Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Fatalita, jak sytuacja rano? Jeśli bez zmian to chyba lepiej skonsultować z lekarzem. Na szyjkach się nie znam, ale lepiej dmuchać na zimne. Trzymam kciuki :*
ChicChic, jak najbardziej możliwe, w ciąży jesteś a teraz dzidziol rośnie jak na drożdżachFatalita lubi tę wiadomość
-
Fatalita, mi szyjka wędruje z góry na dół. Czasami jest bardzo wysoko i wydaje się krótka. Ale lekarz bada mnie za każdym razem i mówi, że jest oki. Specjalnie zwracam na to uwagę, bo czasami odczuwam takie dziwne wibracje konkretnie w szyjce.
Kiedy masz koleją wizytę?Fatalita lubi tę wiadomość
-
Fermina wczoraj juz nie byłam w stanie pisac Ale przeczytałam o tej Twojej produkcji ręczników i powiem Ci, że pierwszy raz się tak uśmiałam czytajac wpisy na naszym forum hehe
Fatalita ja zupełnie nie ogarniam tej szyjki ale jak coś Cie niepokoi, to może lepiej być nadgorliwym i to sprawdzic?
Ja to już nie mam żadnych objawów, czy wy macie podobnie? Nie jest mi niedobrze, nic mnie nie boli, powiem wam, że energii mam dużo więcej
Aktualnie czekam na kopniaki już się nie mogę doczekacWiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2017, 09:24
Fermina lubi tę wiadomość
Zuzanka już z nami
-
Czesc dziewczyny, tyle naskrobyscie od wczoraj, ze nie jestwm w stanie wszystkiego nadrobic
Fermina, cudny maluszek. Ciesze sie, ze wszystko dobrze, teraz oby do 15
Fatalita, niestety na szyjce kompletnie sie nie znam, ale jesli odczuwasz niepokoj to skonsultuj to z ginekologiem? Bedziesz spokojniejsza
Kamcia, trzymam mocno kciuki i czekamy na relacje
A ja dzis na pogrzeb mialam isc, ale w koncu odpuscilam, pojdziemy po wszystkim polozyc kwiaty i zapalic znicze
Kelegena, a ja mam wlasnie teraz mdlosci tak intensywne, ze nie bylo takich na poczatku haha, tylko mniej nerwowa jestemWiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2017, 09:28
Fermina lubi tę wiadomość
-
Fatalita ja też się na szyjce bardzo nie znam za to znam się na innych rzeczach i w ciąży nie powinnaś pchać tam paluchów i jeszcze po paluchach oberwiesz zaraz. Chyba, że lekarz zaleci samoobserwację. Nie mówiłaś. Szyjka wędruje i jest to objaw niczego
Kamcia kciuki zaciśnięte!
Kelegena ja się pożegnałam z mdłościami głównie. Nie padam już na twarz o 17. Za to okrutnie bolą mnie piersi. OKRUTNIE.❤ Bartuś już z nami 15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Kamcia trzymam kciuki!
ChicChic nie martw sie waga.
To sa najpiękniejsze kilogramy. Teraz 1 w tydzień a zaraz bedzie 1 w miesiąc.
Spokojnie
Mnie trochę piersi bolą przy dotyku ale poza tym Ok.
Miałam straszny okres jesli chodzi o hormony i nastrój.
Rodzina to biedna była ale juz minęło i jest OK.
W sumie to juz 2 trymestr lada dzien
Mdłości miałam większe niz w pierwszej ciazy ale bez wymiotów także pod tym katem czuje sie szczęściara.Zanim zostaliście poczęci - PRAGNĘŁAM WAS,
Zanim się urodziliście- KOCHAŁAM WAS,
Zanim minęła 1 godzina Waszego życia - BYŁAM GOTOWA ZA WAS UMRZEĆ.
2016&2018 -
Cześć.
Ogólnie już od dłuższego czasu nie pcham sobie tam paluchów,ale wczoraj szyjka niemal mi zrobila a kuku na zewnątrz. Się wystraszyłam.
Fakt, że od dwóch/trzech dni próbuje zacząć się ruszać po domu i może trochę się przemeczyłam? Nie wiem.
Wizyta na szczęście w poniedziałek więc do poniedziałku leżę z dupa do góry i nic nie robię.
Nasze aniołki...
21.09.14 (*) N.
10.05.17 (*) O. -
a ja znowu tule się do kibelka... myślałam że mam to już za sobą. nie nie są to mdłości raz pociągnie i po wszystkim. muszę sobie jakieś wiaderko wyjściowe zakupić na takie akcjeNadia 2008
* 7tc 2016
*10tc 2017
*15tc 2017
WOJTUŚ 2018
STAŚ 2019 -
Kurcze dziewczyny współczuję wam tych rewolucji... Ja w pierwszej ciąży nie wymiotowałam wcale i tylko delikatnie było mi niedobrze, w tej raptem ze 2 tygodnie mnie mdliło, ale też nie jakoś mocno. A wiem jakie to straszne, nie cierpię jak jest mi niedobrze... Na pocieszenie dodam, że kiedyś przejdzieZuzanka już z nami
-
cześć!
hoope u mnie samopoczucie identyczne - mdłości się skocnzyły, nie wyiotuje przy myciu zębów, nie zasypiam na siedząco razem z dziećmi, ale piersi o mamusiu...... w nocy wstaję średnio 2-3 razy do dzieci i za każdym razem czuję, jakby mi ktoś kamienie doczepił zamiast cycków.... nie powiem, wielkośc fajna ale ból daje w kość.
Fatalita ja szyjki nie badałam, nie pomogę.
KamciaElcia powodzenia, czekamy na dobre wieści!!!
Ja właśnie wróciłam z zakupów, w weekend mamy gosci a jutro wszystko pozamykane przecież... no i czuję, że trochę za dużo tych zakupów niosłam, chwilę więc poleżę, a potem pora ogarnąć chałupkę, bo brud z każdego kąta na mnie zerka...Jagna 15.04.2018 -
Powiem Wam szczerze, że ja nie obserwuje szyjki, bo się na tym kompletnie nie znam ale jak tak czytam to aż mnie ciekawi jak jest u mnie...
Dzisiaj obudziłam się z okropnym bólem gardła. Doradzcie co można stosować, tylko żadne płukanki nie wchodzą w grę, bo mam straszne wymioty (jeszcze)i nie dam rady płukać, bo od razu wymiotuje, a już mam dość tych wymiotów, jak zaczęły się w 7 tyg tak nadal trwają i końca nie widać ;-(
Wczoraj mi się przypomniało co jest dobre na zaparcia, kiedyś pisałyście, że macie z tym problem. Otóż ananas, wystarczy przed posiłkiem zjeść plasterek (ale taki świeży, nie z puszki) i na drugi dzień (u mnie po dwóch dniach heh) działa idealnie. Mój mąż to jak zje rano, to już wieczorem na niego działa, no ja niestety mam od zawsze spowolnioną perystaltykę jelit i zawsze z opóźnieniem... Co prawda dwa dni temu przesadziłam z ilością, bo mam straszną ochotę na takie owoce ale naprawdę polecamW końcu się udało...
-
Koralowa wrote:Kamcia trzymam kciuki!
ChicChic nie martw sie waga.
To sa najpiękniejsze kilogramy. Teraz 1 w tydzień a zaraz bedzie 1 w miesiąc.
Spokojnie
Mnie trochę piersi bolą przy dotyku ale poza tym Ok.
Miałam straszny okres jesli chodzi o hormony i nastrój.
Rodzina to biedna była ale juz minęło i jest OK.
W sumie to juz 2 trymestr lada dzien
Mdłości miałam większe niz w pierwszej ciazy ale bez wymiotów także pod tym katem czuje sie szczęściara.
Kijki zaliczone. Zapas pokrzywy kupiony. Dzięki za radykattalinna lubi tę wiadomość