Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry,
Gdzie są wszyscy...?
Współczuję chorób, życzę szybkiego powrotu do zdrowia.
Pawojoszka, biedny mały muchomorek 😊 to macie szpital w domu, zdrówka 😊
Cola, wiele sił dla Ciebie, oby wszystko się poukładało po Twojej mysli 😊 raportu na bieżąco, trzymam kciuki za babcię.
U nas bez zmian. Jano zdrowy i psoci. Ja jestem coraz bardziej zmęczona, ostatnio mam wiele obowiązków w pracy, a po powrocie do domu wcale nie odpoczywam. Dom, praca (nie ma mnie od 8 do 18 😐), dziecko, ugotować itp, trę już nosem po ziemi 😉 potrzebuję urlopu, dwóch litrów kawy dziennie i nowych baterii 😃 czytam Was na bieżąco, tylko czasem brak sił na odpisanie 😉
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2020, 12:36
-
Wowka, podziwiam :p
Cola, oby nastapila poprawa u babci i można bylo zrobic ten zabieg. Trzymam kciuki;)
Pawojoszka, wspolczuje ospy
Ja podczytuje, ale nie mam co pisac w sumie. Jakos sie jeszcze tocze chociaz juz coraz ciezejNa wage az strach wchodzic 😂 Jutro zaczynam 34 tydzien wiec mam nadzieje, ze juz blizej niz dalej...Wczoraj popralam pierwsze ubranka, w tygodniu spakuje juz torbe do szpitala.
Kira91 lubi tę wiadomość
-
Katy jakim cudem u ciebie już 34 tydzień? Toż to zaraz będziesz z porodówki relacje pisać.
Cola współczuję jedno jest pocieszajace ,jak już sięgniesz dna to może być tylko lepiej,oby już było tylko dobrze , zdrówka dla was wszystkich.
U nas z tą ospą to nie ma tragedii ,mały dostał kilka kropek już mu zaczynają zasychać,temperatury nie miał, nie jest jakoś wybitnie uciążliwy czy marudny. Za to zaczyna mieć już okresy aktywności,raz nawet widziałam uśmiech choć przeważnie raczej poważny z niego chłopak,no i wczoraj skończył miesiąc. -
Hej dziewczyny jeszcze ja w kolejce wlasnie skonczylam prace od poniedzialku na urlopie az do porodu😁 duzo nie zostalo
A to Wojtek kontra siostra Zosia😂😂
Widac ze rodzenstwo.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2020, 19:10
kamciaelcia, Berbecia, Katy, kattalinna, pawojoszka, Nina83, jangwa_maua, Wowka, Kira91, Nynka, Cola87 lubią tę wiadomość