Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
kamciaelcia wrote:pawojoszka
już zlożone
wczesniej też nic nie załączałam-mops sam sprawdzał dochody, stad sie zdziwiłam info o załącznikachkamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ale Igorek jest śliczny uwielbiam jego zawadiackie spojrzenie
a ubranko...urocze ale jak szyte na niego
jeansy 5zł, dresy 2zł
mam jeszcze dwa kartony które raczej oddam dla znajomej niz sprzedam na kilogramy wyjdą większe grosze ale żeby było smieszniej-będzie na sprzedaż i po Patryku (na bieżąco) oraz potem po małej...
może i na szczęście pajace po trzecim dziecku nie nadadza sie na sprzedażWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2019, 19:45
J.S lubi tę wiadomość
-
Dziekujemy 😘
A naprawde jak szyte na niego 😂 Jak wyciagnelam z paczki, to myslalam ze za male bedzie bo jakies takie ciasnawe, ale jak zalozylismy to pasuje idealnie, oby tez tak idealnie dzialalo na niego w wodzie, zeby sie nie bal 😅
Aaa Kamcia to faktycznie grosze, a jak wtedy z wysylka na allwgro? Oplaca sie komus kupowac np jedna sztule? Ty placisz prowizje za wystawienie?
-
kurier, czyli zakładam, ze ktos kupi wiecej
za wystawienie prowizji nie ma, potem pobieraja po sprzedaży, ale ile za ubranka to nie wiem, boo "specjalizuje" się w innej dziedzinieWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2019, 19:53
J.S lubi tę wiadomość
-
Wariancja, no na pewno jest mniej stabilniejsze pod tym wzgledem, bo jednak nie ma tej ochrony wokol jaka jest w kolku, na filmikach widzialam ze trzeba raczki trzymac dziecka i wtedy fajnie sie unosi, trzeba zachecic do machania nozkami i raczkami, a nie do takiego biernego dryfowania. Zobaczymy jak sie sprawdzi w praniu. Ogolnie jest lepiej bo ma swobode wieksza, ale uwagi 1000% w takim stroju potrzeba juz, jeszcze trzeba bedzie wyciagnac pianke ze srodka ale to dopiero w wodzie sie ustawia, bo za duzo pianki to zbyt duze wypchniecie, takze pod dziecko trzeba dopasowac
-
Miałam się nie przyznawać jeszcze, ale nie umiem siedzieć cicho :p
Kamil będzie starszym bratemWhite Innocent, J.S, Nina83, Szczesliwa ledwo zywa, wariancja, Ewciaa83, edwarda20, jangwa_maua, pawojoszka, kattalinna, kamciaelcia, Magda33, Berbecia, Wowka, Mała Matylda, D_basiula, Nynka, Feeva, Asix, Sela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny