Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Cola, po mojemu też wychodzi, że źle Ci płacili. Dochód z 12 miesięcy ostatnich, zatem. Wszystko, z dodatkami włącznie. U mnie liczone były premie, nadgodziny, wczasy pod grusza - wszystko co w ciągu 12 miesięcy się pojawiło i od czego była składka odprowadzona.
-
to u nas tylko goraczka 39, jakby raz dziennie, ale widze, ze nie tylko u nas, więc to coś z powietrza
narazie mamy 25h bez goraczki
i tylko Piotrus
parę dni temu Patrys miał wysypke a'la trzydniówkową i nauczona doświadczeniem stwierdziłam, ze to powirusowe (kiedyś Piotrek miał), ale Patryk nie goraczkował... -
JS pierwsza? Wow wow! Moj maly mial od początku po każdym szczepieniu, wiec jak w wieku 11 mcy mial pierwsze przeziebienie z goraczka to juz byl luz. A po 3dniowce to w ogole takie 38.5 nie robi na mnie wrazenia :p (temp dochodzila mu do 40).
Zdrowka!
-
Babka w aptece byla zdziwiona jak sie dowiedziala, ze Kamil ma pierwsza goraczke w wieku 11 miesiecy wiec faktycznie chyba to rzadkosc w jeszcze późniejszym wieku :p
Jeju nie wierzę, ze u mnie juz ten tydzien :o
wariancja, kamciaelcia, pawojoszka, Feeva, jangwa_maua, Cola87, Wowka, edwarda20, kattalinna, Mała Matylda lubią tę wiadomość