Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKaty, śliczne masz te włosy! A Kamil to kopiuj/wklej Ty!😃
Ohh 😍 Marysia! Jaka duża i śliczna 😊 nigdy bym nie powiedziała, że tyle waży! Zosia waży 12kg i jest dość wysoka a wygląda bardziej tęgo (😕) od Mani 🤔
Chorowitkom, duuużo zdrówka 😙😙😙Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2019, 21:35
Katy lubi tę wiadomość
-
Zdrowia dla wszystkich.
Katy śliczne masz włosy takie zdrowe.
Cisza na tym forum. Normalnie nie ma co czytać.
Moja jutrzejsza wizyta u gin przepada no bo mój cudowny okres sobie o mnie przypomniał😒.
Katy lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, wpadlam na chwilę się zameldować. U nas tragicznie od nd po południa gorączka nas nie opuszcza praktycznie. Spadnie po lekach trochę i po 4-5 h znów rośnie. Najmniej to chyba 37.3 było raz ma lepszy humorek j psoci a raz płacze, marudzi. Masakra, wczoraj w ogóle nie spalam, a rano do pracy( mąż z nim zostaje) to się poryczałam. Już bym tak chciała żeby tą gorączka odpuściła...u lekarza wczoraj byliśmy, gardło czerwone. Jutro też idziemy już do naszej pediatry.
-
Duzo zdrowka dziewczyny dla maluszkow. Bardzo wspolczuje 😓
Katy, slicznie, ale nie wygladasz absolutnie na swoj wiek
My dzis mamy sesje zdjeciowa, bo dostalismy na roczek ale oczywiscie ja zapomnialam o tym 😂
Oczywiscie pochwale sie efektem, mam nadzieje ze syn bedzie sie sprawowal 😂
Kattalina, jak tam brwi? Goja sie? ☺️Katy lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry.
Cola ten twój urwis to jak już choruje to porządnie oby szybko lekarze opanowali to jego chorowanie .
U nas starszaki już lepiej choć jeszcze pokaszluja ale Ulka idzie zaraz do lekarza bo tak kaszlała pół nocy że nie ma innej opcji ,jeść też nie bardzo chce jak znam życie antybiotyk pujdzie w ruch -
Cola to. Chyba macie to. Co u nas. Dopiero wczoraj goraczka opuściła, w nocy juz w koncu lepiej.. Teraz zaczął sie mocniejszy katat i pokaszliwanie. Jutro idziemy sie odsłuchać..
Zdrowka 😘
Katy piękne wlosy 😉Katy lubi tę wiadomość
-
U nas masakra bardzo mało pije, je też kiepsko...gorączka szybko nawraca po lekach, jutro kontrola u naszej lediatry ale już dziś dzwoniłam do niej o tą gorączkę, bo mnie to już lekko przeraża. W dodatku ten katar przez który nie moze oddychać 😭 no i jeszcze mam bardzo napięte relacje z mężem, wczoraj nawet nie przyszedł z nami spać...