X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majowe mamy 2018
Odpowiedz

Majowe mamy 2018

Oceń ten wątek:
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 19 września 2019, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattalinna
    My mamy i renbuty i Befado, jak sandałki, zależało mi na skorzanej wkladce

kattalinna lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 19 września 2019, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katy, mieszkanie w domu zdecydowanie zaburza perspektywę 😂 Ty chyba nie widziałaś małego pokoju 😂

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2019, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattalina,ja widziałam że moja bratowa używała przy 2 dzieci 😁 Nasz był nieudany, a poza tym było ciepło to się nie przydał, a teraz na luty jakoś mi się wydał niezbędny.

J.S. kamerka tylko ma funkcje obrazu czy jak dziecko płacze to też słychać? Jakiej firmy polecacie nianie, nie za miliony oczywiście?

Po miesiącu mamy wkładkę

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2019, 07:16

kattalinna, Katy lubią tę wiadomość

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 19 września 2019, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajnie ta wkładka wygląda. Jakieś mocowanie od góry jest?

age.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 19 września 2019, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamerka jest z dźwiękiem
    Nawet zwrotnym 😉

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2019, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ma mocowanie przez pasy na górze i na dole,tylko nie wiem jak to dobrze zamocować 🙈

• edwarda20 Autorytet

Wysłany: 19 września 2019, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kattalinna wrote:
    Katy, mieszkanie w domu zdecydowanie zaburza perspektywę 😂 Ty chyba nie widziałaś małego pokoju 😂
    Dokładnie to samo mialam powiedziec ;)

kattalinna lubi tę wiadomość

dqprqps6kaqxmc83.png
  • Katy Autorytet

Wysłany: 19 września 2019, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Serio? Haha dla mnie on jest malutki :p chociaz jak ten tunel zniknie to sie miejsca troche zrobi ;)

Ja musze myśleć nad spiworkiem do wozka dla Kamila bo w zeszłym roku nie kupilam bo w wozku prawie nie jeździł, a teraz to juz musze..Polecacie jakies? :p

Kamil mnie zarazil katarem niestety:/

W ogole mamy dzisiaj 4 rocznice z narzeczonym, niby malo, ale przez to, ze mamy juz Kamila wydaje sie jakos wiecej xd

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2019, 20:26

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
  • jangwa_maua Autorytet

Wysłany: 19 września 2019, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam nianie xbitz.

Aniołek - 27.11.2014 7/8 tc <3
    km5sgu1r1ftv47br.png
    ex2bupjyemen7jnh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2019, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jangwa, jaki model konkretnie?

Też myślę nad kupnem śpiworka, nie ma w wózku okrycia na nóżki i tak się zastanawiam, czy nie będzie zimno bez niczego.

• jangwa_maua Autorytet

Wysłany: 19 września 2019, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://allegro.pl/oferta/xblitz-kinder-niania-elektroniczna-z-kamera-6988257283
    Ten. Mój to zanim coś kupi to siedzi i studiuje czy warto. 😂 Więc cena względna i parametry.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2019, 21:42

MajowaMamusia lubi tę wiadomość

Aniołek - 27.11.2014 7/8 tc <3
    km5sgu1r1ftv47br.png
    ex2bupjyemen7jnh.png
  • White Innocent Autorytet

Wysłany: 19 września 2019, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jangwa_maua wrote:
    https://allegro.pl/oferta/xblitz-kinder-niania-elektroniczna-z-kamera-6988257283
    Ten. Mój to zanim coś kupi to siedzi i studiuje czy warto. 😂 Więc cena względna i parametry.

