Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Cola u nas tez obojetnie. Ale juz kilka razy zrobil awanture ze chce jakies ubranie zielone, bo to jego ulubiony kolor. Ostatnio sie darl jak zazynany ze mial granatowa pizame a nie zielona...
Apropos koronawirusa, to dzis wyswietlil mi sie art, ze juz w pazdzierniku byl we Włoszech: https://wyborcza.pl/7,154903,25929029,tajemnicza-infekcja-z-wuhan-atakowala-sportowcow-juz-w-pazdzierniku.html?utm_source=facebook.com&utm_medium=SM&utm_campaign=FB_Gazeta_Wyborcza&fbclid=IwAR3ivRG_cx6RbHT5osivJyxjwo2xC32K0H1Uk8CgJ6vWq90hiazFvDhwfls
-
nick nieaktualnyKamcia jaki fajny avatarek ☺️ poka traktor.
Moja Zośka to cuduje z ciuchami, nie cierpi bluz, sweterków rozpinanych i z kapturem, body to już dawno nie używamy tylko podkoszulki... Ahhh, wymyśla ta moja Panna 🥴m.agnes.z, edwarda20 lubią tę wiadomość
-
Czy to nie Małgosia miała się tym bawić? 😂 wygląda, że ją bracia ubiegli 😉
Mojemu jest też zupełnie wszystko jedno, czy body, czy koszulka, czy taka bluza czy inna. Fajnie, jeśli na czymś jest piesek, a jak nie ma to też da radę się ubrać.
Cola, przykro mi, że Wam się nie udało. Wiem, jak bardzo rozczarowujące jest, jak @ przychodzi. Przytulam 😊 -
U nas dziś 2 latka Stasia wyjechaliśmy sobie na działkę nad jezioro
Tort był na szybko pancakes przekładane masą z ricotty daktyli banana i malin
Sorki za jakość foty ale robiłam zdjęcie zdjęciu w aparacie heheh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2020, 20:02
Wowka, kamciaelcia, kattalinna, Ewciaa83, Berbecia, Nina83, wariancja, Katy, Sela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sto lat dla Stasia,dużo zdrówka i uśmiechu.
Cola przykro mi ,mogłoby wam już odpuścić bo ostatnio to sporo pod górkę macie.
Kamcia super brygada ,spokojnie Małgosia już niedługo nie da się chłopakom wykolegowac .
My wymyśliliśmy że Uli na urodziny zrobimy domek. Takie plastikowe kosztują masę kasy a maluchy lubią takie zabawy ,bo jak stawiałam kurnik to oni wyjść nie chcieli tak im się ta budka podobała. Dziś udało mi się całkiem gratisowo załatwić palety ma podłogę jutro jadę po płyty i będziemy działać ,zobaczymy co wyjdzieWiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2020, 22:25
Wowka, kamciaelcia, Nina83, kattalinna lubią tę wiadomość
-
Panie Stanisławie dużo usmiechu i zdrówka.🎂🌹
Ja właśnie piekę torta. Nie wiem co mi to wyjdzie. Ja głupia zamiast zrobić normalnego biszkopta to u widziało mi się z internetu przepisy próbować.
Robimy jej jutro urodziny bo ładna pogodę zapowiadają to zrobimy sobie przy okazji grila.
Moja nie ma wymagań co do ubioru, ubiera wszystko czy to jej czy nie.