Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKattalina,ja widziałam że moja bratowa używała przy 2 dzieci 😁 Nasz był nieudany, a poza tym było ciepło to się nie przydał, a teraz na luty jakoś mi się wydał niezbędny.
J.S. kamerka tylko ma funkcje obrazu czy jak dziecko płacze to też słychać? Jakiej firmy polecacie nianie, nie za miliony oczywiście?
Po miesiącu mamy wkładkęWiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2019, 07:16
kattalinna, Katy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Serio? Haha dla mnie on jest malutki :p chociaz jak ten tunel zniknie to sie miejsca troche zrobi
Ja musze myśleć nad spiworkiem do wozka dla Kamila bo w zeszłym roku nie kupilam bo w wozku prawie nie jeździł, a teraz to juz musze..Polecacie jakies? :p
Kamil mnie zarazil katarem niestety:/
W ogole mamy dzisiaj 4 rocznice z narzeczonym, niby malo, ale przez to, ze mamy juz Kamila wydaje sie jakos wiecej xdWiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2019, 20:26
-
nick nieaktualny
-
https://allegro.pl/oferta/xblitz-kinder-niania-elektroniczna-z-kamera-6988257283
Ten. Mój to zanim coś kupi to siedzi i studiuje czy warto. 😂 Więc cena względna i parametry.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2019, 21:42
MajowaMamusia lubi tę wiadomość
-
jangwa_maua wrote:https://allegro.pl/oferta/xblitz-kinder-niania-elektroniczna-z-kamera-6988257283
Ten. Mój to zanim coś kupi to siedzi i studiuje czy warto. 😂 Więc cena względna i parametry.
To ja nawet nie wiedziałam, że mam podróbę, myślałam że po prostu mam kamerkę z Chin. A tu proszę 🙈
https://s.click.aliexpress.com/e/MbmkdA7e
Ja mam taką i właśnie miałam pisać, że jak dla mnie to rewelacja. Nie chciałam mieć kamerki po WiFi, ta się spisuje na medal. Bateria trzyma koło tygodnia, reaguje na dźwięki z pokoju dziecka, można do dziecka mówić przez monitorek, puszczać kołysanki, obraz w nocy bardzo dobry. Ogólnie polecam 😊jangwa_maua, MajowaMamusia lubią tę wiadomość
-
U nas drugi dzień na antybiotyku i od rana bez gorączki. Rano było jeszcze 38, potem już nic. Mam nadzieję że już będzie coraz lepiej. W przyszłym tyg kontrola. Będzie miał dwa tyg przerwy od żłobka Kamcia u nas jak mały miał 37 z groszem to panie mi powiedziały dopiero jak odbierałam go po pracy, nie ściągały mnie wcześniej bo oprócz tego był ok. A jak nie chciał spać to siedział z paniami i jeszcze jednej zjadł jej kanapkę ;p dobrze że potem już spał 🤣 Kattalina my mamy papcie Fiorino. Drogie, ale bardzo sobie chwalę. Jangwa dużo zdrówka dla Was!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2019, 23:28
-
Mnie calkiem chorobsko rozkłada, z leków to chyba tylko paracetamol moge..obym tylko Kamila od nowa nie zarazila :p
Wieczorem sobie zrobilam mleko z miodem i czosnkiem, ale zdazylam sie napic lyka i Kamil sie obudzil, nie moglam go w ogole odlozyc bo plakal strasznie wiec jak w koncu sie udalo to wolalam isc spac xdWiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2019, 05:15
-
nick nieaktualnyJangwa, jak długo trzyma bateria? Widziałam, ze ma dobre opinie, tylko cena mnie troche odstrasza, ale zawsze można poszukać używanej (tylko, żeby na popsutą nie trafic z moim szczęściem).
White, wczoraj przeglądałam kamerki na ali, ale widziałam większość polecanych takich, które łączą się z telefonem, a ja właśnie wole z monitorkiem. Mam opory przed zamówieniem sprzętu z ali, że mi jakiś bubel darzą, ale jak polecasz, to muszę rozważyć.
Omg co ja się urobiłam w nocy, obudziłam sie o 2 i koniec, nie mogłam spać, tysiące myśli, zaczęłam się martwić, jak to wszystko będzie, jakaś depresja nocna mnie naszła, wszystkim się martwiłam Tysiąc razy sie przewróciłam z boku na bok, siku, pić, do 4 jeszcze nie spałam, a o 5 Zuzia zaliczyła pobudkę z płaczem, na szczęście usnęła szybko. -
nick nieaktualnyKatalina, co do butów, to ja polecam renbut, miałyśmy sandałki i na teraz też kupiłam buciki tekstylne z tej firmy, dobre, jak dziecko ma wysokie podbicie.
Katy, gorąca herbata z miodem i cytryną, moczenie nóg w wodzie z solą kuchenną mi pomaga, ale nie wiem, czy w ciązy można moczyć w bardzo ciepłej wodzie.