Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Katy na ciebie to w dziale młodzieżowym trzebaby szukać 😂,ale poczekaj parę miesięcy dorośniesz do nich.
Mala Matylda kto by pomyślał że wymioty i biegunka to od ucha.
Ja mam dla maluchów łóżka takie 140 długie ,one mają taką budowę że już mają takie burty ,które zabezpieczają przed spadnięciem ale moja Ulka śpi w każdą stronę,pewnie by sobie głowę poobijala o te burty ,no i jak miała otwarte łóżeczko to zdarzało jej się w nocy wędrować po domu .Mała Matylda lubi tę wiadomość
-
Mimo że nfz dostalam 5 zdjęć Malgoni plus z serca jedno (20szt poszło o dokumentacji)
2d ale za to ładne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2019, 05:55
jangwa_maua, edwarda20, pawojoszka, Wowka, MajowaMamusia, kattalinna, Katy, wariancja, Cola87, Nina83, D_basiula, Mała Matylda, Sela lubią tę wiadomość
-
O rany, Mała Matylda, kto by pomyślał, że wymioty od ucha, szczególnie, że Zosienkę oglądał wcześniej lekarz. Zdrowia! 😘
Kamcia, piękne zdjęcia 💗 też bym chciała takie...
I też bym mogła się pozastanawiać, czy i jak zwolnić łóżeczko 😉 jeszcze się napatrzyłam na noworodka w poczekalni 😊
My po szczepieniu. Waga w przychodni 9.800g (coś moja waga kłamie). Wzrost 83cm. Udało się bez większego płaczu, naklejka z lwem skutecznie odwróciła uwagę 😉kattalinna, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOjej jakie śliczne foty Małgosi ❤
To i ja się pochwalę moim cudem ☺
Zdjęcie z ostatniej wizyty u mojej lekarki,wczoraj dostałam kilka ale mało wyraźne.
Mała Matylda, Zdrówka dla Zosi, biedna się nacierpiała, wiem co to za ból bo miałam obustronne zapalenie uszu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2019, 09:07
jangwa_maua, edwarda20, kamciaelcia, kattalinna, Katy, wariancja, D_basiula, Wowka, Mała Matylda, Ewciaa83, Nina83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyW ogóle to mam sporą rozbieżność między terminem porodu z OM, a z usg 😕 ponad tydzień. Lekarz kazał się tym nie martwić,ale jakbym miała mieć drugą cc, a wiadomo, że robią wcześniej to żeby potem się nie okazało, że urodze 3 tyg przed terminem.
Skrzacik dzielny pacjent ☺
Poszłam dzisiaj zapytać do przychodni kiedy moge umawiać na szczepienie,pani do mnie na koniec sierpnia! Tego jeszcze nie grali, 1 pielęgniarka od szczepień wraca z urlopu, ale idzie na urlop jedyny pediatria. Coś czuję,że ta przychodnia to jeden wielki niewypał, a druga obok nas ponoć jeszcze gorsza. -
To chyba bym musiała go upić i wykorzystać w dni płodne 😂. Mój tak się pilnuje, że nie ma bata. Myślę, że może jak bym mu zaczęła dużo gadać itd to może by i w końcu uległ. Powiedział że boi się że byłby syn (a nie chce).
-
Ach te urlopy
Rok temu szłam na przepyszne bułki z pieczarkami, te slynne gorzowskie, na pewno pamiętacie jak rozpaczalam że zamkniete przez urlop
Dziś po tym okropnym usg mieliśmy sobie wynagrodzic wrażenia buła...I co? Nieczynne do polowy sierpnia -
Wrócę do lozek
Bo zrobilam zrzut (Zuzia mnie nauczyla w tym tel) A nie pokazałam
Teraz wyrzucilam z obserwowanych wszystkie upatrzone łóżka ale też podobaly mi się te domki, zwłaszcza taki zabudowany z każdej strony z oknem i drzwiami
Jednak byly do 140cm A chcialam trochę wieksze
Następne dostaną piętrowe łóżko i znajdzie się miejsce na biurko do szkoly hihi
Pokój Malgoni pomalowany, mąż zyrandol montuje
Ale nie wiem kiedy skończymy...jutro służba
W niedzielę służba
A w sobotę przyjadą rodzice Zuzi (wywioza ją na obóz w Polskę 😭😭😭 )
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2019, 05:56
Katy lubi tę wiadomość
-
Moze urosne na tyle zeby mi nie wisiały w kroku 😂
Jakie piekne zdjecia z usg 😍😍 mam nadzieje, ze ja we wtorek tez jakies dostane :p
Zrobiłam sobie dzisiaj spacer z Kamilem prawie 8km, ledwo doczlapalam do domu 😂 A on mnie jeszcze zszokowal bo w pierwsza strone cos cicho bylo w wozku, zaglądam, a on spi, nie spal w wozku dobre kilka miesiecy xd Az musialam uwiecznic
My u Kamila damy tapetę i na jednej ścianie naklejke z miarka :p
A wgl Kamil zaczal w koncu trafiac lyzka do buzi, wiekszosc mu spada zanim dotrze do niej, ale juz bardzo ładnie mu idzie 😍
Edit. Sorki za brudny wozek, ale wczorajsza ulewa dala mu popalic pomimo tego, ze byl pod daszkiem..Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2019, 20:28
pawojoszka, kamciaelcia, wariancja, kattalinna, Wowka, Mała Matylda, Sela lubią tę wiadomość
-
Taaaaa
Żyrandol........
