Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas całe życie miała doświadczenie mokrego, goła pupa pomogła bo mogła skojarzyć fakt, że sika i leci mokre (leje się ❤️) na początku majtki traktowała jak pieluchę. Przy odpieluchowaniu jak ze wszystkim, trzeba podążać za dzieckiem, każde jest inne, każde ma swoją drogę.
-
nick nieaktualny
-
Kattalina ciepło to wszyscy korzystają. Dzisiaj przynajmniej wiatru u nas nie było, bo wczoraj to masakra niby słońce a zimno że z chęcią sama czapkę bym założyła 😏.
My z Misia ogarniamy pole, tzn ja czyszczę sadzę a Mała nic by nie robiła tylko podlewała.
Asix ile u Ciebie było stopni na polu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2020, 21:29
-
Dobry,
Byłam u gin. Dziecko moje mniejsze waży już 130g. Tajemnicze, nie chciało pokazać co jest między nóżkami. Cytuję "jajek nie widać, ale nie trzeba się przywiązywać do myśli o dziewczynce" 😁
Szyjka za to licha. 2,58cm z rozwarciem wewnętrznym na 0,8cm. Pobrany posiew, w przyszlym tygodniu kontrola i decyzja co dalej. Witam się z kanapą, pilotem oraz mamą i teściową do opieki nad Skrzatem 😕kamciaelcia, Katy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Berbecia, pytałam o to już w poprzedniej ciąży 😊
Głównie od indywidualnych skłonności-ktoś ma duże stopy, albo mały biust, albo krótką szyjkę 😉 mogą wpływać też zmiany hormonalne, bakterie, urazy w trakcie porodu, bądź łyżeczkowania. O ile w ciąży ze Skrzatem u mnie była to niewiadoma (gin obstawiała łyżeczkowania, ale to loteria), to teraz z automatu byłam w grupie ryzyka-z uwagi na to, co lekarze nazywają obciążonym wywiadem 😊 -
nick nieaktualny