Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Wowka, trzymam kciuki zeby bylo wszystko ok 😗
Cola, współczuję trudnej decyzji Trzymaj sie
My jak dobrze pojdzie dzisiaj wyjdziemy:p
Kacperek teraz odsypia znowu ciezka noc..Niestety musze go dokarmiac bo laktacja jeszcze slaba, maly nie daje mi odciagac, kupilam Femaltiker moze w koncu ruszy.Wowka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Katy cudowny Kacperek!!! Jakie włoski :-*
Cola tule mocno, ja ostatnio musiałam dwa swoje psiaki uśpić... wiem co czujesz, ale lepiej, żeby się nie męczyła.
Nynka to teraz mega mobilizacja i drugie!
Wowka wiem, że to ciężkie, ale nie stresuj się. Będzie dobrze.Wowka, Katy lubią tę wiadomość
W końcu się udało...
-
Cola, przytulam. Dużo sił Ci życzę na najbliższy czas 😭
Nynka, no to klops. Dziewczyny dobrze radzą o ciąży, tylko ja nie wiem jak ją wyczarować tak na zawołanie 😉 jakąkolwiek kolejność przygotował dla Ciebie los-nowa praca, ciąża czy na odwrót-dasz radę 😊 ile masz okresu wypowiedzenia?
Katy, jak tam dzisiaj szansę na wyjście? Na pewno już chętnie byś wróciła do domu, do Kamila. Jak tam sobie dają radę bez Ciebie? 😊
Nina, a Ty kiedy masz wizytę? -
Katy, jak tam sytuacja?
Cola 😘
Wowka, jak sie czujesz?
Dziewczyny powiedzcie mi, bo moj maly wyraznie mowil wszystkie slowa od poczatku, a od jakichs dwoch dni zauwazylam, ze zaczyna seplenic. To jest normalne na tym etapie? Mowa sie jakos ksztaltuje w ten sposob? Bo zaczynam sie martwic, szczegolnie przy niektorych slowach sepleni lekko. -
JS, dzięki że pytasz. Cały czas brudzę na brązowo, co nie nastraja mnie optymistycznie. Staram się odpoczywać, ile mogę, mam nadzieję, że nie zwariuje do czwartku 😉
Co do seplenienia to nie pomogę, bo Skrzat nie miał jeszcze etapu mówienia wyraźnie. Mam wrażenie, że najlepiej mówi NIE i DAJ 😂