Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Może opcja poprostu jest bo czasem są jakieś dokumenty potrzebne ,my np jak składaliśmy pierwszy raz po powrocie to były potrzebne dokumenty że już tam nie bierzemy, co jeszcze składaliśmy to nie pamiętam ale wiem że jakieś dokumenty dawaliśmykamciaelcia wrote:pawojoszka
już zlożone
wczesniej też nic nie załączałam-mops sam sprawdzał dochody, stad sie zdziwiłam info o załącznikach
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ale Igorek jest śliczny
uwielbiam jego zawadiackie spojrzenie
a ubranko...urocze
ale jak szyte na niego
jeansy 5zł, dresy 2zł
mam jeszcze dwa kartony które raczej oddam dla znajomej niz sprzedam
na kilogramy wyjdą większe grosze
ale żeby było smieszniej-będzie na sprzedaż i po Patryku (na bieżąco) oraz potem po małej...
może i na szczęście pajace po trzecim dziecku nie nadadza sie na sprzedaż
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2019, 19:45
J.S lubi tę wiadomość
-
Dziekujemy 😘
A naprawde jak szyte na niego 😂 Jak wyciagnelam z paczki, to myslalam ze za male bedzie bo jakies takie ciasnawe, ale jak zalozylismy to pasuje idealnie, oby tez tak idealnie dzialalo na niego w wodzie, zeby sie nie bal 😅
Aaa Kamcia to faktycznie grosze, a jak wtedy z wysylka na allwgro? Oplaca sie komus kupowac np jedna sztule? Ty placisz prowizje za wystawienie?
-
kurier, czyli zakładam, ze ktos kupi wiecej

za wystawienie prowizji nie ma, potem pobieraja po sprzedaży, ale ile za ubranka to nie wiem, boo "specjalizuje" się w innej dziedzinie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2019, 19:53
J.S lubi tę wiadomość
-
Wariancja, no na pewno jest mniej stabilniejsze pod tym wzgledem, bo jednak nie ma tej ochrony wokol jaka jest w kolku, na filmikach widzialam ze trzeba raczki trzymac dziecka i wtedy fajnie sie unosi, trzeba zachecic do machania nozkami i raczkami, a nie do takiego biernego dryfowania. Zobaczymy jak sie sprawdzi w praniu. Ogolnie jest lepiej bo ma swobode wieksza, ale uwagi 1000% w takim stroju potrzeba juz, jeszcze trzeba bedzie wyciagnac pianke ze srodka ale to dopiero w wodzie sie ustawia, bo za duzo pianki to zbyt duze wypchniecie, takze pod dziecko trzeba dopasowac
-
Miałam się nie przyznawać jeszcze, ale nie umiem siedzieć cicho :p
Kamil będzie starszym bratem
White Innocent, J.S, Nina83, Szczesliwa ledwo zywa, wariancja, Ewciaa83, edwarda20, jangwa_maua, pawojoszka, kattalinna, kamciaelcia, Magda33, Berbecia, Wowka, Mała Matylda, D_basiula, Nynka, Feeva, Asix, Sela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny

[