Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Też się śmiałam z Patryka ale jednak to 3 piętra
Kładzie się i nie uważa na głowę (cwaniak Piotrek szybko nauczyl się jak się rzucac ale nie uderzyć)
Stąd kaptur na głowę szybko zarzucalam
W dodatku krzyczał i kopał 😉
Z piotrusiem czekam...siadam na krawężniku i czekam na moment do negocjacji...czasem 3min czasem 30min jak ostatnio pod biedronka 😉
Ale u Piotrka to nawraca
Właśnie na 2 i 3 latka -
J s.
Ty nie musisz juz odpieluchowywac skutecznie
Ważne że wolą
Że coś wie
Sadzasz i coś wiecej zrozumie
Ale on jeszcze robić na nocnik nie musi
I kupa to na pewno nie pierwszy cel
U nas był nawet moment zaparc nawykowych-Piotrek siku robil, kupy panicznie się bal... -
Nynka, niestety.Dzisiaj sie wycwanilam i naciagnelam legginsy ciazowe po same cycki i nie mial dostepu :p chociaz gmeral uparcie 😂
Kamcia, wspolczuje histerii :p u nas jeszcze az takiej nie bylo, tylko rzucanie sie na rekach jak chcialam za wcześnie z placu zabaw go zabrac xd
Edit. Chyba zaczelam czuc ruchy dzidzi :pWiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2019, 21:40
-
White, Nynka, ja chodziłam tylko do przedszkola do starszakow ale przez całą moją edukację moja mama wysłuchiwała na wywiadówkach pochwał pod moim adresem, byłam mega grzeczna, uprzejma i w ogóle wzór. W domu totalnie odwrotnie. I tak mi zostało... Powodzenia!
Histeria jest i u nas. Głównie siadanie i uderzanie czołem o podłogę. Za każdym razem mówię jej, że odstawia amatorszczyznę i że lepiej jest się położyć i machać kończynami 😉 ciszę się, że jeszcze mogę wziąć pod pachę i iść dalej. Na mnie wrażenia to nie robi, ja byłam lepsza w te klocki 😉 -
Dzień dobry.
Kattalina poczekaj ,trening czyni mistrza, jeszcze ci taką szopkę odwali że ci szczena opadnie w końcu ma to w genach.
U nas teraz jakoś nie ma ataków złości ,wcześniej rzucała talerzami że stołu,Patryka trudno wyprowadzić z równowagi ale jak już to raczej rzuca się z pięściami ,Szymon bije i gryzie a Aśka trzaska drzwiami,kardy ma swój styl .
Katy dla ciebie zaczyna się najfajniejszy czas ciąży, dla nas powoli zaczyna się kończyć. Jeszcze z miesiąc i zaczniemy marudzić że mamy dość i już chcemy urodzić.