X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majowe mamy 2018
Odpowiedz

Majowe mamy 2018

Oceń ten wątek:
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2019, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    20-30 lat temu chłopców w różu sie chrzciło ;)

edit
    'na pewno 27-37 lat temu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2019, 21:24

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • wariancja Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2019, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JS współczuję, u nas wypisz wymaluj to samo... Jeczy, wymusza, nudzi sie jak tylko na 5 minut od niej odejde, wymaga 1000 % uwagi... Bo to, ze kiepsko je i spi to pomine 😅

Może po tym szczepieniu taka w***wiona

klz99vvj9pe2bh19.png

qb3c6iye83h3n4tx.png
  • J.S Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2019, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katalinna, tez prawda 😂👍🏻

Wariancja, nasz juz dawno po szczepieniu bo w maju mial na poczatku, a nie do wytrzymania jest. Zmowili sie czy jaka cholera, moze jakis skok teraz jest albo bunty jakies. Tez nie moge go zostawic na chwile bo histeria, ciagle musze zabawiac

A to jeczybula z ogrodu. Lepiej chodzic z klamerkami niz w basenie sie pluskac 🤦🏽‍♀️

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b8cc0582d82b.jpg

kamciaelcia, wariancja, kattalinna, D_basiula, Berbecia, Katy, Nina83, Wowka, Mała Matylda, Sela lubią tę wiadomość

<3
    mhsvqps6hiiqioin.png
  • wariancja Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2019, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie jakiś skok, sama nie wiem... Poszliśmy dzisiaj do kosciola, to na dziesięcioro dzieci tylko moja sie darła, zwialismy... Potem pojechalismy do knajpy na zarcie to też zjesc nie dala. No cwiczy cierpliwosc mamusi, oj cwiczy 😁

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2019, 21:59

klz99vvj9pe2bh19.png

qb3c6iye83h3n4tx.png
  • pawojoszka Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2019, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dama i jej ochroniarze
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5a8a2b8c89e2.jpg
    Myślałam że jak się wybawia to padną a tu nic c z tego siedzą i Rambo oglądają ,nawet Ula.
    A tak wogole to Ula kocha wodę ona tak dokazywala dobre pół godziny bez przerwy i nie było mowy żeby ją wyjąć z wody

J.S, wariancja, kattalinna, D_basiula, kamciaelcia, Berbecia, Katy, Nina83, Asix, Wowka, Mała Matylda, Sela lubią tę wiadomość

cf409fc7e7.png
  • J.S Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2019, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pawojoszka, jak patrze na nich to serio nie wiem jak ty to wszystko ogarniasz 😂

<3
    mhsvqps6hiiqioin.png
  • pawojoszka Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2019, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    J.s czasem nie ogarniam ,te wakacje mnie wykończą,muszę się przestroić w tryb wakacyjny.

Ale jaki ten twój kawaler przystojny ,moje to szoguny na podwórku w samych majtkach latają albo i bez bo wyjdzie z basenu ,majty mokre to zdejmuje i biega goły,nie ma szans żeby czapkę utrzymali na głowie,biegają boso a ponieważ jest sucho to ta trawa czasem ostra jest a ich nic nie rusza.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2019, 22:29

cf409fc7e7.png
  • jangwa_maua Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2019, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dziś dzień spędzony na plaży. Dzieciaki padnięte, a i ja umarłam z gorąca 😂.

A to moja żarłoczna plażowiczka

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2019, 09:42

J.S, pawojoszka, kamciaelcia, Berbecia, Katy, kattalinna, Nina83, Mała Matylda lubią tę wiadomość

Aniołek - 27.11.2014 7/8 tc <3
    km5sgu1r1ftv47br.png
    ex2bupjyemen7jnh.png
  • J.S Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2019, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pawojoszka, uwierz, zaluje ze dzis nie zrobilam mu zdjecia. Zazwyczaj lata w samej koszulce i pampersis, na boso, tutaj akurat byl tak ubrany bo pozniej mielismy isc do znajomych, ale ogolnie jego tez nic nie rusza. Kolana pozdzierane, do domu wraca czarny ja go w kapieli odmaczam, wszystko intwresujace a najlepiej woda + ziemia, robi sobie blotko i grzebie tam palcami, potem wyciera w kolana itp przestalam ubierac, bo szkoda mi ubran takze naprawde wyglada jak dziecko woiny po calym dniu na ogrodzie.
    Czapke akurat utrzyma na glowie, chociaz tyle 😂

<3
    mhsvqps6hiiqioin.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2019, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dzieci wojny po godzinie
    Też zauważyłam jaki Igorek porządny na tym ogrodzie 😂😂😂

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • pawojoszka Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2019, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja się cały czas zastanawiam jak to jest że pół dnia we wodzie siedzą a jak kąpie wieczorem to brudni jakby świnie pasali

Jagwa słodki żarłok plażowy i kapelutek jaki uroczy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2019, 22:50

jangwa_maua lubi tę wiadomość

cf409fc7e7.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2019, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pazurow Piotrka do grudnia nie doszoruje
    A stopy od suchej trawy u obojga poharatane 😂

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Cola87 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2019, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieciaczki wszystkie superowe 😊 Ulcia może pływaczką zostanie 🤣 fajnie że tak lubi wodę, Adaś też uwielbia. Ale mamoze ma totalna, tata jest już be, wszystko chce ze mną robić, masakra :( czasem mam wrażenie że tylko moje dziecko takie rozdarte, ale trochę się pocieszam jak niektóre z Was piszą że też tak mają, bo już się balam że może jakiś błąd wychowawczy popelnilam...a może popełniłam?
    Ale jest może nadzieja że to minie 😛 a i z pola też wraca brudny jakby w kapalni pół dnia węgiel przerzucał 😱🙈😁 kończę robić obiad na jutro i idę spać. Dobrej nocy!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2019, 23:16

qdkk2n0ahanlnmk1.png klz9ej28mp9ifznz.png
  • Berbecia Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2019, 01:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Śliczne te nasze wszystkie dzieci!!

Cola żadnego błędu nie popełniłaś!
    Dzieci tak mają. Moja też tylko mama i mama,do kibla jak mi się uda samej wejść to pod drzwiami jest isttna tragedia i walenie rączką w drzwi. Pomyśl za kim ma być jak nie za tobą najwięcej czasu spędza z Tobą. Ty jesteś Jego opoką. Za 5 lat już się to może zmienić i będziesz tęsknić za tym.
    J.S. twoja jęczybuła też się zmieni i nawet nie będziesz wiedziała kiedy zechcesz mieć drugie bobo a nawet i trzecie.

A to moja wodnisia w basenie spędza min. 2 godziny a najlepiej z bratem który chlapie dookoła

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2019, 10:50

Katy, Katy, Katy, J.S, kattalinna, pawojoszka, Nina83, Mała Matylda lubią tę wiadomość

11.05.18r. ,2280g ,50 cm
    7672190291.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2019, 05:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    trzymajcie mnie bo komuś zrobię krzywdę
    mój mąż bije rekordy w głupocie!!!

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • olciabos Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2019, 06:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piekne wodne miski 😄 my byliśmy na basenie otwartym, bylo super. Miejsce w cieniu znaleźliśmy, od wody bylo chłodniej. Jak wróciliśmy do domu to tu taka parówa, ze nie dalo sie wysiedziec.. Zosia zadowolona i my tez. Bo wzięliśmy babcie to tez mogliśmy troxhe odpoczac 😁 ale ostatnio mam problem z odpoczynkiem w nocy. Nie moge spac. Czy chlodno czy goravo, jestem zmeczona a nir moge.. Dzisiaj chyvq zapodam jakas tabl nasennq bo juz musze odpoczac bo w glowie mi sie kreci..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2019, 21:57

kamciaelcia, Katy, J.S, kattalinna, Nina83, Berbecia, pawojoszka, Wowka, D_basiula, Mała Matylda, Feeva lubią tę wiadomość

3i49roeqvtlfpy4s.png
    Mala gwiazka 02/2019 *
  • Katy Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2019, 07:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry:p

Kamil wstaje coraz wczesniej, dzisiaj 5.30 :/ jeszcze w nocy mielismy chwilowa pobudke bo pies zaczal szczekac i musialam Kamila na rekach usypiac...

Wszystkie dzieciaki super 😍 Kamil tez wode lubi, najbardziej ta w misce psa 😂 widzialam wczoraj cos co mogloby byc u nas hitem, ale kosztuje ponad 300zl..stół wodny- statek piracki:p

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
  • J.S Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2019, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia, co znowu? :D

Berbecia, jak ja ci zazdroszcze wodnej panienki, chcialabym zeby moj tyle czasu spedzal w basenie 😍

Olcia, super 😍

Katy, wspolczuje tak wczesnej pobudki i tego, ze pies obudzil. Nienawidze jak moj szczeka i obudzi, ale na szczescie nie zdarza sie to w nocy.

Slyszala cos ktoras moze o swimtrainer? Takim kolku specjalnym do plywania?
    Moj nie chce plywac w tym zoltym. Zastanawiam sie czy moze w takim, ale nie chce kasy w bloto wywalic bo kosztuje prawie 100 zl.

<3
    mhsvqps6hiiqioin.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2019, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    j.s.
    a czemu nie chce w zółtym?
    bo z tego samego powodu moze nie chcec w tym co piszesz...zółte jest do 11kg(?), moze mu krepuje ruchy?

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • J.S Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2019, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia, nie mam pojecia, ale drze sie, jak juz wejdzie to 5 min jest ok :/
    No wlasnie wiem ze istnieje opcja, ze moze nie chciec w tym swimtrainer :/

<3
    mhsvqps6hiiqioin.png
‹‹ 2483 2484 2485 2486 2487 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