rano zamierzam pobrać mocz do badania, kupiłam te woreczki do przyklejenia, jestem ciekawa jak sobie z nimi poradzę. Kwiatkowa, jak się czuje Patryczek?

Co do żłobka – plan był taki, że dzisiaj odwiedzimy jeden, jutro drugi i wreszcie dokonam ostatecznej decyzji, ale wyszło jak wyszło i jutrzejsza wizyta poczeka. Muszę się jednak pochwalić i jednocześnie podzielić swoim zdziwieniem –Zosia bardzo łatwo odnalazła się w żłobku. Moje dziecko, które ledwie kilka razy zostało na godzinkę z babcią, co zwykle kończyło się wielkim płaczem nie chciało wyjść z sali o.O. W międzyczasie ja wyszłam do innego pomieszczenia na ok. 15 minut, a Zosia najpierw zupełnie na to nie zareagowała, a później dawała się zabawić pani. Żłobek sam w sobie mnie nie zachwycił, jestem ciekawa tego drugiego, ale wstąpiła we mnie nadzieja, że dla Zosi nie będzie to tak trudne jak się obawiałam :)

Katy, J.S, Wowka, pawojoszka, kattalinna lubią tę wiadomość

uch59vvjdzcznt8y.png
    tb73e6ydy4fz1gcd.png
  • Katy Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2019, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, ja nie Kasia, ale tez na K :p Gdyby nie to, ze pierwsza miłość mojego narzeczonego tak ma na imie to bym rozwazyla :p Poki co karmie Kamila normalnie, ale po cichu licze, ze sie sam odstawi jak zacznie siara lecieć;)

Dziekuje za wszystkie gratulacje 😘

Niby 2 lata to spoko roznica, ale i tak sie boje :p

Narzeczony liczy na coreczke, ale postanowilismy, ze nie chcemy znac plci wiec bedziemy trzymac wszystkich w niepewnosci do konca :D

Kamil mi dzisiaj w nocy napedzil strachu bo mnie obudzil swoim gadaniem i jak otworzylam oczy to siedzial kolo mnie, chyba nie trwalo to dlugo bo szybko zasnal dalej, ale jakby spadl z tego lozka to na pewno by sie zle skonczylo :/

Wowka, kattalinna lubią tę wiadomość

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
  • J.S Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2019, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wowka, psotek maly, chyba krol psot 😂
    Ja wlasnie zamowilam plecak i oddalam, bo jakos nie za bardzo mi pasowal, nawet nie przymierzylam, stwierdzilam ze to glupi pomysl zeby chodzil ciagle z takim plecakiem, ale taka smycz muszs zobaczgc na allegro.

Wowka, jak wakacje? 🤩

Mala Matylda, super ze Zosia tak zaregowala w zlobku. Oby tak dalsj! A co konkretnie ci sie nie podobalo w tym zlobku? Zdaj z delacje z ogladania kolejnego ;)

Katy, no wez nie rob jaj 😂 Nie bede mogla sie doczekac co tam sie kryje, ja obstawiam drugiego chlopaka 😋

Mała Matylda lubi tę wiadomość

<3
    mhsvqps6hiiqioin.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2019, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez czuje chłopaka u katy

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
‹‹ 2489 2490 2491 2492 2493 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jakie suplementy i witaminy warto przyjmować w ciąży? Poradnik dla przyszłych mam

Ciąża to czas szczególnych potrzeb organizmu, w którym odpowiednia podaż witamin i minerałów odgrywa kluczową rolę dla zdrowia mamy i prawidłowego rozwoju dziecka. Jakich składników nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy i kiedy warto sięgnąć po suplementy? W artykule wyjaśniamy, które witaminy i minerały są najważniejsze w ciąży, jak wybierać bezpieczne preparaty oraz jak zaplanować suplementację zgodnie z aktualnymi rekomendacjami specjalistów.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