Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry,
Mania super, już widzę awanturę "dawaj to" kontra "dajta, dajta" 😃
Ja nie mam ciążowych przeczuć. Wręcz odwrotnie, zawsze jestem zdziwiona słysząc nowinę 😀
Pogoda znowu do tyłka, mam już dosyć wakacji, chcę do domu. Może dziś, najdalej jutro... -
nick nieaktualny
-
Mala Matylda, mi nienawisc do fotelika i gondoli tez utrudnila macierzynstwo, zazdroscilam wszystkim ktorzy wozili swoje dzieci bez zadnej awantury.
U nas obrot pomaga, wtedy sie uspokaja, nie wiem czy to kwestia tego ze serio moze mu byc zle przez to, ze ja tez nie moge jezdzic tylem, czy po prostu awanturuje sie dla zasady. Mysle ze sie nie dowiem, dopoki nie zacznie rozmawiac.
Mania super gada
Jestesmy w Rewalu, straszyli nas niepogoda a mamy piekne slonce. -
nick nieaktualnyKamcia, wow ciężarne kontrolują, współczuję. Chyba nie uwierzyli, że jesteś znowu w ciąży 😀 i musieli to zobaczyć. Ciekawe co byłoby jakby Cię nie było w domu.
Matko przypomniałyście mi jak bardzo bolał mnie kręgosłup od siedzenia cały dzień na łóżku i karmieniu co godzinę,jak patrzyłam z utęsknieniem przez okno, bo chciałam na dwór,a moje dziecko darło pape w wózku. Mam nadzieję,że drugi dzieć mi tego oszczędzi i będzie wzorcowy maluchem ☺
Byłam na wynikach, omg wydałam tyle kasy, że ogarnąć umysłem tego nie umiem. Jak mi babka powiedziała to myślałam,że z krzesła spadne. Skąd brać kase.
Wowka wracajcie już, ile byczyc się będziecie 😀 Macie swoją łódkę czy wypożyczacie?
Mania jaka zdolna ☺
Zuzia powtarza tata, mama,baba, jak wychodze z domu mówi tia tia( papa?). -
nick nieaktualny
-
Kamcia, szok 😲 dobrze, ze byłaś w domu. Ale pamiętam jak dwa lata temu mojego tate kontrolowali i oczywiscie nie bylo go w domu... szczesliwie mial recepte z apteki 😂
Gratuluję pierwszych kroczków, teraz się zacznie 😉
Kamcia, Asix, J. S sliczni chlopcy😍 a Mania-przodowniczka urocza 😊
Majowa, Katy wspólczuję niefajnych objawów ciążowych.
Dzisiaj mija nam 2 tyg po mmr, nie zaobserowalam goraczki ani wysypki, mam nadzieje ze juz nie bedzie tych atrakcji. Ale... moja córka ma teraz jakiś podły okres, bada granice?, wrzeszczy, kladzie sie z placzem na podloge, krzyczy zeby ja nosic... I tak cały dzien, no wykonczona jestem jej aktualnym zachowaniem, nie wiem skad ono 🔫kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Wariancja ja właśnie kilka dni temu sprawdzałam w necie jak sie zachowuje 15mce dziecko i tocka i tocke opis mojego, krzyki, rzucanie sie, wyrywanie, wymuszanie, zmiany nastroju itp. Poczytaj, ja sie uspokoilam ze to jednak normalne
kattalinna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo szok z tym zusem 😬 żeby ciężarne kontrolować 😳
Ja jak przez pół roku byłam na zwolnieniu lekarskim to nie miałam kontroli, ale po tym okresie przeszlam na świadczenie rehabilitacyjne które płacił ZUS i wzywali mnie, jeździłam do ZG na komisję lekarską. Przez rok bylam na świadczeniu i bylam trzy razy na komisji. Kontroli nigdy nie miałam i jestem w szoku ze kontrolują ciężarne 😐 -
Kamcia, dobrze, że akurat byłaś w domu. Bez podpisu pewnie trzeba by było pisać głupie tłumaczenia.
Majowa, mamy łódź znajomych, a nawet dwie do wyboru 😉 teraz jesteśmy już na motorówce, i jest webasto ❤
Współczuję wydatków, ostatnio też sobie przypomniałam ile wydawałam na leki i badania w ciąży. Brrr.
A w ogóle-mamy zęba! Prawa dolna dwójka. Mam wrażenie, że Skrzat szybko zaczął z zębami, a później przepuścił całą kolejkę forumowych dzieci 😃J.S, MajowaMamusia, kattalinna, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
Kamcia szaleństwo z tymi zębami. U nas całe 2 hehe
Feeva ale Maniula super mówi :-*
Nina dobrze, że już po... aż sama się boję. Leo co prawda teraz znowu chory także znowu przekładamy.
Z tą kontrolą z zusa to aż 2razy czytalam, bo nie mogłam uwierzyć. Matko, żeby ciężarne kontrolować!W końcu się udało...
-
Kamcia no to nieźle,też nie mają zajęcia w tym zusie tylko ciężarne odwiedzać.
My się szczepimy końcem lipca ,ostatnia szczepionka przeszła bez skutków ubocznych ,mam nadzieję że tym razem też tak będzie
U nas też 8 zębów ,co do histerii to Ula ma takie zagrania od może dwóch tygodni kładzie się na ziemi i rzuca po podłodze jakby miała atak padaczki ,urocza jest jak się złości,dzisiaj się rzucała na lodówkę,mam nadzieję że z czasem jej przejdzie jak zobaczy że nic tym nie osiągnie bo bym raczej wolała żeby tego uroku swojego nie rozwijała przy ludziach np. w sklepie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2019, 15:35
Nina83 lubi tę wiadomość