Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Wowka Twoja pamięć jest naprawdę imponująca ☺️dziękuję za życzenia 🥰 J.S. bardzo współczuję, trzymaj się 😘 w piątek jedziemy do Świnoujścia na urlop, potrzebuje odpoczynku...ostatnio chodzę wiecznie zmeczona, zasypiam razem z Adasiem i budzę się rano nie wyspana 🤷 robiłam dziś badania bo myślałam że coś nie tak. Wszystko co robiłam ok ale glukoza dramat 94,2. W ciąży miałam 74...jeszcze mi brakuje tylko żeby mi jakąś cukrzyca wyskoczyła robiłam też insulinę i była 8.27. Homa ir w necie wyszedł 1.9 czyli na granicy. A przynajmniej tak tam pisało bo ja się na tym nie znam. Może ktoś z Was ma jakieś sprawdzone info?
-
Jak nikt nic nie piszę, to pokażę Jana 😄
Cola, co do insuliny na czczo to pamiętam jedynie że pani prof kazała utrzymać mi mniejszą niż 10 przed ciążą. Na tych homa-ir nie znam się...Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2020, 11:42
Ninka83, kamciaelcia, kattalinna, Berbecia, J.S, Cola87, Katy, jangwa_maua lubią tę wiadomość
-
Szwagierka chyba ja zaciąga
W sumie na siłę
Teściowa nie chce bo kasy brak, nam inny powód podaje...
Ogolnie mialo byc tak że szagierka zjeżdża z Holandii i przyjedzie. Dalo do myslenia czemu nie dziś (mija nas a2 jadac na lubelszczyzne). I wpadla myśl że kogoś przywiezie...na jednanoc, może dwie...
Zgadnijcie czy się usmiecham
Ostatnio byla...nie pamietam 🤣
-
Pawojoszka, jak to się mówi ostatni będą pierwszymi 😂
Jan to uroczy blondasek 😍
Piękne dziewczynki też widziałam, ale nie miałam czasu komentować
Kamcia, wow to ciekawa jestem jak będzie ta wizyta przebiegać :p
J.S myślałam o Tobie niedawno, bardzo mi przykro, niestety znam ten ból Daj sobie czas na żałobę, ja czasem dalej płacze pomimo, że mój tata nie żyje już ponad 5 lat.. Niestety trzeba żyć dalej choć nie jest latwo
U nas w sumie nic nowego, Kamil dalej gaduła, Kacper zębów jeszcze nie ma 🙊
Dzisiaj spadł mi z łóżka pomimo zabezpieczenia poduszkami jakoś wylądował na podłodze.. Nie mogę sobie tego darować,już ustawiłam łóżeczko przy samym łóżku więc nie powinno się to więcej zdarzyć..Tak strasznie płakał 😭 Eh miałam nadzieję, że się to nie zdarzy nigdy, całe szczęście, że nic mu się nie stało.
A w sumie jednak jest jakaś nowość, bo Kacper zaczyna jeść, na razie na moich kolanach, dziś próbował Truskawki i smakowała :pWowka, pawojoszka lubią tę wiadomość
-
Póki co byłam u fizjoterapeutki, mam małe rozejscie mięśnia prostego brzucha po ciąży, mega spięte plecy od strony skoliozy, dała mi ćwiczenia do domu :p Mam już umówiona kolejna wizytę
Z resztą się muszę chwilowo wstrzymać bo 26.09 mamy chrzciny więc trochę kasy pójdzie, po za tym znowu nam się auto zepsuło dzisiaj 😭kattalinna lubi tę wiadomość
-
Też się muszę przejść do jakiegoś fizjo, bo po nocy nie śpię tak mnie boli kręgosłup, tylko nie wiem czy to mi nie promieniuje od miejsca wkłucia znieczulenia(3 razy się wkłuwał).
Katy poszukaj może są jakieś programy profilaktyczne na usg piersi. Mi się ostatnio udało i tylko 2 dni czekałam w szpitalu na termin za free.
Jutro idę na komunię, a tak mi się nie chce.
Wogole ostatnio to nigdzie bym nie wychodziła.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2020, 21:43
Katy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny