Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny!
Jakie cudne wszystkie dzieci 😍
Bożenka jaka samodzielna, sama już je 😄😉
Kamci chłopcy przy fontannie 😍😍
Igorek przystojny chłopak 😃
Milenka, Zosia, Ula z braćmi 😍😍😍😍
Jeśli kogoś pominęłam 🤔 to przepraszam
Olcia, czy ten basen to nie przypadkiem w Bielawie? ☺️ Śliczne dziewczyny jestescie 😍
Wszystkim urlopowiczom zazdroszczę bo my w tym roku nigdzie się nie ruszamy...remont 😟
W lipcu siostra przywiezie mi swoje dzieci 😛 dwie dziewczynki 10 i 9 lat, juz się doczekać nie mogę, bo tęsknię za nimi, poza tym Zośka bedzie miala towarzystwo, a ona uwielbia dzieci ..male i te duze takze trochę odpocznę psychicznie 😂 bo podobnie jak u was jest mamizm.
Upały dają nam w kość, Zosia cały dzień biega w samym pampersie lub na golaska a i tak strasznie się poci. Liczę na ochłodzenie.
Aaaa Wowka, śliczna jesteś. Włosy piękne ☺️
kattalinna, Wowka lubią tę wiadomość
-
Kamcia, ja mysle ze jest opcja, ze sie boi byc puszczony w tym kolku ze nikt go nie trzyma
https://www.activebabyshop.pl/pl/p/Kostium-kapielowy-do-nauki-plywania-UV-zaglowki-/860
A moze takie cos ? -
JS, a jakieś inne dzieci do basenu? Może jak zobaczy że inne się chlapią to on też będzie? Ja zakup żółtego koła odpuściłam przez wagę właśnie. Taki kostium też nie zagwarantuje Ci niczego. Może kamizelki takie jak kapok jeśli nie klasyczne rękawki?
Milenka cudna, siostry na basenie otwartym też, wiele chłopaki i dziewczyny w różnej konfiguracji 😊 moja jeszcze nie doświadczyła basenu ani innej wody... W sobotę trzymałam ją nad basenem, moczyła stopy i dłonie. Była radość i chlapanie 😊 ale to był świeżo ustawiony basen z zimną wodą z rzeki, na dworze dość chłodno no i my nie przygotowani do basenu a to taki duży że na stojaka czubek głowy by jej może wystawał. -
Nina a z kad znasz basen w Bielawie? Mieszkasz gdzieś w pobliżu? Moja ciocia mieszka przy samym tym basenie,w zeszłym roku byliśmy na wakacjach u tej cioci dzieci były zachwycone ,w tym roku też planuje ale zobaczymy jak z kasą będzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2019, 10:35
-
nick nieaktualny
-
Kattalina, wejdzie do kolka, ale chodzi o to ze on sie szybko nudzi, bo tam niby macha nozkami ale raczkami za bardzo nie ma co robic. Zazwyczaj daje mu jakies przedmioty i sobie z nimi plywa, ale to nie trwa jakos super dlugo, max 10 min. Najlepsza zawaba i ona moze trwac wiecznie jak podnosze go za kolko i rzucam do wody, wtedy stara sie chlapac raczkami i nozkami ale wiadomo, ze to nie jest ciagle bo nie mozna za bardzo tak robic, ja sie boje ze zaraz te siedzisko sie uszkodzi czy cos.
Dlatego myslalam o tym stroju bo wtedy nozki i raczki sa luzno, nie ma tej wymuszonej pozycji itp
Kurcze sama nie wiem.
Kamcia a te kamizelki to ja znalazlam tylko od 18 kg, takich mniejszych to nie ma chyba albo ja nie widze.
Dzieki dziewczyny za rady
Kattalina szkoda ze blizej nie mieszkasz, to bys wpadla z Bozenka na basen -
Nina no popatrz jaki ten świat mały ,moja ciocia mieszka na ul. Wysokiej w tych bloczkach przy samym jeziorze. Też myślałam o lipcu ale mówię zależy od kasy bo w tym roku chciałabym coś wynająć bo ciocia ma małe mieszkanko a nas gromada i tak ciężko jej tam się zwalić na głowę na kilka dni no i jak na dłużej to psa też musimy wziąć ,a to miasteczko turystyczne więc ceny w sezonie są niezłe ale może choć jakiś kemping
Nina83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPawojoszka, teraz pamiętam jak kiedyś pisałaś właśnie że byłaś z dziećmi w Bielawie 😃
Moja siostra na ul. Polnej. Dzieli nas jedna ulica Kasztanowa 😂 ale numer! Koniecznie musimy się zgadać! Ja mam ten komfort, że jadę do siostry i nas przenocuje, chociaż teraz chcę jechać z siostrzenicami więc będzie nas więcej a siostra ma dwa male pokoiki ( ona jest panienką) ale..druga siostra mieszka w Pieszycach pare km dalej, więc się jakoś podzielimy kto gdzie nocuje 😉 -
Przywędrowałam przypadkiem, ale temat koła to coś podpowiem 😉
Mamy takie:
https://www.decathlon.pl/koo-do-pywania-z-siedzeniem-baby-id_8545640.html
W środku ma zameczek żeby przedłużyć te majtki jak dziecko większe. Przedział wagowy 7-15kg. Sprawdza się super. Tylko rzeczywiście rączkami wody dziecko raczej nie dosiegnie 😉Sela lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Zosia wstała dzisiaj o szóstej, co bardzo mnie cieszy. O czwartej była zwyczajowa pobudka, ale tata pokołysał ją na kolanach i jeszcze zasnęła. Marzę o tym aby pora wstawania ustabilizowała nam się około szóstej.
U nas też jest mamizm, ale jeśli mama pozostaje zasięgu wzroku to tata też jest super.
Zosia od kilku dni zaczyna głośno krzyczeć natychmiast gdy tylko coś nie dzieje się zgodnie z jej wolą, a w nocy ma więcej pobudek. Nie próbuję odgadnąć przyczyny, czekam aż to minie.
Cola kciuki za egzaminy! Daj znać jak Ci dzisiaj poszło
Biedy ostatnio ten Twój Adaś, tyle się u niego dzieje.
Widziałam piekne nimfy: Uleńkę, Igę, Milenkę i Zosię z mamą
Igorek jaki elegancki! Od razu zwróciłam uwagę na kapelusz, u nas nakrycia głowy są zdejmowane w ciągu kilku sekund
Odnośnie koła nie pomogę, Zosia nie doświadczyła jeszcze akwenów większych niż wanna
Katy, co Ciebie, okres przyszedł?
Ja jestem tuż przed, pms zbytnio mnie nie gnębi, ale ciągle myślę o jedzeniu
-
Piotrek usnął w wózku
Patryk pac pac obudził braciszka
Braciszek z pół godziny krzyczał i płakał 😉
Najmłodszy niewzruszony korzystal na działce 😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2019, 07:07
kattalinna, Ewciaa83, Katy, pawojoszka, J.S, D_basiula, jangwa_maua, Mała Matylda lubią tę wiadomość