X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majowe mamy 2018
Odpowiedz

Majowe mamy 2018

Oceń ten wątek:
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 16 września 2020, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gromadka

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2020, 13:25

Ninka83, kattalinna, edwarda20, olciabos, wariancja, Wowka, Berbecia, MajowaMamusia, D_basiula, Cola87, jangwa_maua lubią tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Ninka83 Ekspertka

Wysłany: 16 września 2020, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piękne dzieci 😍

kamciaelcia lubi tę wiadomość

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 16 września 2020, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia, bardzo dobrze, że dzieci poznały babcię, jeszcze lepiej, że szczęśliwe.

kamciaelcia, Ninka83 lubią tę wiadomość

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2020, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wowka, super :) teraz trzymamy mocno kciuki za szczęśliwy i szybki poród.
    Kamcia, super, że dzieci babcię poznały, jestem w szoku, że dopiero teraz.

kamciaelcia, Wowka lubią tę wiadomość

• Wowka Autorytet

Wysłany: 17 września 2020, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia, super gromadka 😍 jak się udało złapać wszystkich na jednym zdjęciu? 😄

Julia ❤
    3ffafe9500.png
    Jano ❤
    c2513a0522.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 17 września 2020, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to ciocia zdjecie robiła-stad sie udało XD

Wowka lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 17 września 2020, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w tym tyg Patryk daje sie we znaki w klubiku Xd zachowuje sie jak...co dzien w domu XD XD xD jest okropny histeryk...moze odreagowuje gosci? a moze tak dobrze sie czuje w klubiku ze pozwala sobie na takie emocje?

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • pawojoszka Autorytet

Wysłany: 17 września 2020, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia Patryki tak chyba maja ze to straszne histeryki sa ,moj narazie tylko w domu

cf409fc7e7.png
  • pawojoszka Autorytet

Wysłany: 17 września 2020, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    94c41dc0fb7b.jpg
    Ksieciunio w nowej bryce

kamciaelcia, kattalinna, D_basiula, Ninka83, Berbecia, wariancja, Wowka, Cola87 lubią tę wiadomość

cf409fc7e7.png
  • Berbecia Autorytet

Wysłany: 17 września 2020, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Śliczne dzieciaczki🤩🥰

My też się dzisiaj woziłyśmy.

Czas na jesienne porządki w ogrodzie. Babcia cykła nam fotkę 😊

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2020, 07:29

wariancja, pawojoszka, Ninka83, Wowka, kattalinna lubią tę wiadomość

11.05.18r. ,2280g ,50 cm
    7672190291.png
  • edwarda20 Autorytet

Wysłany: 18 września 2020, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia, moj taki niedobry w przedszkolu, ze juz mialam jedną rozmowę z ciocią.... Takze tego.

dqprqps6kaqxmc83.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 18 września 2020, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja przez rok mówiłam paniom, że patryk w domu to łobuz jakich mało, w klubiku zawsze byl ideał, sam je, sam zasypia, bawi sie, nie płacze
    we wrzesniu juz troszkę odreagowywał w domua adokładnie w drodze do domu-co tez pokryło sie z buntem dwulatka
    kazdy by ześwirował od ryków nowych (a nawet starych) dzieci
    a w tym tyg przechodzi samego siebie
    chodzi od wtorku-w poniedziałek został w domu ze wzgledu na gosci-i od wtorku trwa
    narazie zakladam ze teskni...
    ale dzis tata wyjechał na 2 tyg
    także tego...

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • edwarda20 Autorytet

Wysłany: 18 września 2020, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Henio w złobku był aniołem, wszystkie panie go uwielbiały, bo jadl, spal, sprzątał, bawil sie, zero problemów. Za to w domu mu odwalało totalnie. A teraz jest odwrotnie, w domu bardzo się uspokoił i bylam totalnie zaskoczona jak mi kobitka powiedziala co on odwala, a jest najmłodszy bo przedszkole od 2,5 roku (najmniejszy tez jest).

