Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
selaaaaa
co cie nie zabije to cie wzocni!
ja zawsze bede powtarzała-z drugim jest po prostu inaczej
inaczej
nie łatwiej, trudniej...wiecej skorzystasz z tego co wczesniej z pierwszym stracilaś, czas szybciej minie wiec szybciej tracisz maleństwo...
ale jest fajnie
ja do tej pory nie rozumiem kogos kto mi "gratuluje" czy "podziwia"
dwójka małych to jest radość x2
a reszta idzzie taśmowo
moge ci jedno powiedziec-rodzeństwo to jest strzał w dziesiątke
zobaczysz to szybko
nie my perwsze, nie my ostatnieNina83, Sela lubią tę wiadomość
-
Ja też myślę , że u nas wcześniej mógł być ten wirus. Moje dziewczyny też były chore jak nigdy. Starsza zapalenie płuc dwa razy w krótkim czasie. Iga też zapadnie oskrzeli gdzie po tygodniu znów chora. Na końcu mnie rozwaliło i 3 tyg doleczyć się nie mogłam.
-
Sela, łatwo nie jest, ale jak sie nie ma wyjscia to sie daje rade :p Po za tym Ty bedziesz miala wieksza roznice wieku wiec moze troche latwiej;)
Nie wiem czy Wam pisalam, ze Kamil na Kacpra mowi "Kapterek" i ja tez juz tak mowie i nie mogę sie oduczyć 😂 Ogolnie dla mnie jest slodkie to, ze Kamil mowi, ze to jego braciszek i, ze jest malutki i chce kolo niego lezec jak jest na lozku xdkattalinna, Wowka, Nina83, Sela, wariancja lubią tę wiadomość
-
badania w kierunku koronawirusa
https://diag.pl/pacjent/koronawirus/rodzaje-testow-w-kierunku-covid-19/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=newsletter-2-2020Nina83, Sela, wariancja lubią tę wiadomość
-
Oby tak było jak piszecie. Ale mimo wszystko jestem przerażona. Jeszcze ten wirus mi doklada nerwów.
"Kapterek"jak Kamilek uroczo mówi :-*
W poniedziałek mam wizytę u gin, to zobaczymy co tam w brzuchu słychać. Oby biło juz serduszkoW końcu się udało...
-
nick nieaktualnySela, kciuki za wizytę. Z 2 dzieci wiadomo jest inaczej, ale ja byłam bardziej zmęczona jak miałam małą Zuzię, była bardzo absorbującym niemowlakiem. Teraz brakuje mi czasami drzemki w ciągu dnia, bo z 1 dzieckiem kimałam kiedy miałam potrzebę, teraz rzadko się zdarza, że obie śpią popołudniu, a jak śpią, to nie wiem w co ręce włożyć, ale nie zamieniłabym się z nikim Będzie dobrze.
Myśle nad szczepieniami, szczepić, czy się wstrzymać, ehh. Jak szczepić to Lili 5w1 czy darmowymi, znowu te same dylematy. -
Kamcia, jestem, jestem, czytam codziennie na biezaco ale jakos w temat nie moge sie wbic.
Nie moge wejsc w ta liste placiwek z diagnostyki, ktore wykonuja na terenie naszego wojewodztwa test na ten covid, mozesz mi powiedziec gdzie one sa? Nie wiem czemu wyrzuca mnie ciagle 😤
Sama z checia bym sobie zrobila.
Co do mojej pracy to na razie nadal jestem w domu, bo maja full ludzi i nie potrzebuja, takze jak juz mialam znowu umowe to przerzucili mnie na wychowawczy i mam czekac. Podobno sytuacja jest dynamiczna i w kazdej chwili moga dzwonic, ale cholera wie 🤷🏽♀️ Na razie w domu.
Wszystkie mamusie dwojki, trojki i wiecej dzieci - wiecie, ze dla mnie jestescie mega!! 😍
Ja wiem ze nie dalabym sobie rady 😂kattalinna lubi tę wiadomość
-
na przeciwciała, bo ja choroby u siebie nie podejrzewam teraz(co diagnozzuje oficjalnie tylko ten genetyczny) chciałam poznac czy chorowałam w lutym czyli przeciwciała klasy igg
jednak juz w lab mówili ze pozytyw czy negatyw nic do konca nie oznaczaja
przeciez mozna chorowac i nie wytworzyc przeciwciał
pozytywy wychodza tez (niby-podane na wyniku) przy innych wirusachJ.S lubi tę wiadomość
-
Ja też dostałam okres i jest mi mega przykro 😭 no nic dzwonię do lekarza i zobaczymy czy znajdzie się jakiś problem, nie będę dłużej czekac i gdybać. A zmieniając temat kiedyś ktoś się zastanawiał nad ubrankami z Sinsey. Zamówiłam 5 pak body za 29.90 i uważam, że jak za to cenę to naprawdę fajne. Po praniu też nic się im się stało.
kamciaelcia lubi tę wiadomość