Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Obcinam najczęściej na raty. Mówię, że teraz trzeba obciąć i zrobimy ciach ciach bo ma długie pazury. No o robię 😊
Z tym rozumieniem to najbardziej byłam w szoku jak jeszcze była na etapie raczkowania, może nawet ciut wcześniej, gdy mówiłam "napij się wody, gdzie Twoja butelka?" a ta bach i czołgała się żeby się napić. I drugie "gdzie jest Pucio, daj Pucia" to normalnie dawała książkę (bo pucio to była książka po prostu). A to wszystko z pół roku temu także teraz to nic wszystko 😂
Edit: sorrki, że nie hiperłącza ale mi się nie chce bawić, za dużo tego 😉
https://youtu.be/28KmmWQ9kaw
https://youtu.be/nK2S-J4asXA
https://youtu.be/GsmmWSaWL2w
https://youtu.be/nGVA4CSe0T4
https://youtu.be/rgqw71Bw_HM
Edit 2: no dobra, pobawiłam sięWiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2019, 21:12
Cola87, Nina83, Katy, Wowka, J.S, kamciaelcia, wariancja, D_basiula, Magda33 lubią tę wiadomość
-
Jaka pomocna Bożenka 😍 Kamil tylko wyciera po sobie tacke od krzeselka i siebie xd
Co do paznokci to u nas to jest wyczyn obciac mu, moge Wam pokazac drastyczne zdjecie mojego brzucha, jak mi Kamil zalatwil xd
Dzieciaki już naprawde bardzo rozumne, nic tylko sie cieszyc:pkattalinna lubi tę wiadomość
-
A propo rozumienia i kojarzenia. Zosia w zlobku jak tylko wchodzi Pani ktora rozdaje obiad to wola ammm amm 😂😂😂 pomimo ze wchodzi bez garnkow i talerzy.. Ale juz wie kto daje szame, wiec nie zginie 😂😂😂
Wowka, kattalinna, pawojoszka, Magda33 lubią tę wiadomość
-
Berbecia, współczuję przejść z włosami, i Tobie,i włosom. Ja całe życie farbuję sama - jak się czepię jednej farby tak latami nie zmieniam 😉 obecnie jedna czeka od kilku miesięcy bo boję się kłaść na głowę, że już łysa zupełnie będę. Za tydzień jedziemy na chrzciny i zastanawiam się czy dalej udawać, że ten odrost to sunbre, gdyby nie siwe to byłoby łatwiej 😉
-
Kattalina ja też zawsze Farbowałam się w domu ale miałam wtedy czerwone włosy i nic się nie działo. Od kiedy zmieniłam kolor to parę wpadek zaliczyłam. Ale stwierdzam że w świetle dziennym ładnie wyglądają.
kattalinna lubi tę wiadomość
-
Dobry,
Ania jest bardzo pomocna ❤
Paznokcie po prostu obcinam. Czasem ratuję sytuację świnką Peppą i gra muzyka. Wcześniej jak były jazdy obcinaliśmy na śpiocha, w tym pierwszym najmocniejszym śnie.
Ja nie umiem sama zafarbować włosów. Zawsze mi wyjdą jakieś jaja 😃 wolę dac zarobić fryzjerowi, a w ogóle tego co wymyślił te ombre i sombre to powinnam wycałować po stopach 😃
Wpadłam wolną chwilą, bo spodziewałam się korków, a rodacy mnie zawiedli i siedzę teraz jak kołek bez sensu w samochodzie 😃
Miłego dnia Wam życzę, ja wrócę dziś bardzo późno i pewnie padnę na twarz... -
nick nieaktualnyWowka w takim razie miłego dnia, oby szybko Ci minął.
Ania jaka gosposia ☺
Z paznokciami do tej pory nie było problemu,brałam na kolana i obcinałam od zawsze na żywca 😀 teraz jakieś łaskotki ma, no ale żeby przez sen wyrywać stope to już przesada 😆
Zuzia jeszcze kojarzy,ze jak domofon pika to znaczy, że zaraz tata przyjdzie. Stoi pod drzwiami i mówi tata, a jak mąż wejdzie do domu to jest mega radość, głośno go woła i obowiązkowo musi wziąść na ręce ☺
Wczoraj wzięłam ją na kolana i mówię "przytul mamę" a ona tata 😀,ja mówie mama,a ona tata tata tata i się śmieje 😆 agentka mała. Tyle radości z tych naszych urwisów.kattalinna, Wowka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzy w tym wieku są jakieś skoki?😱😱 jestem na skraju zdrowia psychicznego😱
Ja Was podziwiam, te które siedzą z dziećmi w domu, ja odliczam czas do pracy...serio. Nie wiem co w niego wstapilo, jest nieznośny 😢 o wszystko jest wrzask, płacz, histeria. Wszystko! Że je, że nie je, że sam, że ja karmie. Że na dwór, że do domu, że myć ale jednak nie....kuzwa nie ogarniam.
