Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Pawie kiedyś mogłam i nie kupiłam a potem nie mogłam na siebie w lustrze za to patrzeć 😉 wzięłam wtedy samą magmę. Ogród mam 😊
JS, nie może to być mocno skomplikowane bo na pewno wiele kobiet zachodzi w ciążę będąc na macierzyńskim 🙂 fajnie, że jednak bierzecie pod uwagę.White Innocent lubi tę wiadomość
-
Edwarda, tak ale ja mam elternzeit wypisane na trzy lata, a moj pracodawca na moje miejsce zatrudnil kogos, kto dostal umowe, musialabym pisac pewnie prosbe o przywrocenie do pracy.
Ale nie zeby mi sie palilo, nie nie, dla nas to i tak za mala roznica wieku.
Kattalina, na macierzynskim tak pewnie, na dwa lata ja mam, a trzeci rok bezplatny, tutaj w DE wiekszosc idzie na dwa lata i maja ciagle placone. Tu zeby dostac maxierzynski trzeba miec ciagle zarobki przez dwanascie miescy a potem ta kwota z rocznego dochodu jest dzielona i z tego wyplacaja.
Chyba ze tu mozna tez przerwac wychowawczy, no nie mam pojecia, nie zaglebialam sie w to w ogole powiem szczerze 🤷🏽♀️Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2019, 12:14
-
Asix wrote:Też mamy pawie. Piękne są. Ładniejsze niż na zdjęciu w internecie
Asix, a jak Lulli?Asix lubi tę wiadomość
-
kattalinna wrote:Nie dołuj 😉 nie mogę już kupić kolejnej bo będę musiała kupić dwie. Muszę mieć parzyście 😉 chyba, że list byłby z uszami w kolorze pieluchy 🤔
Asix, a jak Lulli?
Od poniedziałku będziemy testować. Czekamy na paczuszkę
kattalinna lubi tę wiadomość
-
Witam się!
Katy gratuluję serduszka! Coraz bardziej Wam zazdroszczę, ale KATTALINNA, okres przyszedł, ciąży nie ma nie udało Ci się wywrozyc 😋😋 I nie kłamie jak Katy, mogę pokazać na dowód zużytego tampona, jak chcecie może być przy Klanie 🙈🤣
Berbecia współczuję strat ☹️
Wowka piękni Wy 😍
Igorek ❤️
Asix chyba spacerek się udał. A gdzie mniejsze dzieciątko?
U nas dziś 8doba po szczepieniu mmr, temperatura 38,5st zbita ibufenem. Innych objawów brak. Nawet humor dopisywal.
Ej ej co z Naszym spotkaniem 20 lipca?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2019, 17:24
Katy, Wowka lubią tę wiadomość
-
Berbecia, podobno tak, nie wiem dokladnie, ale moj pracuje juz 8 lat i po 5 latach dostal wykaz ile emerytury mu sie nalezy, takze mysle ze to moze byc prawda. Ja pracuje 4, takze nie wiem, nic nie dostalam jeszcze, ale tez dopiero zaczelam niedawno sie rozliczac, bo wczesniej nie musialam.
Feeva, wierzymy 😂😂😂😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2019, 17:43
-
Feeva dzieki, tez Ci wierze 😂
Dzisiaj prawie przywitalam sie z kibelkiem, ale udalo sie jakos powstrzymac, ogolnie cale przedpołudnie sie okropnie czulam
Jutro o 12.30 sa chrzciny mojego siostrzenca, obym sie lepiej czula..
Jechaliśmy dzisiaj z Kamciem autobusem pierwszy raz od dawna i byl bardzo zafascynowany ta podroza :p
Ja mam zdjecie Kamila z testem ciazowym tak wgl 😂😂😂 -
Ja też jestem za spotkaniem! Mała Matylda tylko pisała, że akurat są w tym terminie nad morzem, ale jak dla mnie mogą być dwa spotkania (lub więcej!) 😀
Ktoś jeszcze może chętny?
Kattalinna, Feeva, ustalmy szczegóły na priv. Jest jakiś sposób, żeby rozmawiać w więcej niż dwie osoby?
Feeva, ja też Ci wierzę na słowo 😀
Katy, poka to zdjęcie 😊Katy, kattalinna, Mała Matylda lubią tę wiadomość