To ja nawet nie wiedziałam, że mam podróbę, myślałam że po prostu mam kamerkę z Chin. A tu proszę 🙈

https://s.click.aliexpress.com/e/MbmkdA7e

Ja mam taką i właśnie miałam pisać, że jak dla mnie to rewelacja. Nie chciałam mieć kamerki po WiFi, ta się spisuje na medal. Bateria trzyma koło tygodnia, reaguje na dźwięki z pokoju dziecka, można do dziecka mówić przez monitorek, puszczać kołysanki, obraz w nocy bardzo dobry. Ogólnie polecam 😊

jangwa_maua, MajowaMamusia lubią tę wiadomość

dqprk6nlms3rllhb.png
    3i49k6nljfqm9pc5.png
  • J.S Autorytet

Wysłany: 19 września 2019, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz tu kiedys pisalam tez mam xbilitz i polecam

<3
    mhsvqps6hiiqioin.png
  • Cola87 Autorytet

Wysłany: 19 września 2019, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas drugi dzień na antybiotyku i od rana bez gorączki. Rano było jeszcze 38, potem już nic. Mam nadzieję że już będzie coraz lepiej. W przyszłym tyg kontrola. Będzie miał dwa tyg przerwy od żłobka :( Kamcia u nas jak mały miał 37 z groszem to panie mi powiedziały dopiero jak odbierałam go po pracy, nie ściągały mnie wcześniej bo oprócz tego był ok. A jak nie chciał spać to siedział z paniami i jeszcze jednej zjadł jej kanapkę ;p dobrze że potem już spał 🤣 Kattalina my mamy papcie Fiorino. Drogie, ale bardzo sobie chwalę. Jangwa dużo zdrówka dla Was!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2019, 23:28

qdkk2n0ahanlnmk1.png klz9ej28mp9ifznz.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 20 września 2019, 03:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    edwarda20 wrote:
    Dokładnie to samo mialam powiedziec ;)
    O Tobie pomyślałam choć nie pokazywałaś chyba Waszego metrażu 😉

age.png
  • Katy Autorytet

Wysłany: 20 września 2019, 05:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie calkiem chorobsko rozkłada, z leków to chyba tylko paracetamol moge..obym tylko Kamila od nowa nie zarazila :p
    Wieczorem sobie zrobilam mleko z miodem i czosnkiem, ale zdazylam sie napic lyka i Kamil sie obudzil, nie moglam go w ogole odlozyc bo plakal strasznie wiec jak w koncu sie udalo to wolalam isc spac xd

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2019, 05:15

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 20 września 2019, 06:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katy, paracetamol i babcine sposoby

Katy lubi tę wiadomość

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2019, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jangwa, jak długo trzyma bateria? Widziałam, ze ma dobre opinie, tylko cena mnie troche odstrasza, ale zawsze można poszukać używanej (tylko, żeby na popsutą nie trafic z moim szczęściem).

White, wczoraj przeglądałam kamerki na ali, ale widziałam większość polecanych takich, które łączą się z telefonem, a ja właśnie wole z monitorkiem. Mam opory przed zamówieniem sprzętu z ali, że mi jakiś bubel darzą, ale jak polecasz, to muszę rozważyć.

Omg co ja się urobiłam w nocy, obudziłam sie o 2 i koniec, nie mogłam spać, tysiące myśli, zaczęłam się martwić, jak to wszystko będzie, jakaś depresja nocna mnie naszła, wszystkim się martwiłam :( Tysiąc razy sie przewróciłam z boku na bok, siku, pić, do 4 jeszcze nie spałam, a o 5 Zuzia zaliczyła pobudkę z płaczem, na szczęście usnęła szybko.

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2019, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katalina, co do butów, to ja polecam renbut, miałyśmy sandałki i na teraz też kupiłam buciki tekstylne z tej firmy, dobre, jak dziecko ma wysokie podbicie.

Katy, gorąca herbata z miodem i cytryną, moczenie nóg w wodzie z solą kuchenną mi pomaga, ale nie wiem, czy w ciązy można moczyć w bardzo ciepłej wodzie.

• Katy Autorytet

Wysłany: 20 września 2019, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nafaszerowalam sie tymi domowymi sposobami i wszystko poszlo w kibel 🤢 Eh masakra..
    Biedny Kamil siedzi wpatrzony w bajki bo ja nie mam sily na nic :/

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
‹‹ 2598 2599 2600 2601 2602 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