Wstaje rano i wrzask a ja depresja że dopiero 8 i jeszcze tyle dnia....
Pozalilam sie i zapomnialam co pisały.. nadrobie bo terrorysta wstal -
U nas kolejne ofiary epidemii najgorsze że Ulke rozłożyło to znaczy że szczepienie znowu odwleczone będzie,a co gorsza to padło też na mnie ,czuje się jakby mnie czołg przejechał a mój właśnie będzie od wtorku zaczynał maraton w pracy bo zostanie sam ,jego zmiennik jedzie do córki do Anglii,tak że do wtorku mam czas żeby się wychorowac. Paweł od poniedziałku idzie na oddział ,byliśmy dziś u lekarza i stwierdził że tak najlepiej ,porobią mu badania , ciągle chłopaka boli brzuch,ja rozumiem że leczymy pasożyty ale nie może dziecko bez przerwy na nosie jechać i dowiedziałam się że ostatnia szansa bo oddział w przyszłym tygodniu zamykają ,nie wiem czy tymczasowo czy na stałe . Naprawdę mam obawy o ten nasz szpital czy ja wogole będę mieć gdzie rodzić a ja daleko jechać nie mogę bo na trasie urodzę .
-
Pawojaszka, na co jak na co, ale na nudę to Ty nigdy sobie nie ponarzekasz... Zdrowia dla Was!
JS, zapomniałam Ci odpowiedzieć. Fotel fajny, nie wiedziałam, że są rozkładane dla dzieci. Korzystacie z tego rozkładania? A słuchawki wypożyczyłam raz, mam ogłoszenie na fb bo olx mnie ciągle blokował. -
Pawojoszka łącze się w bólu, mnie też łapła krtań i zatoki. Najbardziej musze chuchać i dmuchać na syna żeby się nie rozchorował bo początkiem października ma operacje usunięcia migdałów.
Nie wiedziałam że wywiadowka może trwać 2 godziny. Milena dała popalić babci pod moją nieobecność. -
Kattalina jak powtarzam moim dzieciom,inteligentny człowiek nigdy się nie nudzi. Ale chyba żadna mama na nudę nie może narzekać , dzieci potrafią dostarczyć nam wrażeń
Berbecia polecam Ibuprom zatoki fantastycznie działa na ciężka głowę,zatoki i inne takie ja niestety nie mam takiego komfortu żeby się nalykac prochów,mi tylko magiczny paracetamol pozostajeWiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2019, 21:26
-
nick nieaktualnyDobry wieczór 😙
Ja dziś zalatana, zamawialismy okna, szukaliśmy drzwi i na koniec zebranie u syna w szkole które trwało ponad 2h 😒
Bożenka 😍😘 mama, doczekałas się pomocniczki i to jakiej słodkiej 💞
Zośka tez mi pomaga, wszystko wyciera.. najlepiej moimi ciuchami 😒
Pawojoszka, biedna ty i biedne twoje chorowitki 😗
Majowa, jak tam u gina? Jak dzidziuś? 😋Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2019, 21:26
kattalinna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNiby doczytalam ale pamietam kilka rzeczy...
Zazdraszczam koncertu, nie dla Korteza może ale ogólnie wyjścia...
Berbecia współczuję rewolucji na włosach, zastanawia mnie cóż to za mieszanka że wyszły takie kolory?
Ja farbuje sama, ale ja na ciemne wiec nigdy nie miałam kolorowej głowy no i ja przez większość czasu kładę henne, teraz też po roku wracam do hennowania💪
Paznokcie tylko przy odpowiedniej muzie...
Filip sprząta owszem, podloge czysci każda szmatką łącznie z moimi ciuchami, wszystko dosłownie wyrzuca do kosza, i "zamiata"....
Pawojoszka to dopiero szpital ma, ja na jedno narzekam a u Ciebie? Tak myślę, że wtedy bym zwariowala...🤔
Jakieś nowe cieżaróweczki doszły?😉 -
Nina ja też też dziś zamawiałam drzwi wejściowe i powiem ci że dokonywanie wyboru nie jest moją mocną stroną ,biedny sprzedawca miał do mnie masę cierpliwości ,na szczescie się udało.
U nas jeszcze nie było zebrania ,w przedszkolu jest 16 tego a w szkole nawet jeszcze nie wiem
Nynka u nas dodatkowo większość chorych to faceci a wiesz jak to bywa z facetami i katarem. Z chorobami jest tak samo jak ze wszystkim ,hurtowe rozdanie leków ,tak samo jak z jednym tylko rządkiem razy ileś tam no i małe dziecko potrzebuje więcej opieki niż dwunastoletni byk.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2019, 21:47
Nina83 lubi tę wiadomość