dqprqps6kaqxmc83.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 18 września 2020, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    edwarda
    musi mieć siłę przebicia ;)

mój jest jednym z najstarszych w klubiku
    ale jest tu juz rok
    albo odreagowuje, albo juz tak dobrze sie czuje, że pozwala sobie na takie emocje
    zwłaszcza ze po mega histerii (np z powodu zabrania zabawki) jest smutny, duzo sie przytula, jest juz idealnie
    w domu Piotrek tez daje mu popalic, wiec moze byc tak zze Patryk swoje siły wykorzysta na słabszych ;)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 września 2020, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój niezmiennie jest ideałem w żłobku. W domu różnie....od anioła po dziecko kwalifikujące się do zamkniecia i zawiązania na balkonie(żeby nie wypadł 😜)

My od środy w domu, katarek przeszedł w kaszel, zostaliśmy w domu żeby sie nie rozkrecilo, sama nie wiem czy przechodzi ale idziemy dziś się zbadać....

Podjęłam próbę odpieluchowania korzystając z bycia w domu cały dzień....jest 12 a ja mam ochote wyskoczyć z okna....ja ogółem nie przeklinam a dzisiaj klne jak szewc, czekam aż młody zacznie powtarzać...
    Jal ja go odpieluchuje to chyba sobke nagrode kupie....toż to dramat...

Mimo, że jestem w konflikcie z mężem wciąż chce drugiego małego drania...a więc pytanie kto zna, ma i co może powiedzieć o książce akademii płodności?😁

• Cola87 Autorytet

Wysłany: 18 września 2020, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wracam z urlopu...buuuu😭 a było mi tak dobrze...a tu znów powrót do trudnych spraw...ale trzeba się zebrać na nowo i jakoś ogarniać. Adaś to idealny wczasowicz :) wczoraj go mierzyłam w aquaparku (do metra wejście gratis) miał 95 cm i myślę że pewnie z ponad 15 kg już wazy. Stopa 26 cm, zaraz matkę dogoni bo ja mam 36 ;) Kamcia masz super gromadkę, Pawajoszka ksieciunio super sie wozi 🥰 na resztę sie nie załapałam. Dziewczyny jakbym nie zdążyła to powodzenia w porodach bo kurcze to już może być na dniach 🥰 Nynka ja sama nie mam tej książki, ale dziewczyny na grupach bardzo polecały.

Nynka lubi tę wiadomość

qdkk2n0ahanlnmk1.png klz9ej28mp9ifznz.png
  • pola80 Przyjaciółka

Wysłany: 18 września 2020, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny pozdrawiam wszystkie, cały czas czytam :)
    Ja w temacie nie o dzieciach. Czy któraś z was miała botox na włosy? Czy były nawilżone po tym zabiegu, jak długo, czy powtarzałyście zabieg; czy potem należy używać specjalnych kosmetyków do włosów, czy można wiązać włosy gumką ( czy się odkształcają?) . Pytam bo wyświetliła mi się ostatnio reklama botoxu do włosów w jednym z salonów fryzjerskiach i pomyślałam, że może to być podreperowanie moich włosów - są długie, mają pasemka a ja bardzo rzadko nakładam odżywkę. Miałyście? Polecacie? Pytałam o botox moją koleżankę - sąsiadkę fryzjerkę - ona odradzała (sama tego nie robi), bo ponoć włosy są zupełnie płaskie i się odkształcają przy związaniu i sama już nie wiem co myśleć.

eaobezd.png
    AMH 0,37 listopad 2016
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 18 września 2020, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zis Patrynio...skopał pania XD

a tak poza tym zupy nie zjadł, rzucal łyzka

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • pawojoszka Autorytet

Wysłany: 18 września 2020, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia to grubo,zaraz znowu beda cie wolac ze niby goraczke ma a teraz to cie od razu na kwarantanne wyślą.

cf409fc7e7.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 18 września 2020, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja do skarg się przyzwyczaiłam 😉 w zeszłym roku były wspinaczki, teraz popychanie dzieci. Ale od razu tuli 😉 ale też pochwały są więc się równoważy.

Od września sama zostałam żlobkową ciocią ☺️, od poniedziałku pracuję u Bożenki w żłobku. Nie wyobrażam sobie, że można wymyślać powody, żeby tylko dzieci zostały zabrane do domu. Ale może trafiłam na takie placówki super.

Ninka83, Wowka lubią tę wiadomość

age.png
‹‹ 2890 2891 2892 2893 2894 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