Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Kattalinna ale do messengera trzeba się zalogować, czyli chyba trzeba mieć konto. Nie wiem, jak się wyloguje z tel i potem chce wejść to zawsze krzyczy o login.
Dziewczyny pomóżcie.
Mania od wczoraj temperatura, wczoraj dostała 2x ibufen, ok 14 i na noc o 20. O 5:30 dostała paracetamol w czopku, bo temp Była już ponad 38st,nie mogła usnac. Jak z tym dawkowaniem jeżeli się temperatura utrzymuje? Bo ibufen można 3x na dobę, więc jak na przemian teraz z tym paracetamolem to ogarnąć?
Edit 8:42 temp w pupie znowu 38st..Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2019, 08:43
-
Dokładnie, zbijanie temperatury powyżej 38,5. W przypadku podawania ibufenu i paracetamolu to co 2 godziny, nie częściej.
Feeva, konto na messengerze tak, na fejsie nie. Tylko nie wiem dokładnie jak to działa ale można. Mój brat ma takTanda lubi tę wiadomość
-
JS, chyba odwrotnie właśnie. Znajduje mi te osoby, które nie mają fb... znalazło mi je po kontaktach z telefonu, więc może te osoby dodały swój numer.
Wydaje mi się, że jeżeli w wyszukiwarce się wpisze mój telefon to się uda mnie znaleść 😊