Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas tez 80 x 160, jest ok. Fajnie za cale drewniane. Ładnie wykonane, ale chyba bardziej dla dziewczynki
https://allegro.pl/oferta/lozko-dzieciece-biale-asia-80x160-materac-barierka-9201575880?utm_medium=app_share&utm_source=facebook -
nick nieaktualny
-
A ja zaeksperymentowalam
Położyłam Patryka na drzemkę, wypił butlę i...wstał
Do tej pory nie wrócił do łóżka 😉
Aktualnie obaj jak motorki biegają i skaczą z kanapy (sasiadka z dolu dziś wróciła zza granicy)
edit
skacza z szafki rtv...Piotrek rozłozył na podłodze kołdreWiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2020, 16:36
-
nick nieaktualnyKamcia, Zuzia ostatni była na nogach 7-22 😵 oczywiście bez drzemki bo byliśmy w gościach u chrzestnej Lili z noclegiem i Zuzia tam kompletnie nie mogła spać. Skąd te dzieci mają tyle siły 😁
Też jestem zdania żeby łóżko brać przynajmniej 180 jak jest miejsce. -
Wowka trzymam kciuki.
Wy wybieracie łóżka, a ja mam problem z tym że moja panna nie chce spać w normalnym łóżku. Ze mną w łóżku nie śpi ona tylko sama i w łóżeczku z wszystkimi szczebelkami. Nie wiem jak ja przekonać do normalnego łóżka.Wowka lubi tę wiadomość
-
Berbecia ale po co na siłę? Jak jej tam wygodnie to niech sobie śpi. Na duże łóżko jeszcze przyjdzie czas. Henio też śpi w łóżeczku i jeszcze nie planuje przenosin.
A co do gabarytów łóżka to ja nie bralabym większego niż 160 cm. Dlatego że według mnie łóżka nie kupuje się raz na zawsze, takie łóżko za max 10 lat trzeba będzie zmienić. Więc wtedy pełnowymiarowe.
-
nick nieaktualnyWowka jak u Ciebie?
Też od poczatku mam wizję że łóżko nie jest na stałe bo wątpię że nastolatka będzie chciała spać w słodkim łóżku z serduszkiem ☺ ale mam wizję siebie o wzroście 177 cm leżącej jak precel z dzieckiem na łóżku 160 😁 Każdy niech sobie wybierze łóżko jakie chce, a na pewno dzieci i tak będą zadowolone.
Berbecia,moja nie śpi w łóżeczku od stycznia po tym jak ją przenieśliśmy do turystycznego to nie chciała w nim spać za nic, wyskakiwała górą mimo otwartego boku. Dzieci często śpią w łóżeczku długo, nawet do ponad 3 lat, jak Milenka chce i się spokojnie mieści to nie widze problemu.
Moja siostrzeńca przeszła do swojego łóżka jak miała 2 lata, niby tez nie chciała, ale jak jej kupili łóżko i pościel w księżniczki to już spała tylko tam. -
Coś się u mnie powoli szykuje. Są jakieś skurcze, ale słabe, czop odchodzi po dzisiejszym badaniu. Dynamicznej akcji nie ma, ale przynajmniej są jakiekolwiek symptomy.
Sama już nie wyjdę ze szpitala 😄 trzymajcie kciuki, dam znać co dalej 😊kamciaelcia, kattalinna, J.S, MajowaMamusia, Berbecia, Nynka, jangwa_maua lubią tę wiadomość