Wiekszego spiecia nie mogł zrobić-wysadzilo korki. Ale nie te w mieszkaniu...o nie nie!wysadzilo główny, na klatce schodowej...nie nie nie . Nie wysadzilo. Spalilo! Spalilo i drugi. Zrobił na krótko i to wysadzilo!A teraz-gdybym nie spytala nawet bym nie wiedziala-jedzie na jednostke...nie da się z nim żyć. No nie da! -
Oj jakie cudne zdjęcia USG! Małgosia jaką już duża! Majowa gratuluję zdrowej dzidzi, która prawdopodobnie będzie dziewczynka Mała Matylda dużo zdrówka dla Zosi, oby szybko minęło wszystko Kamcio jak słodko śpi Wieka to Skrzacik wysoki i szczuplutki! Mój też wysoki ale mase ma 😁AM nadzieję że trochę przystopuje
kamciaelcia, Wowka, Mała Matylda, Katy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMąż zwariował 😆 zrobił liste imion dla dziewczynki i kazał mi wybierać😆 zaznaczył że to są wszystkie,które mu się podobają, innych nie chce. Mówi dzisiaj do Zuzi, czy wie,ze będzie miała siostrzyczkę i będą sobie lalki zabierać 😀
Wowka, Cola Cię przechrzciła na Wieke, ostatnio na Wisłę😂 ah te słowniki.Cola87, kattalinna, Wowka, Mała Matylda, Katy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNadrobiłam 😊 🤗
Jakie cudne zdjecia z USG 😍 aż się wzruszyłam 😚
Małgosia to już kawał babki 😋😚
Majowa gratuluję córci!
Mała Matylda, dobrze, że już wiecie co jest przyczyną dolegliwości u Zosi. Zdrówka dla bidulki 😘
Katy, a widzisz Kamil potrafi zaskoczyć 😂😂 wcześniej pisałaś, że nue potrzebujesz rozkładanego wózka bo nie śpi na spacerach 😂😂 Słodki jest Kamcio 😍
U nas już spokojniej. Mąż wciąż w szpitalu i wstępnie ma wyjść wtorek/środa.. wstępnie bo jak się uda to z neurologii przeniosą go odrazu na oddział rehabilitacji... wiec może jeszcze z trzy tygodnie nawet tam być 😕 długo, za długo ale jak ma pomóc to niech będzie 😢
Póki co wciąż ma niedowład, ale to dopiero nie cały tydzień po udarze więc za krótki czas ale będzie wszystko ok ☺️
Zosi wyszła w końcu dwójka prawa dolna i chyba kolejne się pchają, bo ślinotok i wszystko bierze do buzi, lekki katar i ogólnie rozdrażniona. Śmieszna jest taka 😁 zaczyna coraz więcej mówić. Ostatnio odwiedzila nas moja siostra i poprosilam ją żeby chwilkę spojrzała na Zosię a sama pobieglam na górę zanieść pranie. Zosia stała z moja siostrą przed schodami i wolała mnie będąc już ba granicy płaczu, schodzę na dół a ona z takim szerokim uśmiechem rzuca mi się na szyję i mówi " maaaama!! Kocham!!" I daje mi buziaka. Booożee! Jakie to było słodkie!! Co chwilę mówi kocham 😂kattalinna, Wowka, pawojoszka, Mała Matylda, Katy lubią tę wiadomość