Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
To mój kogut jest jakaś lebioda już podejrzewam że ni kurę zamiast koguta wcisnęli nigdy nawet nie widziałam żeby pial. Kozy są towarzyskie i dobrze żeby były 2 lub więcej ale ja narazie chciałam zobaczyć czym to się je w ogóle, teraz zaczynam się rozglądać za czymś tylko myślę czy mała znowu kupić czy już dorosłą, poza tym myślę też o koziołku i takie stadko 3 kuzek to by było dla mnie optymalnie.
-
nick nieaktualnyKoze miała moja babcia, fajne zwierzątko ☺
Musze kupić drugą spacerowkę bo jak widzę jak Lili siedzi w swoim wózku to mnie skręca. Pasy nie mają regulowanej wysokości i zjeżdża na dół.
Jaki wózek dla Zuzi polecacie nie za miliony? Mam nadzieję że jak zobaczy nowy wózek to snapa Lili odpuści, bo póki co nie daje jej pojeździć w swoim 😁 -
u nas wózka juz nie ma dla Patryka
tzn wózek jest-siedzisko na działce, spal tam
w sumie dostawka tylko do przedszkola, bo przy spacerówce Małgosi nie ma dostawki
dawał rade na nogach lub własnie biegowym rowerku
sama z tyrójka na spacer nie szłam -
Ula już w spacerówce nie chodzi ale my gdzieś to głównie autem jedziemy, małemu zepsuła się spacerówka i super bo była tak strasznie niewygodna że mnie z równowagi wyprowadzała, teraz wymyśliłam sobie ze kupię wózek biegowy, jest wygodny z dużymi kołami, oczywiście używany bo nowe są drogie a on też jakoś długo nie będzie używał tego wózka.
-
Ja mam spacerówkę (parasolkę) z Tesco za 50 zł, dostałam w spadku po chłopakach szwagierki i Młoda go wręcz uwielbia Ja zresztą też, jest super lekka, mogę zostawić pod sklepem, na klatce, zapomnieć zabrać z parku, nie zawala bagażnika w samochodzie.
Takie coś: http://archiwumalle.pl/wózek_spacerówka_parasolka_solidna_wytrzymała-1_2033904451.htmlkattalinna lubi tę wiadomość
-
pokazywać się
my sie pokazujemy
urocza Margolcia
Piotrek wieczny dłubacz nosowy
Patryś, który widzi wszędzie kwiatki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2020, 17:12
pawojoszka, wariancja, Berbecia, Wowka, Katy, Ninka83, kattalinna, D_basiula, olciabos, MajowaMamusia lubią tę wiadomość
-
na pewno to ma wielkie oczy-wizja innych ludzi,tzn czesto nas obcy zaczepiaja na ulicy :" jakie ona ma wielkie oczy"normalnie ztrzymuja sie i komentuja
Tu Malgonia i kiszony
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2020, 17:13
wariancja, Berbecia, Wowka, pawojoszka, Katy, Ninka83, kattalinna, D_basiula, MajowaMamusia lubią tę wiadomość
-
Małgonia faktycznie czaruje oczami 😍
Znowu z opóźnieniem-ale tak samo szczerze 😊 Cola, sto lat, zdrowia i szybkiego wyjścia na prostą z problemami 💐🌷
Ale mam doła i przemęczenie. Nie śpię w nocy i bujam się cały dzień bez sił. Chciałabym żeby chociaż obiad sam się ugotował...kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Powtórzę się, Małgosia klon mamusi, a oczka ma czarujące 😍
Co do wózka, Zosia ma parasolkę. Nową kupilam za 150zl 🤭
Ma trzy stopniową regulację oparcia, kosz dosc pojemny na zakupy, sprawdza się o jestem zadowolona... Tylko, że jeżdżę nią na pusto bo Zoska chodzi, biega... Dlugie dystanse. Także wózek nam nie potrzebny, jedynie do przewozu zakupów.
Poza tym, wciąż wegetuję u ojca, ktory robi wszystko żebym zwariowala albo urodziła wcześnie, bo tyle nerwów co mam to szok. Brzuch mi sie stawia, mam problem żeby przejść pare metrów bo odrazu brzuch jak kamień. Coraz częściej mam bolesne skurcze, ostatio wieczorem mialam mocne bóle co 10 min, trwaly ponad godzinę.. Wystraszylam się ale przeszlo. Macica ćwiczy ostro hehe.
Jestem zmęczona i psychicznie i fizycznie 😟kamciaelcia, MajowaMamusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamcia śliczne dzieci☺ Małgosia przeurocza😘
Wowka ściskam, Nina biedna jesteś, przykro mi że nie masz spokoju.
Sama nie wiem co z tym wózkiem robić. Z jednej strony jeszcze się przyda chociaż od czasu do czasu, a z drugiej strony może zaraz jeździć nie będzie chciała.kamciaelcia, Ninka83, Wowka lubią tę wiadomość