Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień doberek
Moja mała oszalała jak spała zawsze tak do 9 czasem 10 tak teraz 6.30 pobudka i do tego z gołą pupą☺.
Piekę właśnie ciasto ze śliwkami bo mi się nudzi😆 a to zawsze lepsze niż kupne.
Mój małż wybył z domu o 9 i jeszcze nie dotarł. A ja mam zaplanowane zakupy.
Aha a ja lubię być w ciąży pomIMO tego że mój organizm tego nie lubi.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2019, 11:34
-
Jangwa, udanej walki, trzymam kciuki!
Też nigdy nie miałam dość ciąży na żadnym etapie 😊 chciałam urodzić tylko ze względu na upierdliwą służbę zdrowia 😉 ciąża fajna jest chociaż też jakiegoś mistycznego wymiaru dla mnie nie ma, tak jak kp.
Pawojaszka, jestem w pełni świadoma że obecne wyrażanie histerii to tylko ćwiczenia.
Dziś, spontanicznie prawie bo się zwolnił termin, zrobiłam sobie brwi i kreski 😁 nigdy nawet henny nie miałam więc śmiesznie. Ale to przez Wowkę jakby co 😉 nie było mnie w domu 3 godziny, podobno nawet się nie zająknęła. Przyjechała po mnie z tatą, całą drogę spała, zbudziła pod blokiem. Tylko przekroczyliśmy próg mieszkania, ni z tego, ni z owego płacz i grochy łez, tragedia okropna. I tak co chwilę mniej lub bardziej... -
Kattalina, naprawde nigdy nie mialas henny a masz permanentne? Wow! Jak odczucia? Bolalo?
Ja wlasnie jade w nastepna sobote na odswiezenie mojego permanentnego brwi ☺️
Bedziesz zadowolona, ja jestem baaardzo, teraz mi sie rpzody lekko wytarly i mam bardziej onbre niz powinno byc na serio, takze ciesze sie ze jade na odswiezenie ☺️Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2019, 16:49
-
My po weselu, Kamil juz spi :p Imprezowy chlopak z niego, tylko muzyke mu puścić to by tanczyl i tanczyl, szkoda, ze u kogos na rekach 😂 Rodzice tez cos tam potanczyli :p Matka sie nazarla xd Kamil nie wolal cyca ani razu, 7h to nasz rekord, ale ledwo do domu dotarliśmy to bylo "cyca, lulu" :p
Edit Pewnie jakość kiepska, ale tak Kamila tancowal, ze mna tez sporo potanczyl xd
https://youtu.be/a8hdxQ8o-R4
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2019, 20:18
kamciaelcia, pawojoszka, kattalinna lubią tę wiadomość
-
Katy oj chyba sobie twój kawaler zrobił z mamy zabawkę ,tu poskubie do spania ,tu smoczus z cyca ,oj będzie płacz jak mamy zabraknie. A tak szczerze to ci zazdroszczę że tak długo karmisz szkraba ,też bym tak chciała,może się uda następnym razem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2019, 20:29
-
JS, naprawdę 😁 od jakiś dwóch lat lekko maluję brwi, na hennę wybieram się od wieków. Ba, regulację ostatnio miałam przed ślubem czyli 5 lat już z hakiem 😉 teraz pojawiła się okazja po prostu to skorzystałam 😊 bolało jak cholera 😱 znieczulenie co chwilę trzeba było poprawiać. Z powiekami było dużo lepiej. Ogólnie efekt mi się podoba, delikatne to wszystko, a i tak będzie bledsze. Tylko kilka dni chodzenia w okularach...
Katy, fajna zabawa 😊
Pawojaszka, ja zazdroszczę tym, którym dzieci się odstawiły od cyca same 😉J.S lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny doświadczone proszone o porady.. Zosiq ma goraczke, pierwszy raz o takim przebiegu ze podaje lek ktory działa na 4 h i goraczkw zaczyna rosnąć.. Teraz po 4 h miala prawie 38, nic nie podalam, z nadzieją ze moze zacznie sie to stabilizowac,a zaraz zrobilo sie 39..przeraza mbie to. Podalam nurofen. Ogolnie to naprzemiam daje, z paracetamolem. Teraz tez zimne oklady. Oprocz tego furczacy katar, ale oddycha przez nos. Widac tez trojki jej dokuczaja. Czy taka temp to moze byc od zębów czu raczej to infekcja??
-
Kattalina, az jestem w szoku, ze powieki mniej bolaly niz brwi. Ja ostatnio mialam robione bez zneczulenia, teraz juz sie tak nie dam, o nie 😂 Niezbyt przyjemne to prawda, ale mam porownanie do tatuazu na ciele np na plecach to brwi to przyjemnosc 😅
A jak masz robione? Ombre, czy jakie?
Mi sie kreski podobaja, ale ja nigdy nie potrafilam sie pomalowac rowno i ladnie 😂